Елда, киноа, амарант и др. здравословни храни

• 28 759
  • 132
  •   1
Отговори
# 90
Царевицата действително спада към по-тежките храни, но това важи за бебета в началото на захранването. Затова в началото се дава по малко и най-вече в инстантни каши.
За дете на година няма никакъв проблем да хапне качамак или варена царевица, ако може да я сдъвче.

# 91
  • IT
Момичета вчера готвих елда с броколи, карфиол и картоф и детето яде и за днес съм му оставила същото. А озтатъка, който не пасирах го запекох за мен.

# 92
Днес за обяд ще правя елда със зелен фасул, моркови и пилешко месо. Дано се хареса.

# 93
  • IT
Нежна   Hug това е идея за след 2 дена -започвам да въвеждам пилешко тогава.

# 94
Нежна   Hug това е идея за след 2 дена -започвам да въвеждам пилешко тогава.

Супер! Синът ми, макар и по-голям от твоя, яде основно пиле и пуйка. Може да комбинираш още пиле, картоф, тиква, елда - пак става много вкусно.  Peace

# 95
Днес за обяд ще правя елда със зелен фасул, моркови и пилешко месо. Дано се хареса.

Стана много сполучливо, добавих и босилек за вкус. Одобри се от сина ми много.

# 96
момичета помагайте!  Praynig От няколко дни се мъча да се снабдя със просо, ечемичени ядки и елда, но на двете места вече поръчвам и ми искат доста парички за доставка. Последно поръчах от здравословен живот, и там ми казаха че доставката само ми излиза над 5 лева, което е безумно Shocked. Моля дайте идеи откъде мога да се снабдя със здравословни храни, най-вече ми се иска онлайн да поръчам, защото с бебка нямам възможност да обикалям из центъра, където са повечето магазини. Мерси предварително  Hug

# 97
В повечето големи вериги хипермаркети има изброените от теб.
Тази сутрин пазарувах от Пикадили Сити център. Рафтовете преливаха.

# 98
Ако имаш около дома си Пикадили, Фантастико, ДМ, Билла. В тези магазини ще намериш. Или помоли таткото да ти вземе. Аз така правя  Mr. Green
Иначе и на мен най ми е удобно през Нет-а, ама наистина искат над 5-6 лв за доставка и не си заслужава.

# 99
Хит също. Има и добра гама от биозеленчук, всякакви варива.
Кауфланд, Карфур тоже.

# 100
много ви благодаря за отговорите!   bouquet  Hug

# 101

ще споделиш ли рецептата Simple Smile мисля и аз да пробвам   bouquet

# 102
  • IT
Нежна днес варих спелта-точно 47 мин засекох ги, без да съм киснала предварително. Овря си идеално.

# 103
и аз да се отчета  Mr. Green. Направих булгур с броколи, моркови и лук, като яхния. Хареса се, но понеже малката сега е болничка, и й е запушено нослето и не успя много да хапне Confused

# 104

ще споделиш ли рецептата Simple Smile мисля и аз да пробвам   bouquet

Ами това е рецептата. Всичко се слага да ври и при готовност добавям малко босилек и сол.

Общи условия

Активация на акаунт