Комплексар, сеирджия, или друго?

• 3 804
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Хайде кажете ми, какъв мъж трябва да си, за да не си разведен, но да пишеш единствено и само в този форум, обяснявайки на самотните майки колко не са прави?
За мен това е човек с болна психика, но не знам, може да бъркам или да ми се губи нещо.
Какво мислите?
..о ти нали имаш втори мъж,или той те заряза и отново си самотен родител.Залягай на свалянето на килограми и с мен не се занимавай скъпа!Щото ,новият ти мъж забие нещо младо и слабо,хич няма да ти е до мойте писание

Рядко пиша в този подфорум, защото не съм самотен родител.
Обаче като прочета подобен коментар, ми кипват лайната.
И то не заради друго, а защото подобна вяра в гореописаното твърдение може да има само в кухата тиква на един нискоинтелигентен индивид.
Не задникът определя отношенията, Сънмен, но когато вместо глава имаш задник, няма как да го разбереш!

# 31
мислих да пиша по темата,макар ,че не влизам тук обикновено.Днес обаче се рових повечко и проявих интерес към вашата тема,та да не се отплесвам де,мислих да пиша НО ,нана77 се е изразила твърде ясно!Или поне за нас е ясно,хаха ,сънмен си някой си може и да не го разбере!Чудя се вярвайте на такива простаци,всичката на ред ли ти е ,че тръгна на жената кг да оправяш бе?
нана77-бРАВО!

# 32
Хайде кажете ми, какъв мъж трябва да си, за да не си разведен, но да пишеш единствено и само в този форум, обяснявайки на самотните майки колко не са прави?
За мен това е човек с болна психика, но не знам, може да бъркам или да ми се губи нещо.
Какво мислите?
..о ти нали имаш втори мъж,или той те заряза и отново си самотен родител.Залягай на свалянето на килограми и с мен не се занимавай скъпа!Щото ,новият ти мъж забие нещо младо и слабо,хич няма да ти е до мойте писание

Обаче като прочета подобен коментар, ми кипват лайната.
И то не заради друго, а защото подобна вяра в гореописаното твърдение може да има само в кухата тиква на един нискоинтелигентен индивид.

Скъпи дами,ситуацита е следната.Бърди и е било тъпо,ядосана и си го изкара на мен.Аз се афектирах и отвърнах.Кофти ситуация......
Моля да ме извините,но не всеки носи на обиди

# 33
  • София
Афектът не е оправдание за грубост. Но да приемем, че си искрен.

# 34
Един букет не оправя нещата!После и обиди е много общо,че ти си влезна много остро на жената в личния живот -пак се повтарям- ама втори мъж,килограми,то това обида ,обида ,ама....
Дръж се достойно като истински мъж де!Кво като ти кипват лайната ,що си мислиш ,че на нас не ни кипват от такива изказвания като твоите!Ама не сме тръгнали да те насираме ,нали?Простете за израза.

# 35
Аааа аз малко се поос*ах  hahaha  Ама така става човек като хапне нещо разалено Sick Whistling Mr. Green

# 36
Един букет не оправя нещата!После и обиди е много общо,че ти си влезна много остро на жената в личния живот -пак се повтарям- ама втори мъж,килограми,то това обида ,обида ,ама....
Дръж се достойно като истински мъж де!Кво като ти кипват лайната ,що си мислиш ,че на нас не ни кипват от такива изказвания като твоите!Ама не сме тръгнали да те насираме ,нали?Простете за израза.
а тя какъв ме нарече и защо Simple Smile

# 37
Видяхме първите извинения, но любителите-психиатри, които обичат да поставят диагнози, все още мълчат ?

# 38
Тъй, тъй нА си ти куклите, дай си ми парцалите  ooooh!
Сънмен и теб, който те знае син възпитаваш ooooh! Ужасен ужасон  Tired

# 39
Дам... детска градина "Малина", а sunman президент, оле!

# 40

Най-обикновен вампир, човек, много наранен от някоя жена, който непрекъснато търси реванш и се превръща в първото и не на последно място, вероятно безработен.

Какво мислите?

# 41

Най-обикновен вампир, човек, много наранен от някоя жена, който непрекъснато търси реванш и се превръща в първото и не на последно място, вероятно безработен.

Какво мислите?
айде мацета още искам

# 42
sunman, ако не се заблуждавам, прочетох,че родителите му са били разведени и към края на живота си са се събрали отново.
За мен за първи път се сблъсках с този човек в една тема/медиаторите я прочистиха/ и го предопредих, че не желая да пише повече по мен.
Най-малкото не е никак възпитано/да не кажа точната дума/.
Ако имаш комплекси, то поне застани от другата страна и дай право на майките тук, поне да ти обяснят като на тяхно дете.
Защо не пуснеш тема "Дете на разведени родители".

# 43
Ясно е защо заключвам темата... Wink

Общи условия

Активация на акаунт