Отговори
# 345
Toni, браво и на теб за прелрасните новинки  HugЯ какъв хубав бузанчо си отглеждаш тайно от нас, а ни заблуждаваш, че е малък... Heart Eyes Живи и здрави да са ни бебоците, да изчакаме търпеливо още мъничко и да си ги нагушкаме ... Hug

# 346
Оле като ви чета,масово ще сте с планово секцио  newsm78
Какво зная аз...няма от какво да се плашите...проблема е по скоро с възстановяването,иначе няма да изживеете онези "екстри" от нормалното раждане, по скоро се настроийте за скорошната среща с бебо,за това че е нормално да понаболява СЛЕД операцията и затова че това Ви се случва защото е най-добброто за вас и детенцето  Hug...какво да се плащите,напротив радвайте се че няма да чакате безконечно Laughing

куку пипи адекватно се включва...хахаха,лудост лудост #Crazy

Лоли не мога да разгледам какво предлагат...само са изброени асортиментите но не е като линкове...как да видя всичко,как да поръчам???

# 347
Тотони, тъкмо щях да те призовавам да даваш отчета.  Hug
Радвам се, че калпазанчо расте добре и отсега е отличник! Но няма начин... Ген...

Амидалка, добре са се развили при тебе нещата! Лазарова си знае работата и добре, че те е погледнала! Мисля, че щом си има апликатор ще се справиш и сама с лекарството ( като с тампон). Поздравления и за датата!!! Жалко, че няма да се засечем( най- вероятно), но здраве да е...

Юлето, не се притеснявай за секциото!  Ти в Токуда ли си избрала да раждаш? Иначе аз съм на 18 на тонове там.
Дидишонче, дано да се оправи детенце, толкова мразя ангини! Дано бързичко да мине!

Йоанка, ако имаш възможност избери си  близка до моята дата, за да си правим компания! Не че после няма, нали сме в един квартал!

Е, лека нощ! ( май не хъркам, поне още никой не се е оплакал,  но пък се потя зверски)

# 348
Браво за хубавите новини, момичета!  Hug

Сега разглеждах някакви възглавнички, та се зачудих от кога се започва ползването на такава? Извинявам се ако се повтарям, но не си спомням дали сме го обсъждали!

А, забравих да се похваля! И аз от скоро похърквам, а това с потенето ми е от началото на бременността!

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 23:21 от Shine On You Crazy Diamond

# 349
Аз също си похърквам, милото ме събуди веднъж, но това се получавало, когато се завъртя по гръб неусетно.
Той ме буди да се завъртя на една страна, че имал чувството, че ще се задуша.  Joy
Ама и аз много дръпнах на килца. Позволявам си да отговоря по темата, за да успокоя мамите с по 12-13 -15 кила, не се безпокойте, знаете ли как тежат +26  #Shocked

Амидалка, да пребориш бързо тези бактерии, не се безпокой , всичко ще е ОК.

Тотонче, браво на вас, хубав бузанчо.

Хей огнена стихия, драсни 2 реда, че те мислим. Как върви при вас?

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 23:21 от Бенджолина

# 350
Е добре бе Бобчо, как четири пъти ... newsm78 Нали уж бил супер силен и веднага помагал, то за тая цена... Shocked  Доки вика, че бил с удължено дествие и до секциото трябвало да ме държи без гадове... #2gunfire Ама като те слушам - четири пъти, явно не е имало ефект ли, защо толкова много?

аами първият път поставихме гиназол на 30 август, на 30 октомври бях като крастава и пак ми постави, после на 9 декември пак повторихме че пак имах сърбежи, и на 29 декември пак  Rolling Eyes , че пак се повториха сърбежите. Явно коллкото повече го ползвам, толкова повече не ми действа, ама доктора каза че на последната конференция обсъждали че през бременността единствено гиназол можело за гъбичките, даже ако трябвало и през 20 дни се поставял

# 351
  • София
Мим, честита щерка и бързо оправяне на Вики. Недей да плачеш всичко ще бъде наред  Hug.
Дидишонче, космонавта е жесток. Много ми харесва! Ако си го поръчваш може ли да се включа в твоята поръчка. Ще ти пратя парите предварително ако трябва!
Момичета, искам да питам откъде в София мога да си намеря този чай от малинови листа? В билковите аптеки ли ги продават? Така като четох ще подейства добре и на старата ми вече плацента  Sad
Евридика, и аз май пак имам гъби, в четвъртък ще го карам да ме види. Много течение много нещо. А знам, че хич не е хубаво точно сега да има каквото и да било нередно там.
Лека и от мен!

# 352
hey_ya, колко ти е остаряла плацентата? Моята в вече 3-та степен, направо като за излизане на бебка, но въпреки това явно Неоксида помага и бебка се изхранва добре и расте, на доплер всичко е тип топ и не дава показания да и в зле вътре.
Ти пиеш ли го? Ако да, забелязвате ли колко се изхранва беб, как е доплера?

# 353
Аз хубаво ви пожелах "Лека нощ", но нали съм си клюкарка и не се стърпях да проверя има ли новини!  Mr. Green
Радвам се за всички, които се връщат с добри новини!  Hug
Юленце, не се плаши толкова от секциото. Важното е всичко да е наред, пък другия път ще си родиш нормално.  Peace

А за Куку Пипи вече ми е жал, честно казано. Явно наистина има някакъв проблем...  Rolling Eyes

# 354
Влизам да кажа "лека нощ"
Браво на всички с хубавите новини.На определенте датички ще стискаме палчета и всичко ще бъде наред. Hug
На болничките дечица- бързо оздравяване. Hug

# 355
Бобчо, наистина ме разби...дано на мене ми помогне , поне до раждането, пък след това ще се лекуваме по-кардинално явно... Confused

Мерси на всички за окуражителните думички, мноог сте мили  Hug Ще ги преборя аз гадините, ше видиме кой кого  Twisted Evil

Огнена, драсни верно някой ред  Praynig И Пипито ли не може да те накара да пишеш, аз очаквах ти да я поставиш веднага на място... Wink Laughing

Лека и спокойна нощ на всички и до утре Hug

# 356
  • София
hey_ya, колко ти е остаряла плацентата? Моята в вече 3-та степен, направо като за излизане на бебка, но въпреки това явно Неоксида помага и бебка се изхранва добре и расте, на доплер всичко е тип топ и не дава показания да и в зле вътре.
Ти пиеш ли го? Ако да, забелязвате ли колко се изхранва беб, как е доплера?

Не ми каза степен. Каза само, че е като на пушачка, а аз грам не пуша сега. Сега в четвъртък ще го питам каква е степента на стареене. Неоксида не го пия, защото като се посъветвах с него ме разколеба. А нали няколко дни го пих на своя глава и вечер ми ставаше едно много странно лошо. Не казвам, че е от него ама се притесних и си го оставих за после. Той нали спомага за кръвотока в тялото (май така беше ???) и си мисля, че може да не ми понася това. А може и да си въобразявам....Както и да е. Тоновете са наред, расте си детето и си е ок вътре. Така казва доктора! Да се надяваме, че и занапред ще е така, то остана още малко, така че...
Мисля си, че в нашия случай ще действа добре и чая от малинови листа. За това смятам в най-скоро време да си купя. Та така! Вече наистина лека нощ на всички  Hug Hug Hug

# 357
Цитат на: Бенджолина link=topic=555843.msg17471676#msg17471676 date=129478060
Хей [b
огнена стихия[/b], драсни 2 реда, че те мислим. Как върви при вас?
Няма какво да ме мислите-обещах да не се меся вече тук, за това само се разписвам, че сме добре за сега, 2 в 1 сме си, трябва сега в четвъртък или в понеделник другата седмица (умувам още кога) да се пренасям за раждането и да мина на консултация,ама на 4-ти януари в Плевен частния там изкара бебето 2.900кг и най-странното-писал ми плацента 1-ва степен. Rolling EyesВсе пак бях 36 г.с. тогава. Дали се обърка той нещо-не разбрах, чух го само да казва на сестрата да пише,че плацентата е добре, тоновете били добри. И тогава ме изненада неприятно като каза,че водите ми били леко увеличени, което ме притесни,ама той нищо не каза, нито ми изписа. Бебето рита кошмарно много, премята се, чак боли, може би заради многото води, не знам,ама не е приятно. Пък нали уж накрая все повече не го усеща човек-е, при мен не е така-направо болезнено си рита.
Разбрала съм се с Пчеличката-като се роди момата да алармирам, да не ме мислите повече. Mr. Green
Пипи ме развеселява в интерес на истината, не ме дразни. Може би просто съм по-чувствителна на друга тема и основно заради това се дразня.

# 358
МИМ, честита ти дъщеричка! Много да ви радва и да ви е здрава. Дано скоро си я гушнеш.  Hug
Честити дати на Хепи и Амидалка  Hug Честно казано и аз искам да е февруарско водолейче, ама...когато-тогава Simple Smile
Много се уморявам и аз. Два часа чистя - една прахосмукачка и един моп. Почистя, па поседна, почистя, па поседна...  ooooh! После разходка 1 час из квартала и като се върнах бях като разглобена. Кой спомена, че се задъхва като чете на детето приказки вечер? Същата съм и аз  Tired
Утре ще съм на тонове, ще видя резултата от микробиологията...Дано няма нищо, въпреки, че и мойто течение се засили. Но доколкото някой беше писал за симптоми е нормално  Rolling Eyes
Купих си днес Арника, да видим....
Лека нощ, че много страници изчетох  Crazy

# 359
  • Варна, морето, сините вълни...
Минавам и аз да ви пожелая лека нощ Hug
На мен нещо ми беше лошо и заспах в 8, но в 10 се събудих да хапна Blush и сега ще гледаме филмче с милото че да се приспим Crazy

Общи условия

Активация на акаунт