Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои алтернативни методи за лечение на бронхит?
Какви са някои съвети за подготовка на бебето за изписване от болницата?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои алтернативни методи за лечение на бронхит?
-
Какви са някои съвети за подготовка на бебето за изписване от болницата?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Темите, обсъждани във форума, включват покупки за болница, избор на педиатър, магазини за бебешки стоки, лекции за алергии и ваксини, контракции, лечение на кашлица , грипни епидемии, честота на кърмене , грижи за бебето и плетени дрехи. Освен това има идеи за срещи между майките и други подобни теми. Основните теми включват симптоми на бременност, подготовка за раждане, грижи за бебето, избор на болница и медицински въпроси като болнични и майчинство. Освен това се споделяха лични преживявания и съвети.
-
Какви са препоръките за поддържане на подходяща влажност в стаята, където ще спи бебето?
-
Какви са препоръките за грижа за плетени дрехи?

Сега се чудя и аз над менюто, въпреки, че няма да посрещаме гости на обяд или вечеря, а сутринта и след обяд на кафенце, торта и още нещо дето не съм го измислила.
нещо ми излитна май. Сега се сещам само за едно нещо да питам - хавлиените кърпи за бебетата гладят ли се и на колко градуса се перат ?

, но както съм казвала и преди Всички сме "болни"

Няма страшно, без сълзи, бебчо иска да си спокойна, всичко е въпрос на настройка, повтаряй си, че всичко ще е наред, усмихвай се, пък и още имате време да се обръщате 
И много се потя се усещам, хем в нас сме на 20 градуса и пак...явно и това е от красотите на бременеенето... 
Като си представя, че по цял ден ще ми виси над главата и ще ми дава акъл за всичко, без да и го искам...
Хич не искам да ми помага, ама какво да я правя, ще стискам зъби и ще я търпя някак. Дано отпуската да не и е много дълга само. Тези свекърви не могат ли да разберат, че в желанието си да помагат, повече пречат!