Мека мебел -6

• 134 328
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря.Май ме отказа да идвам до Варна.В някоя от темите някой цитираше статия,която си принтирах и в нея пише,че ако е дунапрен-колкото по-твърд,толкова по-дълъг живот ще има.И дунапрените са с плътност-кг/м3.Явно тук е някакъв дунаприн с ниска плътност.

# 151
Много се радвам,че дойде моя ред да се похваля с нова холна гарнитура на много добра цена  Hug  Днес ни я докараха,ето и снимки  Heart Eyes  http://patenceto6.snimka.bg/daily/holna-ganritura.599409         http://patenceto6.snimka.bg/daily/holna-ganritura.599409.23849186

# 152
Честито, *БадеМ! Със здраве да си я ползвате!

# 153
Днес дойде и моят диван - моделът е Салу на Тедива, но го поръчах през Айко. Тази девойка в офиса на Тедива на бул. Ал.Стамболийски ме се стори супер неадекватна и май по-скоро беше само пазач на магазина, отколкото продавач. Каквито и въпроси за дивана да и задавах само разгръщаше каталога все едно го виждаше за пръв път и ако намереше отговор - добре, в противен случай - "ми не знам, тука не са го написали". Единствено ме изненадаха с бързия срок на изработка - по принцип един месец, а в моя случай няма и 10 дни.
Да похваля "Айко" - много отзивчиви, изчакаха ме около 2 часа да си намисля дали точно този диван искам и с такава дамаска ли го искам или с друга, допълнително платих само качването на дивана до входната врата - момчетата го носиха 3 етажа срещу 60,00лв...малко жал ми стана даже.
Надявам се избора ми да не е лош...на външен вид много ми харесва, цветово пасва и като размери също.

# 154
foxy-the infant prodigy, и на теб честито! Малко ви завиждам, ние сме далече от тази стъпка... Т.е. с покупката сме готови, ама момента на поставянето на мебелите на мястото им, никак не ни е близък...  Confused

# 155
  • София
Честито на всички с нови дивани!
Обещах да покажа и нашия: https://picasaweb.google.com/nora.snimki/SNIMKINAMIASTO#5617257440324516946
Дойде за по малко от месец и за сега сме доволни. Визията е това, което си търсехме. Претапицираха ни и един фотьойл със същата тапицерия, които не е в стил с дивана, но той ще отиде в стаята на детето, когато стане готова.

# 156
Честито, *БадеМ! Със здраве да си я ползвате!
Мерси   bouquet нашия дойде за 10-ина работни дни,също доста по-малко от месец и ние сме много доволни от Хоп мебели,а и хубавото е,че всички части от ъгъла са подвижни,тройката става на легло с матрак,на двойката има ракла отдолу и всичко за по-малко от 700 лв  Heart Eyes

# 157
foxy-the infant prodigy, и на теб честито! Малко ви завиждам, ние сме далече от тази стъпка... Т.е. с покупката сме готови, ама момента на поставянето на мебелите на мястото им, никак не ни е близък...  Confused

Благодаря ти! Ами при нас проблема май повечето пъти е с покупката, а не с поставянето. Но всичко се надявам да дойде с времето си. Успех и на Вас!!!

# 158
Ama O Mar , много хубаво бяло диванче, и аз си падам по белите мебели, но не посмях да се спра на бял диван  Simple Smile Има да се цапа...

# 159
  • София
Пина месри! Той е бежовичък, всички калъфки се перат, а подлакътниците ни казаха, че в работилницата си ги перат с разтворен Вениш ако се изцапат. Материалът е супер плътен и не попива мръсотия в дълбочина, така че при тези условия се престраших да пусна дори и малкия да се мотае по светлия диван.

# 160
  • СОФИЯ
foxy-the infant prodigy - а каква е цената на САЛУ-то през Айко - ако не е тайна?

# 161
foxy-the infant prodigy - а каква е цената на САЛУ-то през Айко - ако не е тайна?
Същата като в Тедива - 1067 лв с дамаска от тип 1 (мисля, че така се водеше, в Айко на околовръстното в София срещу Царски село е един с дамаска като кадифе, а тази която аз поръчах е като намачкан велур, но е от същия клас).
Първо диванът го харесах в Айко и реших да отида до Тедива да видя дали няма да ми дадат някакви по-добри условия, но уви както казах останах доста разочарована от девойката там....

Edit: цената се оскъпява от качването до апартамента (59,00 лв, без значение от етажа) и от транспорта (20,00 лв). толкова бях разочарована от представителството на Тедива, че чак забравих да ги питам за тези неща.....девойката като ме започна, че имали страшно много дивани и не могли да изложат всичко.... ( а реално имаха 4 дивана в шоурума...)

# 162
  • Варна/UK
Здравейте!

В момента съм с кожени дивани(изкуствена кожа) и ще се наложи да ги сменям, защото са без функция спане. Когато ги купихме не се налагаше да имат такава функция, но поради ред причини с мъжа ми ще спим вече в хола. Моля ви за съвет за ъглов диван, който да е удобен за ежедневно спане. С какъв пълнеж да бъдат или матраци(идея си нямам какво да гледам) Моят мъж е като принцесата и граховото зърно и трябва да е нещо много удобно. Досега разглеждах какви ли не модели, но си е друго съвет от първа ръка. Освен да е удобен и какъв механизъм е желателно да има? Все пак ще се използва доста често и не ми се иска да го сменям след година.
Благодаря ви!  bouquet

# 163
Какъвто и диван да си вземеш, с какъвто и матрак и механизъм, не става за ежедневно спане  Naughty
Винаги има някъде снадка, която убива някъде..Просто си вземете ЛЕГЛО  и това е.

# 164
Луска, аз и преди писах, че ние също спим в хола и дивана (с подматрак) ни е
много неудобен, а и много скърца. Половин година се чудих с какъв диван да го
сменя, но никакъв не ми хареса. Сега поръчах тапицирано легло 140/190 см, с меха-
низъм за повдигане на матрака. Отделно от същата тапицерия ще си облека едно
малко диванче, за да имам мека мебел в хола. За самото легло имам едни огромни
възглавници, които ще ги трупам през деня отгоре да наподобява диван.
От дългото проучване за дивани останах с впечатлението, че удобен за спане е Флекс
на Ергодизайн с два матрака, които се събират или разделят, но той е с огромни габаритни
размери. Моя близка приятелка спи от 15 години на диван и казва, че за нея най-удобни
са клик-клак механизмите, но през около 5 години изхвърля стария и купува нов, защото
механизмът се съсипва (тя е едра жена).
 В темата за малките жилища едно момиче похвали това легло http://www.mebelitebg.com/index.php?page=shop.product_details&am … mart&Itemid=8.

Общи условия

Активация на акаунт