От Дядо Коледа подарък си поисках и на Дюкан режима по празници устисках - 243

• 33 395
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
Добро утро Hug
mimensita, какви вкусотии си ни приготвила пак    bouquet

За отчета днес след един ден П, нямам плюс даже лек минус, но няма да го отразявам още на линийката.

Хубав и успешен ден!

# 736
  • Пловдив
Добро утро и от мен.
Май ме хвана вирусът. Така ме боли гърлото, че А не мога да кажа. Сега съм си направила огромна чаша чай. Какво друго мога да взимам за гърло, защото е ясно, че всички ментови бамбони не са разрешени?
Добре дошли на всички нови и стари/нови.

# 737
Добро утро момичета   food010
Днес правя една година с Дюкан и с Вас свалени 34кг. Hug Hug HugМомичета благодаря ви ако не бяхте вии незнам дали бих се справила  bouquet,знам че сега е мн.трудно да задържа постигнатото до момента но пак благодарение на вас  ще се справя Hug Hug

Пожелавам ви лек и успешен ден  bouquet

# 738
  • Пловдив
Милена, честита годишнина! И браво за страхотния резултат, волята, търпението!

# 739
Добро утро и от мен
Кантарев 3-ти ден удари 78 и май е време да го отразя в линийката. Явно се задържахме

Ох, аз съм с такова главоболие тази сутрин. Само от лявата страна на главата. Умирам за вода, а като пийна така почва да ми се  Sick

# 740
Добро утро и от мен!
Благодаря за кафенцето и закуската. Hug
Аз днес съм с -1кг въпреки запека.Еййй,като се успя и ...край тоалетната отива по дяволите. #Crazy Нищо,днеска пак на протеини и утре ще гледам да изпреваря всички със ставането. Thinking
Нямам нищо готово за хапване и незнам какво ще се яде днес.Няма и кой да ми сготви,нито да ми донесе,нито пък да седи в магазина за да си приготвя аз храна.Въобще ще се гладува май. newsm78
Сега корема ме боли и много се мразя.

Поздравления на всички с минусчета. Hug
Дано поне клиенти има ,че да мине бързо деня. newsm78

# 741
И от мен добро утро!
И аз снощи бях с ужасно главоболие,чак ми се гадеше.Днес изпитвам отвращеннието от храна,направо като се сетя за месо и яйца SickНасилих се да си хапна режимния сандвич,обаче тази работа не ми харесва.Дано да е моментно,защото . .. TiredИначе още половин кг падна,но да мине и днес да видя дали ще го задържа.
миле-на ,поздравления!Възхищавам ти се! Hug
Хубав ден на всички ! Simple Smile

# 742
миле-на, честита годишнина. Поздрави за постигнатия успех  smile3525

иланг - иланг, за гърло има стрепсилс с лимон без захар, за диабетици е. Последно бях си взела тантум лимон, беше около 7-8 лв., вътре са 20 бонбона и е също без захар. Със сигурност има и други подобни без захар. Питай в аптеката, със сигуроснт ще ти препоръчат нещо. Оздравявай бързо Hug

nikolexa, много добри постове.   bouquet

Да докладвам за днешната борба с кантарев  ooooh! Качвам се и поглеждам - нищо. Батерията свършила #Crazy Има още един кантар вкъщи, но той тегли по-леко и не исках да се качвам на него.  Crossing Arms Взех му батерията на този, топлих я, студих я и все пак тръгна... е, само колкото да се претегля, но пък за сметка на това ми показа -0,800  box

Сега отивам да си направя закуска, че mimensita, тез вкусотийки така ми  отвориха апетита, че и чайче и кафенце ще си направя  Joy За протокола, днес ми е 5-ти ден ПЗ, От утре още 5П.

Успешно отслабващ ден ви пожелавам   bouquet

ПП/ Снощи слушах  по тв, че срядата била малкия петък, та и на мен днес ми е едно петъчно. Laughing Жалко, че ми свърши отпуската и от утре съм на работа пак  #Crazy

# 743

Общи условия

Активация на акаунт