От Дядо Коледа подарък си поисках и на Дюкан режима по празници устисках - 243

• 33 400
  • 743
  •   1
Отговори
# 690

desitka*  Останах без дъх.   Ти да не ми прочете мислите,или просто си моя двойничка.При мен се сучи същото.Само с малка разлика във датите и числата.Но.....всичко друго е 1:1.
Линийката ми не е актуална,на поправка съм от 2.01.11г.Тия дни ще е оправя  Peace

# 691
Деситка Мимии станахме три Simple Smile

# 692
  • София
Деситка Мимии станахме три Simple Smile

По-скоро сме 33 поне  Laughing Аз съм сигурна, че почти всички, които сме на поправка сме минали по един и същи път-цял живот на диета и цял живот дебели, свалили по 10-20-30-40 кила, видели се в човешки форми, облекли се с женски дрехи и айдеееее...тръгнали по надолнището  ooooh!

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 12:55 от desitka*

# 693
  • Бургас
И аз в кюпа на повтарячките  hahaha . С тази разлика, че никога не съм била дебела до преди да се роди синът ми. Т.е теглото ми винаги се е движело в граници последните 10 години от 58-60кг. (173см ръст). Най-слабият ми период е бил 53кг. Дори след раждането на дъщеря ми тежах 63кг. И никога, ама никога диета не бях спазвала през живота си. Непосилно е за мен да стоя гладна. Затова и избрах този режим първия път. Затова и повтарям.
За човек, който цял живот е бил слаб ...е кошмарно да сложи 20 кг отгоре ... Cry
Така...и днес кантарът ми е приятел - 74,2кг. Обещала съм си на 69кг. да започна и някакво леко раздвижване, че мускулите ми са забравили за какво служат  Crazy

# 694
не беше нов и имаше малко. А това за кг аз само вода бях пила, още не съм закусила, което обаче ще направя сега. За крем- каремела никакъв подсладител ли не си слагала, само степ ли. Аз също гледам да не ползвам иначе много. Както и преди писах в кафето и в триците. Макар че вчера вместо подсладител в млекото с триците сложих канела и без никакъв подсладител пак ми хареса, та май и от там ще го изхвърля. Но с тези кремчета, които ежедневно правя на децата, вече ми става доста трудно да устискам на сладкото, предвид че съм с ниско кръвно и без сладко може да се каже че не мога, даже в доста ситуации ме е спасявало. Затова днес съм решила да си правя кремче Simple Smile

А вчерашната вечер явно ще я броим за гала Wink
Аз кафето го пия без захар, а докато кърмех и кафе не пиех. В триците слагах много канела и ванилия и ги бъквах с прясно мляко. Друг вариант беше солени с яйце и прясно мляко и пак на котлона (на Мастърчето попарката). Едно степче ползвах цял месец и накрая се вкаменяваше.
А крем карамела са 3 яйца и 300мл прясно мляко с ванилия - е, там слагах малко подсладител. Кола-лайт пиех, че и други безалкохлни без захар  (на най-обикнновените фирми са такива). Лошото е, че в безалкохолните подсладителя най-често е аспартам.

Един ден след тегленето пих половин литър чай и се качих пак на кантара, да видя дали ще отчете - и, да, точно половин кило ми сложи.

# 695

За човек, който цял живот е бил слаб ...е кошмарно да сложи 20 кг отгоре ... Cry

Аз също съм била винаги слаба.Не съм имала проблеми с теглото,докато не отказах цигарите.Пушех по 2и1/2 кутии на ден,и не се чувствах особено.Излишна е да казвам ,колко трудно ми беше,но всяка цигара замествах с ядене.Така за около 3 месеца бяс с над 30кг отгоре.
Сама съм си виновна,не ми е генетично заложено.

# 696
........ С цялата тази прелюдия, исках всъщност да кажа, че въпреки, че съм във втора фаза повече от 1 година, не съм успяла да си променя хранителните навици, което всички отбелязвате като най-важно... Нито съм успяла да намаля и да променя отношението си към сладкото, нито съм успяла да овладея количествата приемана храна...

Е то как да стане бе Дес? Как да си промениш хранителните навици като ядеш само месо,яйца, млечни и зеленчуци общо взето newsm78 И как може да знаеш какво  ще ти  повлиява във задържане, в покачване и прочие за в бъдеще .Във втора може да стигнеш само до извода, с коя точно мръвчица да си караш П деня за напред, коя дава най-добри резултати и на кой зеленчук да не наблягаш, защото примерно задържаш вода ит.н.. За мен е риба, на Сиссс пък не и понася - всичко е строго индивидуално. Единствената цел на първа е - кетоза, на втора оттърваване от излишните килца и за третата вече остава превъзпитание, наблюдения, количествени ограничения....и прочие които да доведат до успешен край на фазата, а и най-вече изграждане на храненителна доживотна схема Peace И аз си мисля, че един ден, живот и здраве няма да имам 4та, 5та или каквато и да е там - ще си карам 3+ доживотно Wink  единствено и само, защото това е начина (лично за мен) да се ограничавам, да имам някаква психическа бариера и правила, които да си следвам, за да не се връщам в началота. Може би защото свързвам 4тата със ядене на каквото и да е - а определено вече съм разбрала че не си струва да ям вафли, тортички и прочие всеки ден, като не ми се ядат, а просто по навик, и като знам че ще мога да си ги хапна 2 пъти в седмицата примерно Laughing
Пък относно истината за втората - месо, вода и трици Peace Колкото са по-чисти  протеиновите дни, толкова по-добри резултати има режима.  Още не мога да се начудя на кремчетата, защо 8, кат може и с 1, или пък и изобщо без него newsm78

# 697
Здравейте момичета!

Обръщам се с оргомен проблем към вас! Откакто съм на Дюкан (2 седмици) не съм ходила на тоалетна! От два дни пия чайове и днес си взех английска сол, която трябваше за един два часа да подейства, а нищо, след това взех силно слабително (Дулколакс), чиито ефект се очаква довечера, но и то ме съмява.....губя надежда, единствено имаше много мъничък ефект и то диария! Знам, че е често срещам проблем, но все някак ходите до тоалетна, а при мен изглежда нищо не помага, сега щя хапвам разхлабителни храни, но не вярвам да помогнат при положение, че сена и Дуфалак (който пих вчера) не успяха!  Tired Face Нямам поддуване и болки, но 2 седмици си е доста време, аз и по принцип не ходя много често, но започвам сериозно да се притеснявам, до ден два сигурно ще отида на лекар, но искам да изпробвам всички варианти преди това! Благодаря предварително за отговорите!

# 698
Гардения, благодаря ти. Още по време на бремеността акушерката ме караше да пия по 1 кафе на ден, да пия кола и да ям по един шоколад, защото иначе припадах. Казваше, че едно кафе няма да навреди толкова, колкото прекалено ниското ми кръвно. Сега за кафето ми казват същото. Даже ако не се лъжа и в някои статии за кърменето четох, че до 1 максимум 2 кафета на ден не вредят, особено в случай като моя.
Благодаря, че сподели за крем- карамела и начина на приготвяне на триците. Определено е полезно. Още повече, че направо те имам за мой Гуру в Дюкан-а, тъй като аз вървя по пътя, който си минала и чета постовете ти доста внимателно Wink

А това за водата ще да е така. хихи имам значи още един кг минус и общо станаха 3 newsm44 newsm44 newsm44

# 699
Момичета като ви чета все едно чета моята история.И гладът за сладко и спирането на цигарите и натрупване на годинки...и всичко при всички е горе долу същото.Аз също съм на поправка и иснам да кажа на новичките да четат и да се учат от нашите грешки.Защото вторият път е много по трудно и по бавно ...поне при мен.Моето прасе разби кочината в трета - равносметка -7-8кг.   EmbarassedМолете се за мен НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ДЕБЕЛА.Но ако някои си мисли че като мине в трета и четвърта ще яде колкото и каквото си иска много греши.Моят проблем а явно и на много други е че не можем с едно.И маи по добре без едно.Благодаря на всички които пишат тук ...Без вас нямаше да се справя.И не е лошо че яхвате метлите понякога -винаги е за добро afwitch afwitch afwitch

# 700
Велизара__,а ти вода пиеш ли?
Няма смисъл да пробваш още нещо,пила си вече дуфалак и английска сол,ще ти подейства ,само се успокой.Понякога причина за запека е неспокойствието.Ако до утре не стане ,сутринта зипий на гладно чаша топла вода,след това прясно мляко с триците за деня,после пак топла вода и по принцип така си започвай деня.Готви си супички.Абе ти да не караш 2 седмици ударна фаза ? #Crazy newsm78 #Crazy

# 701
  • Пловдив
Велизара__, наистина много страшно звучи две седмици. А ти храниш ли се изобщо? Според мен ако реално причината не е в липса на вода и редовно хранене - обезателно да се обърнеш към лекар.

# 702
Ех, друго си е да си хапне човек доволно  Joy само режимности разбира се  hahaha

Привет и от мен днес.   bouquet

Днес ми започна на бързо денят, едва успях да си спретна един омлет преди да изляза. Но вече съм в ритъм и даже приготвям нещо за вечеря. Триците ги изядох преди малко. Направих си моя измислен дюнер с пиле и понеже нямах друго си сложих тиквичка вътре. Получи се приятно на вкус.
Кантарев днес пак не ме харесва. Пак показа същото като вчера и онзи ден. Дано утре да е по-благосклонен  Praynig

Гледам признания правите. Аз си признах вече че потретвам, само дето в трета не съм била още.  newsm11

Póca, поздравления за големия минус! Продължавай така! smile3521

# 703
Да отговоря на няколкото въпроса към мен - точно това е....на 2 пъти развалях ударната фаза и я почвах на ново, така че именно 2 седмици се събраха ударна!  ooooh! Вода нямам навика да пия по много, но не е и съвсем без хич, може би около литър! Ужасно съжалих за незрялото си отношение към диетата и си взимам поуките от сега нататък, но при положение, че злото е сторено трябва да се отървавам някак си! Единственото ми успокоение е, че нямам болки  или поддуване, че както чета, тогава става страшно! Благодаря за съветите, в най - скоро време се обърщам към лекар!

# 704
Велизара__, наистина много страшно звучи две седмици. А ти храниш ли се изобщо? Според мен ако реално причината не е в липса на вода и редовно хранене - обезателно да се обърнеш към лекар.
И аз те съветвам по най-бързия начин да отидеш на лекар,ако и днес няма резултат от разхлабителните.Организмът ти ще се натрови и не искам да те плаша какви други последствия може да има.

Общи условия

Активация на акаунт