Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 657
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
добър вечер и от мен момичета!
ще се опитам да съм с вас тази вечер,но ако не се получи,ще съм сред гостите на балкона

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 20:06 от foksi

# 526
Тарабас,страхотно стихотворение! newsm51 newsm51 newsm51

Тази новина за сватбата е много хубава,дано да е само истина! Знае ли човек,може да ни изненадат довечера с фрагмента.Praynig
Розичке , аз си признах ,че съм чела по диагонал , та да попитам за тази сватба!!!! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Каква новина??? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Погледни на 33 страница,комшиите са коментирали нещо. newsm78

# 527
  • Варна
Здравейте, мили дами и господа! Hug
Желая ви приятна вечер и приятно гледане на епизода по бълг.ТВ- серията пак е страхотна! newsm10
Поздравявам великолепните ни поетеси със страхотните стихове! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 528
newsm81 newsm81 newsm81  Аххх, каква красота, Розичкеее!!! newsm09 newsm09 newsm09

# 529
Желая ви приятна вечер и приятно гледане на епизода по бълг.ТВ- серията пак е страхотна! newsm10
Поздравявам великолепните ни поетеси със страхотните стихове! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

29 серия ли е?

# 530
Сега като гледам серията се сетих за още един гаф на сценаристите.Ранената ръка на Харун е лявата,а като излизаше от стаята на лекаря/когато го видя Севал/ беше превързана дясната. newsm78

# 531
  • Русе

29 серия ли е?
30

# 532
  • Русе
Сега като гледам серията се сетих за още един гаф на сценаристите.Ранената ръка на Харун е лявата,а като излизаше от стаята на лекаря/когато го видя Севал/ беше превързана дясната. newsm78
Вярно! newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 Ужас!

# 533
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=NmfKWzwjnRo
Вени,понеже ти обещах днес .Не е много точен превода,а и е само на първите строфи,ама  ooooh! ooooh! ooooh!  

Немислимо е,непроходим е пътя
Вървях ли? Вървях и видях един..
Къде съм аз сега?
Където и да отидеш,забрави ли ноща
Стъпките,депресията,оставих всичко
През всичко минах
Проклинам далеч от любовта
Никой не обичам и не е ценен,колкото ти
Да си с високо вдигната глава

# 534
Много е интересно като знаеш какво се случва сега да гледаш старите серии и да наблюдаваш вече от друг ъгъл действията на героите .Много ми е жал за Толга той беше единствения положителен герой и наистина верен на Еда.Дори когато разбираше,че няма надежда за него той пак остана до Еда.

# 535
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=NmfKWzwjnRo
Вени,понеже ти обещах днес .Не е много точен превода,а и е само на първите строфи,ама  ooooh! ooooh! ooooh!  

Немислимо е,непроходим е пътя
Вървях ли? Вървях и видях един..
Къде съм аз сега?
Където и да отидеш,забрави ли ноща
Стъпките,депресията,оставих всичко
През всичко минах
Проклинам далеч от любовта
Никой не обичам и не е ценен,колкото ти
Да си с високо вдигната глава
  love001  love001  love001 txtloves txtloves txtloves txtloves

# 536
  • София
Такъв смях ме напушва като чуя музиката от началото на филма от първи сезон - сещам се за хита, дето пусна Розичка за оня дето питал къде да намери оная песен, дето е аааааа, ааааа, аааа!
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 537
Кесара,Дани да ви питам нещо  newsm78 newsm78 newsm78,вие варненската група фенки,нали щяхте да си правите среща след нова годдина-осъществи ли се начинанието и ако сте се видели споделете впечатления    bouquet
Още не сме , то ще се чуе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А на софийските фенки няма ли да има:)

# 538
  • Русе
Такъв смях ме напушва като чуя музиката от началото на филма от първи сезон - сещам се за хита, дето пусна Розичка за оня дето питал къде да намери оная песен, дето е аааааа, ааааа, аааа!
 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Бобоооооооооо,аз чак сега вдянах! hahaha Също като костенурката!
Че то това даже не е песен?!

# 539
  • Русе
Кесара,Дани да ви питам нещо  newsm78 newsm78 newsm78,вие варненската група фенки,нали щяхте да си правите среща след нова годдина-осъществи ли се начинанието и ако сте се видели споделете впечатления    bouquet
Още не сме , то ще се чуе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А на софийските фенки няма ли да има:)
Вашата група е най-голямата! Как не сте се събрали досега?! smile3506

Общи условия

Активация на акаунт