Отговори
# 360
Момичета-кокичета, пак сте изписали света и два дни ви изчитам....
На всички с датички желая успех и дано устискате до тях.
На болничките да минава бързо и без усложнения.

Аз съм в четвъртък на ЖК в Токуда и тогава и болничния и документите ще си взема. После на 25 съм и при Евтимова ипри Лазарова. Тогава пък ще определим датата.
А междувременно се стягам за рождения ден на моя зайчо-байчо в събота - на мама момчето става на цееееели 3 годинки  Flutter  Днес ходихме до Джъмбо да купим парти артикули с Колите. И торта пак с тях поръчахме и вече тоя Макуин като го чуя/видя ми иде да се издрайфам  Sick

Аз да ви кажа имам чувството, не, почти съм сигурна, че бебока ще е бързак като батко си и няма да дочака ни термин, ни избрани от нас дати.... newsm78
С моя багаж за болницата съм на 95% готова. Остават дребошлъци. Май май ще трябва скоро да се снабдявам със Сано сензитив и да почвам да пера и гладя, че..... #Crazy   А и да ви кажа корема ми се е смъкнал, или поне аз така го усещам и май и виждам.

# 361
Момичета, забравих да ви споделя за пъпната връв. Нали досега неможех да взема отношение по въпроса,но днес говорих с докторката и за това. Понеже та търси да види как е при наш бебо и аз я разпитах. Та тя каза, че увитата пъпна връв около врътлетата на бебетата се среща при 45% от бременните! Та това си е 50:50! Няма страшно!Хубаво е да се знае предварително, за да е подготвен и екипа, но явно че такива случаи далеч не са рядкост,така че споко!Надявам се докторите да си знаят работата и тези,които сме без избор на екип да имаме късмет с отговорен такъв. При вас поне ще има лекари,аз ще раждам само с акушерката на смяна Rolling Eyes Поне повечето са отговорни, но има и 2-3, при които.... ooooh! да не попада човек- отвеяни,та чак загубени! Докторката днес ме предупреди,че тук акушерките се правели на много оправни и по някога викали доктор доста късно при възникнал проблем,което малко ме попритесни Rolling Eyes А точно тя е човека,който би трябвало да прецени,кога е времето да се намеси лекар, недай си Боже да се налага! Praynig, че лекар идва по време на раждане само при усложнения....
Амидалке забравих с бренелския си мозък и аз да те успокоя- нали и аз имах гадини след антибиотика в болницата- мианха ми много бързо! Сама си слагах изписаните свещички и проблем няма! Само добре измиване на ръцете и не пипаш нищо друго,освен това,което с еналага,за да я поставиш Laughing (голямо обяснение му дръпнах Embarassed).Ще мине бързо! Peace
А тези нещастни, незаинтересовани лекарчета няма ли кой да ги  #2gunfire, така и така и този тип престъпници са безнаказани в БГ,поне да свършат и някоя полезна работа  Mr. Green
П.С. И моят корем се смъкна преди около седмица и нещо.Докторката ми каза,че е нормално 4 седмици преди термина да започне да се смъква Wink. А аз си мислех,че скоро ще се ражда Whistling

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 23:55 от Totoni

# 362
hey_ya, колко ти е остаряла плацентата? Моята в вече 3-та степен, направо като за излизане на бебка, но въпреки това явно Неоксида помага и бебка се изхранва добре и расте, на доплер всичко е тип топ и не дава показания да и в зле вътре.
Ти пиеш ли го? Ако да, забелязвате ли колко се изхранва беб, как е доплера?

Не ми каза степен. Каза само, че е като на пушачка, а аз грам не пуша сега. Сега в четвъртък ще го питам каква е степента на стареене. Неоксида не го пия, защото като се посъветвах с него ме разколеба. А нали няколко дни го пих на своя глава и вечер ми ставаше едно много странно лошо. Не казвам, че е от него ама се притесних и си го оставих за после. Той нали спомага за кръвотока в тялото (май така беше ???) и си мисля, че може да не ми понася това. А може и да си въобразявам....Както и да е. Тоновете са наред, расте си детето и си е ок вътре. Така казва доктора! Да се надяваме, че и занапред ще е така, то остана още малко, така че...
Мисля си, че в нашия случай ще действа добре и чая от малинови листа. За това смятам в най-скоро време да си купя. Та така! Вече наистина лека нощ на всички  Hug Hug Hug
Ами моята доки не ми е казвала дали е като на пушач или непушач(всъщност изобщо не е задължително да си пушач, че да се получи така с плацентата, даже доста често ставало), а като на готова плацента, така каза и един друг, при който уж мислех да раждам(между другото му казах за Неоксида и той каза да си го пия, че аз го бях спряла  Embarassed).

Огненка, недей така де. Защо да не се месиш тук?, нормално от толкова много хова да има на различни мнения. И аз съм била на опозиционно мнение, но то си е в реда на нещата, не пали така бързо. То кой ли ти го казва, където и аз съм една кибритлийка  Joy Събрали сме се тук да се подкрепяме, да изразяваме мнение, макар и понякога напълно различно от масовото, което не означава, че не е правилно, все на някой може да му бъде от полза всяко едно мнение.
 Hug

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 23:59 от Бенджолина

# 363
Огнена,  Hug радвам се, че се разписа! Внасяш полезната доза реализъм, а без нея не става...

# 364
Огнена,  Hug радвам се, че се разписа! Внасяш полезната доза реализъм, а без нея не става...
newsm10
Какво значи да се "месиш" та ти си част от тази тема,още от началото!Радвам се,че сте добре с бебка! Simple Smile

# 365
Много се радвам на мамите с добри новини за бебчетата!   bouquet
Хайде оттук нататък само такива в темичките ни!!!  Praynig

Тони, мерси за успокоителните думи относно пъпната връв!

Аз пък си мисля по организацията на партито ми в неделя. Знам, че е табу темата за храната и моля да ме извините, ама не мога да се стърпя да ви покажа един сайт, който ще ви разведри с идеите си (който е гладен, да не гледа Wink ). Grinning Crazy http://bglog.net/Obrazovanie/8202

Лека нощ на всички!  Hug

# 366
Ами не знам-понякога си мисля,че реализма е добър, за да избегнеш някои грешки, понякога си мисля,че по-добре чист оптимизъм, защото по-лесно ти е да мислиш за всичко. Някъде по средата е всичкото. Просто аз съм един обременен мозък и се радвам, че повечето тук не сте и ви е по-лесно да мислите оптимистично. Бенджи, не става дума за опозиция въобще, мисля,че Пчеличката ме разбра най-добре. Rolling Eyes А и след преместването ми няма да имам нет,така,че и да искам няма да мога да пиша.
Пропуснах да честитя на Мим-честита дъщеричка, дано скоро да ти я дадат в къщи!! Искам да ти кажа,че всичко  е за добро. Каквото е имало да става-станало е, детенце е добре и ще бъде все по-добре. Hug И не се обвинявай-полази ли те това чувство,няма пускане, недей прави тази грешка,за нищо виновна ти не си!

# 367
   Браво и аз най накрая да ви прочета...  Grinning И аз се мотам в Майчин дом от 6 месеца вече, почнах да влизам в час най сетне  Wink взех си бележката за социалните, май само аз съм безработната от тука и ще карам на социални помощти )))) добре, че няма да разчитам на тях )))) После ходих при моя доктор, който ще ме изражда и му взех най-накрая телефония номер за спешност))) Все си викам има време ама като ви чета и аз яко се спичам.....все се надявах, че и мен ще ме огрее секцио, ама тц.....всичко ми е на 6, и няма за какво да се захвана....не пия никакви хапчета,нямам контракции и болки, плацента висока, шиика далга, бебе надолу с главата, вече е 2.900 малко голям ми се видя, ама знам че дава отклонения ехографа и не вярвам да е толкова, не е с увита пъпна връв, нямам бактерии.....само кусура ни е, че съм с кандида, която не вредяла и бебето е с уголемен десен бабрек Rolling Eyes , Но това не е за секцио (((((....аз не издържам на болка и затова исках с операция преживяла съм една и знам че не е страшно))))макар и не на корема))))
  Май вече сме 5 за към Майчин дом, но всички сте преди мен и надали ще се засека с някоя от вас, поне после ще разказвате как е било, аз още от сега му казах на доктора че искиам на 12 етаж, с лошите акушерки  Laughing но  bouquet с бебе и баня до мен)))  Лека нощ и от нас  smile3524

# 368

Добро утро и лек ден на всички  Hug

# 369
Добро утро!Изпревариха ме днес. Laughing Взимам си с удоволствие от кафенцето,че снощи хич не можах да спа...Детето,цяла вечер бълнува и мрънка,аз пък едни ужасии сънувах...Към 5 съм се унесла и то ей го де е 7 да ставам...
Днес съм на консултация да си взема болничния и да видим как са водите.тъй,че едни палчета и за мен,моля.

# 370
Цитат на: Вт.Публикувана от: "Totoni" , 11 Ян. 2011, 23:58
[/u]Чакаме и надеждата да се включи с новини!
Тотони, аз се включих, но явно всеки бърза да си каже каквото има да казва и не се доглежда, не ми се случва за първи път Peace
Тук се отразяват постовете на определни хора Confused
Както и да е няма значение, не ми пречи и аз много пъти не мога да се включа със коментар за всяка една от вас за което се моля да ме извините  PraynigPeace
Та да се самоцитирам:
Цитат на:  Публикувана от: "nadejdata", Вт., 11 Ян. 2011, 17:19
[/u]Сега да споделя за нашият преглед днес:
Значи и аз незнам какво да кажа.
Не ме е гледал на ехографа, слушаха тоновете със слушалка, каза че главичката на бебка е високо и да съм чакала още 2 седмици (и аз искам, та само си викам дано )

Пишках в чашка за да се види дали няма албумин, казах че имам бяло течение и ей така без преглед ми плесна някви свещички и у дома!
Нито знам как е плацентата, водите, колко кг е бечето и т.н., та само се моля и ще треперя още 2 седмици и живот и здраве на 24.01 ще постъпвам за наблюдение и евентуално секцио по-натам,ако  не съм родила до тогава !
Ще се опитам да бъда спокойна, защото друг избор нямам, единственното ми притеснение е дали ще успяе да стигна навреме ако тръгне по-рано, все пак ще ми бъде второ раждане и съм с конизирана и скъсена шийка(без серклаж, като настоява за нормално раждане ooooh!) и тези 80 км в тези зимни условия направо Shocked, одеве едвам сме стигнали, една мълга едно чудо !

# 371
Добро утро ,момичета !

Почерпете се за здравето на моето слънчево момченце ,което днес навършва 3 години  Heart Eyes .

# 372
  • София
Честит ти рожденник Детелинке  Hug да те радва и слуша много!

# 373
clover_d , да ти е жив и здрав рожденника.Да слушка много,да ти е опора и много да помага за бебчето.

# 374
  • София
Добро утро Simple Smile

Честит рожденник, clover_d! Да ви е жив и здрав  Heart Eyes Hug

Влезнах да ви пиша нещо, но докато четях и забравих какво  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт