Отговори
# 375
Добро утро наспали се и ненаспали сладуранки  Hug

Детелинке, честит ти малък рожденник , нека ти е жив и здрав и много много послушен  Hug

Тоничке, мерси за успокоителните думички, миличка както винаги  Hug

Огнена, и аз се радвам, че се разписа , но не съм съгласна с Надеждата,че се толелират само постовете на определени хора - понякога в суматохата се пропускат постове и някой не получава отговор на нещо, което пита - и на мен се е случвало, повтаряш си въпроса след това - и готово, и аз понякога нямам време и чета "по диагонал" и после забравям ако съм искала на някой да отговоря... HugТака че без сръдни милички, все пак сме бременни, нормално да сме по-разсеянки  Hug

Мимка, ще те чакаме и тебе утре с датичка  Hug

Ние пак имаме един голям списък със задачи за днес, хубав ден на всички за сега  Hug

Лолитка, аз съм на 13-ти Wink

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 09:46 от amidala13

# 376
clover_d, да ти е жив и здрав рожденника и да е най-добричкия батко!!!

И нашия батко в събота ги прави 3-те годинки. Малко ми е криво, че няма да можем да го отпразнуваме като детски РД, но малко са ни кът дечицата около нас. А и повечето са болни. Пари за празнуване в клубче нямаме, а за там си трябват едно 300-400лв. Радвам се поне, че успяхме да поръчаме тортата, която той искаше. С Колите разбира се.  Sick  Сега се чудя и аз над менюто, въпреки, че няма да посрещаме гости на обяд или вечеря, а сутринта и след обяд на кафенце, торта и още нещо дето не съм го измислила.

Ади, стиснати палчета от мен и да се отчтеш после че всичко е 6.

# 377
Добро утро и от нас с бебка  Hug

Аз докато си лежах сутринта си мислех какво ще ви питам днес, ама  newsm78  нещо ми излитна май. Сега се сещам само за едно нещо да питам - хавлиените кърпи за бебетата гладят ли се и на колко градуса се перат ?
и друго - за болницата съм подготвила 3 чифта ританки, 3 бодита и 3 чорапки - лазаха ми че трябвало и блузки , ама аз не съм виждала такива малки блузки, дали да не взема и ккамизолки върху бодитата (тъп въпрос, ама няма кой да попитам ) ?
Като си спомня и другите въпроси пак ще пиша  Embarassed

clover_d
-честит ти рожденник, нека да е жив и здрав, много послушен, ама тук там и по някоя беличка да прави де, че да се знае кой е баткото в къщата  Mr. Green

# 378
Бобчо, аз всякакви кърпи, хавлии пера на минимум 60 градуса. Че и на 90 съм ги пускала ама програмата е 2 часа и кусур. И да, гладят се. Аз поне ги гладех, защото се омекотяваха така иначе седяха едни като шкурка, а нали не се слага омекотител първите 2-3 месеца. А за блузките, сигурно имат това в предвид:

# 379
Добро утро, момичета
Аз пак докато се разпиша и вие сте преполовили темата.
Днес ми е първия ден в къщи  newsm68 newsm44 newsm68, предадох работата и сега само ще ходя на кафе с колежките.
На мама andi83 и mim_007 Честити принцеси бързо да надават и да ви радват а на мамите бързо възстановяване.

clover_d - Честит рожденик. Да ти е жив и здрав и един хубав празник да му спретнете на малкия човек.

Не се сещам кой беше казал ,че се чувства по добре в къщи без сутиен/мисля беше Бенджолина/ и се притеснява за подплънките на кърмачка. Аз също не обичам, и по този случай си взех от китайския магазин едни без шевни бюстиета и са супер. Във Варна на Колхозния има също едни такива китайски магазини за бельо предполагам, че ще има.
Хайде стига толкова, че иска и четене.
Хубав ден от нас

# 380
clover_d - Честит ви Малък- Голям батко Heart Eyes    bouquet
Да ви е живо и здраво детенцето,много умничко и добричко и най-прекрсният батко да бъде Hug

bob4o_f - Аз не гладя хавлиени кърпи, мисля че няма нужда Rolling Eyes, иначе ги пера на 40 гр.
Peace
За болницата съм взела много дрешки, предимно гащеризончета (като отдолу ще слагам боди с предно закопчаване, за да е по-удобно когато се преглеждат бебчетата от педиатрите и за по-лесна смяна на памперсите).
Аз също и комбинация ританки, боди и отгоре тънка камизолка, защото там е много топло и да не се поти бебчето Peace

За съреденто не се сърдя, както казах и аз съм пропускала,както важни събития така и някой и др. пост, така че сме квит Wink Peace

За хъркането и аз съм в отбора Laughingи не само,ами и от лигавещите се Crazy, но както съм казвала и преди Всички сме "болни"  Mr. Green от една и съща болест :Бременни сме - но пък сладък ще бъде резулта накрая Praynig Peace

Аз също много се притеснявам, че Родилите мами не пишат Cry
Дано да е от това че имат приятни занимания покрай новордените си рожбички и нямат много време  да се занимават с една тумба Laughing големи коремчета Heart Eyes Praynig Hug
Пишете мили мамчета, за да знаем как са нашите сладки талисманчета Hug

# 381
  • Mostly in my mind
clover_d, честит ти рожденник. да ви е жив и здрав. весел празник   bouquet

кърпите като ги гладите не ви ли стават твърди и като колосани?  newsm78

# 382
Добро утро,
аз се стягам за лекция за Контракциите, после трябва да избирам детски подарък, че сме довечера на рожден ден на племенницата на приятеля ми.
Много блаодаря на всички за окуражаващите думи  Hug, но вчера голям рев му ударих. През цялата бременност се моля само да не съм секцио. И аз не знам защо толкова не го искам и ме е страх от него. Все пак тази сутрин съм по-добре и се надявам, че има още 20-тина дена, току виж се врътне бебка.
Хепи-мама, няма да раждам в Токуда, в ОБ-София съм, но не пречи да дойда да пийна едно кафенце с вас. Мобилна съм и няма да ми е проблем.
Бобчо, аз смятам да пера всичко на 30-40 градуса, нали така или иначе ще гладиш след това.
На всички, които имат нужди от палчета, успех днес!
Усмихвайте се и за мен, днес аз ще съм облаче, колкото и да е необичайно за мен, както каза мъжа  Cry

# 383
Добро утро!
Първо да не изпусна да честитя порастването на  момченцето на Детелинката! Нека бъде жив и здрав и много послушен!

Надеждата, нали виждаш, че сме си като кокошчици напоследък и аз понякога не мога да възприема толкова информация накуп!  Hug

А Лаурита днес ли се прибира?

Стискам палци на всички днес за прегледите!  Hug

# 384
Тотони, аз се включих, но явно всеки бърза да си каже каквото има да казва и не се доглежда, не ми се случва за първи път Peace
Тук се отразяват постовете на определни хора Confused

Напълно съм съгласна с Надеждата!!! А и това е причината да не пиша толкова често тук! Confused

Та така! Ще опитам да си задам въпроса от снощи, който никой не отрази! Разглеждах някакви възглавнички, та се зачудих от кога се започва ползването на такава? Извинявам се ако се повтарям, но не си спомням дали сме го обсъждали!

# 385
bob4o_f Аз мисля да пера всичко на 40 градуса а пелените и хавлиите даже на 50градуса, после ще изгладя всичко. Аз така или иначе гладя всяко пране, така че не ми тежи или може би съм свикнала.

# 386
кърпите като ги гладите не ви ли стават твърди и като колосани?  newsm78[/b]
Ми по-скоро е обратното - ако не ги огладя са твърди... newsm78
Shine възглавнички за бебето ли ?!? Мисля, че много късно почват да се ползват, но не помня точно от кога, със сигурност до към годината не...като за начало не ти трябва  Peace
Честит рожденник на clover_d! Да е здрав и силен и много да радва всички около себе си   bouquet  Hug

# 387
Юле  spoko Няма страшно, без сълзи, бебчо иска да си спокойна, всичко е въпрос на настройка, повтаряй си, че всичко ще е наред, усмихвай се, пък и още имате време да се обръщате  Hug

За възглавничката не мога да кажа, опитнте мами ще се изкажат, мисля, че поне до към шестия не се слага, ама да не говоря наизуст... Simple Smile

Наде, аз не хъркам, ама за лигавенето...леле Joy И много се потя се усещам, хем в нас сме на 20 градуса и пак...явно и това е от красотите на бременеенето... bowuu

Май днеска трябва да си дойде Лори, трябва да я посрещнем подобаващо...с бисквитки Simple Smile

# 388
Добро утро! Тая нощ бебо ме остави малко и успях да поспя даже и по до късно.
clover_d Честит рожденник, да ти е жив и здрав,много да те слушка и радва.
Виждам, че само хубави новини има около бебоците след прегледите. newsm44
На момичетата с контракциите- стискайте зъби,още малко остана. Нали искаме водолейчета!

Аз да се оплача малко. Снощи бяхме на РД на свекито. Заяви ни, че щяла да си вземе отпуска като се роди бебето, да дойде да ми помага без никой да й иска помоща. Направо откачих.  smile3511  Като си представя, че по цял ден ще ми виси над главата и ще ми дава акъл за всичко, без да и го искам... ooooh! Хич не искам да ми помага, ама какво да я правя, ще стискам зъби и ще я търпя някак. Дано отпуската да не и е много дълга само. Тези свекърви не могат ли да разберат, че в желанието си да помагат, повече пречат!
Оплаках се накратко...насъбрало ми се е доста, но да не ви занимавам, че стана цял ферман.

# 389
Добро утро пупинки Hug
Честит рожденик нека да расте жив,здрав  и да радва много мама и татко  bouquet

Тотони, аз се включих, но явно всеки бърза да си каже каквото има да казва и не се доглежда, не ми се случва за първи път Peace
Тук се отразяват постовете на определни хора Confused

Напълно съм съгласна с Надеждата!!! А и това е причината да не пиша толкова често тук! Confused

Та така! Ще опитам да си задам въпроса от снощи, който никой не отрази! Разглеждах някакви възглавнички, та се зачудих от кога се започва ползването на такава? Извинявам се ако се повтарям, но не си спомням дали сме го обсъждали!

Съгласна съм с Вас,но все пак сме много хора и всеки си има въпроси за задаване и става мазало Crazy

Моята дъщеря започна да спи на възглавничка някъде на 2,5-3г.Според мен няма точно правило кога трябва и кога не.До колкото имам спомен Чико имат възглавнички даже от 0+м. по скоро
избора е твой.
Юле не се шашкай за секциото не е толкова страшно Hug

Общи условия

Активация на акаунт