Мека мебел -6

• 134 377
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Честито! Гледам, целия ви апартамент е готов - завиждам  Simple Smile

# 197
Честито Heart Eyes Бихте ли ми казали откъде е диванчето,има ли избор на дамаски и цената и дали има механизъм за спане Simple Smile ?Мерси

# 198
Здравейте Simple Smile
Много сме доволни от диванчето, и да цвета е много интересен, нещо между зелено и жълто, и отива по скоро в гамата на тютюневия цвят  Crazy
Малко е малък, в смисъл води се двойка, но да ви кажа, доста си е голям даже   Mr. Green Спокойно сядат 4 човека, че и 5 дори, а пък и ние живеем в супер маломерен апартамент, от който в момента се опитвам да изцедя всяко свободно пространство  Laughing, имаме си и трапезарска маса в стаята, със столове, които при нужда пасват идеално с диванчето  Peace

# 199
Unsinn, ще те помоля да напишеш какви са габаритните му размери, колко
струва и откъде е. И аз съм в малък апартамент, вече подарих огромния ъглов
диван, който заемаше много място и сега търся мъничък диван, който да е
съвместим и с трапезарната маса.

# 200
  • София-в сърцата на моите деца
Unsinn, ще те помоля да напишеш какви са габаритните му размери, колко
струва и откъде е. И аз съм в малък апартамент, вече подарих огромния ъглов
диван, който заемаше много място и сега търся мъничък диван, който да е
съвместим и с трапезарната маса.
Може ли ина мене да напишеш! Благодаря ти! Hug

# 201
  • Плевен
Честито Heart Eyes Бихте ли ми казали откъде е диванчето,има ли избор на дамаски и цената и дали има механизъм за спане Simple Smile ?Мерси

Диванчето е по поръчка от една Плевенска фирма,дамаски имаше страшно много и става за спане да  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 202
  bouquet
Дивана е на фирма Ивеекс Стара Загора - Модел, мини Корсика, във сайта пише абсолютно точно на всяка една част размерите  Peace Идеално пасва със трапезарска маса и столове. Самите столове са със 2см по високи от дивана  Peace  По късно ще сложа и снимки  Peace Струва 1317лв без възглавниците (защото за тях ми искаха близо 300лв отгоре  Shocked) Възглавниците си ги купихме от Явор - 3 големи и 2 малки за 92лв. Дамаската е най-висок клас  Peace Поръчахме го и за по малко от 3 седмици беше готов  Crazy
А ако ви трябва, както на нас, за всекидневно спане е идеален  Peace Без излишни бързочупещи се и трудно прибиращи се механизми. Разтваря се с 2 движения на едната ръка  Mr. Green Гърба пада напред, отдолу има малка ракла за завивки. Получава се легло с малко по големи размери от приста, а матрака е 20сантиметров  Peace

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 10:08 от Unsinn

# 203
Честито на всички за новите придобивки!
Ние тези дни си поръчахме отдавна мечтаната мебел.Нямам търпение да ни я изработят и докарат.Това е модела- http://www.mebelitediva.com/cat.php?ss=%F2%E5%EC%EF%EE&search=1 но ние си поръчахме тройка с дълга лежанка плюх още една двойка.Дамаската била от най-новите предлагани на пазара-с тефлон.Дано сме направили добър избор.Нека само да пристигне и ще споделя впечатления.

Много е хубав. Със здраве да си го ползвате. Каква му е цената.
И ние в момента сме с дивани на Тедива.

Благодаря!
Поръчахме го в шоурума на Тедива в Добрич (иначе сме от Варна) Направиха ни 15 % отстъпка и всичко ни излезе около 2950 лв (приблизително)
Имам много познати с техни мебели, които са много доволни.Затова и ние се спряхме на тази фирма.

# 204
  • София
И аз да се похваля-днес поръчахме диван от Тедива в София.И на нас ни направиха 15% отстъпка .Бяха много любезни .Та сега ще чакаме.

# 205

Диванчето е по поръчка от една Плевенска фирма,дамаски имаше страшно много и става за спане да  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А имат ли сайт? И ценичката само не ми каза Simple Smile?И с матрак ли е или ?

# 206
Момичета,може ли да помоля за мнение?
Харесали сме си модел Тузар ,как ви се струва тази комбинация на  райе и възглавници с цветя,чудя се за такъв вариант,но в кафяво бежова гама?
Значи става въпрос за модел Тузар от линка,не знам как да публикувам само снимка на конкретния модел диван Simple Smile
http://www.rudi-an.com/katalog/fabrika/uglovi/

# 207
На мен ми харесва как стои райето и цветята - даже много ми харесва! Но, имай предвид, че за да се получи добре, интериора трябва да ти е подобен на снимката - едноцветни стени, дюс под. С тапети на цветя и шарени килимчета няма да стане.

# 208
Здравей, enigm@ ! Преди по-малко от седмица ни доставиха същият диван!  Grinning Grinning Grinning
Горещо го препоръчвам Simple Smile Но ако решиш да вземаш такъв диван , трябва доста да ти е изчистен останалият интериор.

# 209
Благодаря pina,стените са ми едноцветни,в момента са бледо жълти,но ще ги боядисаме по-светли-нещо бежово може би.За килим се замислих и аз,че  не трябва да е шарен,но не съм гледала килими все още.Тя идеята ни е от вчера за този модел и дамаска на дивана и  ако остане той като вариант ми предстои да избирам цвят за стените.

mozy,кой цвят е вашия-този от линка ли,на коя фирма ви е дивана?

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 09:03 от enigm@

Общи условия

Активация на акаунт