Мека мебел -6

• 134 335
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
За спане мисля,че най-удобни са диваните с падащ гръб,като Корсика на Иввекс.
Специално за него имам наблюдения,удобен е и за сядане и за спане.Ако се поръча без
етажерките отстрани и с 4 вместо с 5 облегални възглавници,визията му става много по-изчистена,
по-хубава.
От диваните на Ергодизайн не съм доволна.Качеството е лошо.Много бързо се счупи повдигащия
механизъм на подматрака.Като сядаш вече така се е деформирал,че усещаш металните пръчки под
дунапрена.Така,че не бих рискувала с Флекс,въпреки,че принципа на разтягане е хубав.

# 166
Такива завъртащи се дивани имат не само Ергодизайн, а и Тедива, и Иввекс, и Дита, и Ретроуют Аксага и др, но предимно са с размери 2+ м на 3+ м. Тези с падащия гръб са ми ги хвалили по магазините, но все ми изглеждаха малки в разтегнат вид. В предишните теми някой писа, че удобен за спане е Диверсити  варианта http://www.divani.tes-a.com/index.php?cid=1&mid=912.

# 167
  • Варна/UK
Благодаря за информацията! Чета старите теми, че да се ориентирам. Имам време да търся, защото ще ми трябва за септември. Знам, че няма да е удобно като да се спи на спалня, ама... Имаме нова спалня, но се случиха неща и се налага баща ми да спи там, че другата спалня ще я правим детска стая и затова с мъжа ми решихме да спим в хола. Съпругът ми не е в БГ поне седем месеца в годината, и през това време няма да се налага да се разтяга диванът.

# 168
  • Mostly in my mind
да се похваля и аз с нов диван  Simple Smile  http://www.picvalley.net/u/1630/1596654847221298151308829786Y1XH … QTNpusX4BCAXs.JPG

# 169
# 170
 offtopic
Има ли новини за откриването на Икеа?

# 171
  • Mostly in my mind
благодаря  Simple Smile да, удобен е. възглавниците са много мекички.

# 172
А като се облегнеш назад,на гърба добре ли е,да се получава дупка отзад на гърба?

# 173
Охаа, хубав и бял!  Simple Smile

# 174
  • Mostly in my mind
А като се облегнеш назад,на гърба добре ли е,да се получава дупка отзад на гърба?
ами честно да ти кажа не знам все още.  newsm78 вчера го взехме и не съм се облягала много много  Crazy иначе на гърба е добре и сега малко като поседях не стана дупка  Rolling Eyes

# 175
ами честно да ти кажа не знам все още.  newsm78 вчера го взехме и не съм се облягала много много  Crazy иначе на гърба е добре и сега малко като поседях не стана дупка  Rolling Eyes
Ясно,дано да ви е удобно,кожа ли е?Няма ли да ви се цапа бялото лесно  newsm78

# 176
Да се похваля и аз най-сетне  Party

# 177
Да се похваля и аз най-сетне  Party

Честито ,много интересен цвят,на мен винаги са ми се виждали малки най-много за трима  newsm78 А за гости,при вас какъв е случая?

# 178
  • Mostly in my mind
Unsin, да ви е честит и на вас  Grinning
Бадем, еко кожа е. ами сигурно ще се цапа по-лесно, но пък и ще се почиства лесно предполагам  Simple Smile

# 179
Unsinn, честито! Много интересен цвят дамаска.

Общи условия

Активация на акаунт