Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 26 131
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Кесара,Дани да ви питам нещо  newsm78 newsm78 newsm78,вие варненската група фенки,нали щяхте да си правите среща след нова годдина-осъществи ли се начинанието и ако сте се видели споделете впечатления    bouquet
Още не сме , то ще се чуе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А на софийските фенки няма ли да има:)
Вашата група е най-голямата! Как не сте се събрали досега?! smile3506

Радвам се, че не сме се събирали, защото не съм изпуснала среща Simple Smile Иначе щеше да ме е яд много! Но веднага може да поправим грешката? Само да си намерим повод! Определено ще ми хрумне след края на днешната серия!!! Simple Smile

# 542
Привет на всички незабравими дами в този уникален форум!  Hug Преди се опитвах да се включвам по-често, но чисто физически вече не успявам ooooh!. Затова пък не спирам да ви чета и то с голямо удоволствие   bouquet  bouquet  bouquet. Вие сте глътка въздух в ежедневието ми, а доколкото знам аз не съм изключение Rolling Eyes. Радвам се че мога да се наслаждавам на вашите разсъждения, впечатления и творчество... Благодаря ви, че не съм сама в справянето с последствията от тази упорита болест  наречена "Незабравима"...bouquet  bouquet  bouquet

# 543
# 544
# 545
  • Варна
Появи се нашия всеобщ любимец Тарък! thumbsup Не бях запомнила в коя серия стана това, сега се подсетих! Rolling Eyes Верния симпатичен и общо взето не особено адекватен в реакциите си Тарък! hahaha Където не го садиш- там никне! Когато ти трябва- никакъв го няма! Laughing

# 546
  • София
Появи се нашия всеобщ любимец Тарък! thumbsup Не бях запомнила в коя серия стана това, сега се подсетих! Rolling Eyes Верния симпатичен и общо взето не особено адекватен в реакциите си Тарък! hahaha Където не го садиш- там никне! Когато ти трябва- никакъв го няма! Laughing
Не може да се определи по-точно! newsm10 smile3521 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 547
# 548
# 549
# 550
# 551
  • Русе
Да, ама разбра погледа на Харун и - кръгом! hahaha

# 552
# 553
малко статистика 2 часа преди началото

anithos, aq-11, Dandel, danidorina, ddd_7, dorital, galin4eto, ioji, IR65, iva_0210, kometka76, mariq_72, niki_to, r0z0wka, reksi, rumina, unutulmaz80, valdes60, winona (+ 3 Скрит/и) и 21 Гости преглежда(т) тази тема.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт