Отговори
# 630
Мимоза, аз съм далеч от Младост, но съм навита за кафе. Само да е другата седмица, че тази съм затрупала със задачки.

Супер. В Принцес Аутлет има кафе, което не е запушено. Little Evil , Ад-и, удобно ли ви е? Примерно във вторник към 11 ч. Ако не давайте предложения, може и на лични да се разберем Hug

# 631
ааааа аз чета, чета ама голяма работа, като не мога да кажа нищо по много теми  Blush
за болничните, незная, но ми се събраха нещо повече парички отколкот трябва на картата и взех да се притеснявам, а мъжО вика вади и харчи Laughing и аз точно това и правя. Но наистина са ми две заплати в повече-дали пък не сме взели тринадесета  Party
За стриите да се изкажа-е не сте виждали толкова на един корем. За една седмица ми излезнаха толкова много, че е трудно да го обясня. Отдолу на корема, явно бебан тежи и са като рани-червени, ама чак кървави и така ме болят.
Дано да сте прави с това, че в деветия ще ми олекне направо го чакам с нетърпение. Като стана имам чувството, че кракат ще ми тръгнат в различни посоки  Crazy
Иве да се оправяш  Hug Hug Hug
Ей какво ви става, моля ви, не се разболявайте  Praynig
аз си плюскам в момента и ми е супер,  но са ядки  bowuu

# 632
Здравейте на всички,
много сте бързи, от вчера след обед като излизах по покупки до днес сте изписали повече от 10 страници  Simple Smile
не мога да ви изчета.
Аз да се похваля, направихме първите покупки за бебка  - комплект за кошарка, боденце, няколко ританки и комплект на Авент с шишенца и четка  Simple Smile
Сега някак си ми става малко по-спокойно, че се бях по притеснила че нямаме нищо купено.
Я сега да попитам какъв бебешки прах използвате и на колко градуса пускате бебешките дрешки и такива олекотени завивки?

# 633
JJuleto понеже и аз не регистрирах нищо за тези лекарства за кърма, та за това попитах, на мен са ми напълно неизвестни, може би се разчита на храни и илачи.

За тестовете преди упойката, аз съм си ги правила по собствено желание, при алерголожката ми, предписаха какво да ми сложат венозно преди упойката за всеки случай и това е, правих ги миналата ми бременност, сега ще ползвам същите резултати.

за чайчетата на хип - давах от този с анасон и копър, никакъв ефект, в последствие давах от маточина, обикновен, не на хип и на боарон нух вомика, само това помогна, смени всички капки на пазара, топли кърпи и всичко, което чух за колики, но всяко бебе прекарва различно коликите, даже има такива и без. Дано нашите нямат и да са спокойни baby_neutral

loryn и моите крака не ме слушат  Grinning и се клатя като патица  Blush

Бобето честити придобивки!

от вчера забравих - за среща в Токуда, ако има, аз съм в понеделник и сряда другата седмица там, ако се засича като време, ще се радвам да се запознаем на живо  Hug

# 634
Здравейте мами,  Simple Smile
Честитит рожден ден на Амидалка, леко раждане!
За Арниката моята докторка -хомеопат ми каза да пия 30 СН и то едва чак когато почнела родовата дейност  newsm78- по 1 гр. на 1-2 часа и със засилването на процеса на 1 час после на половин. После след раждането 3гранули 3 пъти на 24 часа и това 2 дни.
anilevI косултирай се с някой хомеопат, ако имаш възможност, да ти изпише нещо за кашлицата... аз също бях така по Коледа пих само хомеопатини и се оправих Hug
Момичета има ли някой на който не са  му правили микробиология? Аз взех да се притеснявам, че само на мен не са ми .... #2gunfire

# 635
mimoza аз за сега съм ок, но по-добре да се разберем на лични.
JJuleto дойде ли ти креватчето ?

И да попитам - има ли някой наблюдение дали тези неща вършат работа или са поредната вещ подмятаща се в къщи http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=4441112

# 636
честит рожден нед на Амидала, жеая леко раждане и най-хубавото бебе на света!

Аз след малко отивам на тонове, после реших да раждам при д-р Илиев със планово секцио. Има ли други при него?

# 637
Днес ми е нещо тегаво - боли ме глава, искаше ми се по-добре да си бях организирала нещата, за да не разчитам на мъжа ми в последния момент, ама... това е положението.
Проверявах си в НОИ - нито са ми внесли още болничния, нито осигуровките за декември. Стои ми само един платен болничен за 2008 г., но аз по принцип не боледувам и рядко ползвам болнични.
В НОИ ми стои и номера на сметката от 2008 - трябва ли да подавам нова декларация за сметка?

Анилеви и Фентъзи, бързо да се оправяте, че не е добре да тръгнете да раждате болнички!!! Hug

Софи и Юлето, не се притеснявайте за секциото - не е страшно, не боли и възстановяването е бързо, така че ще можете след това сами да си гледате бебоците.  Hug

Храни за кърма няма да ям - ще пия вода и ще релаксирам - предният път това беше успешната работеща формула, ще и се доверя и сега.

Чайчета за колики сигурно няма да давам, защото кърмените бебета отказват да пият друго освен кърма - пак от опит го казвам. Но пък човек трябва да се нагажда според бебето, та ще видим девойката какво ще иска...

Палчета за всички, които днес са на преглед- да се върнете с добри вести.

Аз се чудя дали утре да ходя на ЖК по ЗК като само ще ми премерят кръвното и размерите на корема.

# 638
Хайде и аз да се запиша ,пък макар и на 43 стр,  Blush Момичета хемоглобинът ми пада въпреки че съм на малтофер вече месец.Сега ми увеличиха дозата и ако другата седмица нещата са пак така май ще съм на системи.Та въпросът е има ли смисъл от тъпчене с месо,панджар ,спанак и т.н...
 Аз нищо не съм купила за бебата,но имаме от каката кошарка,завивки,дрешки.Ще купя в понеделник всичко наведнъж.Мисля днес да си направя списък и в понеделник да пазаря.
Честит Рожден Ден Амидала newsm59
За Арниката когато говорим за секцио има ли смисъл да се пие? аз ще съм секцио по медицински причини и не съм на ясно.А колко ме е страх това хич няма да го коментирам....

# 639
здравейте.Колкото до страха-и мен ме е много страх newsm45Искам да питам мамитата,които са купили  вече шишетата на Авент-стъкло или пластмаса са?Мои приятелки ми препоръчват само стъкло да купувам.Вие на какво мнение сте?

# 640
kremka78 ,на мен също не ми помагаше Малтофер ,нито каквато и да е храна .Хб ми се качи от 82 на100 за 1 месец с водорасли АФА на Аквасорс .Ако си поръчаш (чрез дистрибутори) ,има голяма вероятност да избегнеш системите .

mima_28 ,аз знам ,че само пластмасови са на Авент ,ако не са измислили друго напоследък .
Моето мнение-не купувай шишета ,докато не се увериш ,че ти трябват  Peace .

# 641
  • Mostly in my mind
аз си взех пластмасови на Томи Типи. много са ми сладки.  Heart Eyes дано и като качество са хубаво

# 642
  • София
аз си взех пластмасови на Томи Типи. много са ми сладки.  Heart Eyes дано и като качество са хубаво

Моя приятелка ги ползва и е много доволна, и аз такива си взех по нейна препоръка.

# 643
kremka78 и аз пия водорасли АФА на Аквасорс, а също и Зелена енергия и за една седмица си вдигнах хемоглобина със 7 единици, моя също беше нисък .... но пия по 6 зелени енергии на ден и по 4 Афа. Не ми се мисли, ако не ги пия.....колко ще е ... ooooh!

# 644
За шишетата - взех едно голямо стъклено на НУК, за всеки случай. Мислех и малко стъклено да купя, но имах едно малко подарък към нагревателя за храна и мляко, затова се отказах. Поне за началото стъклените са по-добрия вариант. Ако се наложи да се ползват повече шишета, винаго могат да се купят.

Томи Типи и на мене ми харесаха като форма, но исках първо да заложа на стъклото.

Водораслите ги давахме на малкия ми син за оправяне на имунната система след 5-те ангини и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт