Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 25 827
  • 753
  •   1
Отговори
# 195

Тази снимка нещо не ми се връзва!.. newsm78 newsm78
Газелка по голо рамо, а Хубавелко са го натоварили с поло... Laughing Laughing
Само Бганьо да плакне очи, а ние..? Laughing Laughing Laughing Не е честно!

# 196
момичета,някой може ли да ми каже,защо не си виждам постовете,които пиша newsm78?благодаря предварително
Тази вечер има проблеми със сървара-най-вероятно е това  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
  • Варна
тъй като не разбрах какво стана newsm78,искам да благодаря отново на всички за топлото посрещане,радвам се,че ви има
ние ти виждаме постовете  , споко публикуваш ги , пиши смело

# 198
Така сега да си призная нещо защо чувствам днес такова празнично настроение ами сигурно е за това ,че аз започнах да гледам филма от трета серия която се излъчваше на 11.01 .но това изобщо не ми попречи да съм тотално филмирана от всякъде и една година да живея незабравимо а като прибавя и тази великолепна и незабравима компания как да не се чувстваш на седмото небе от щастие  Hug Heart Eyes И аз като Фокси отначало бях гост на темата ама един ден си рекох :

Марийке бързо регистрация направи
и в тоз прекрасен форум се потопи
не губи ни ден ни час
бързо действай със замах
почвай да чатиш през час
Така да разтушиш  душа в тез тежки времена
 Тука рее се душата и витае в небесата
 чувстваш се на гребена на вълната
окрилен и ощастливен от съдбата ,
че попаднал си във място
където усмивката ти винаги е  на лицето
и топлина запълва ти сърцето.

Мили мои незабравимки благодаря ви от сърце затова невероятно ,прекрасно и незабравимо виртуално приятелство   newsm51 newsm51 newsm51 И за личните ми запознанства с част от форума .Благодаря ви приятели мои. txtloves txtloves txtloves

# 199
момичета,някой може ли да ми каже,защо не си виждам постовете,които пиша newsm78?благодаря предварително

Аз не мога да ти отговоря, слънце, защото съм по-боса и от африканец в пустинята. Laughing Laughing LaughingНякое от момичетата ще ти отговори

# 200
  • Варна

нали ? нямат срам , да го карат да крие това тяло произведение на изкуството  newsm62 newsm62

# 201
  • София
И от мен честит юбилей на всички!

Настроението е страхотно отново. Чета и се смея, а мъжа ми казва, че съм се побъркала по този филм. Да стоя всяка вечер до посред нощ, на другия ден на работа с кокошките. Даже малката ми дъщеря вече знае, че в сряда си ляга сама, защото е деня на мама за сериала. Между другото и тя го гледаше по Нова, а сега и го разказвам сутринта в четвъртък. ЯВНО всички тук сме от една болест болни. Така че  утре да се публикува рецептата с илачите - ЗА ОБЩО ПОЛЗВАНЕ.
Алекс, глей сега! Рецептата за болестта Незабравима е непрекъснато гледане на епизодите отново и отново до пълното втръсване. Илачът е приложен върху група болни от един форум и досега няма признаци за излекуване. Но, не се отчайвай - експериментът продължава!  hahaha hahaha hahaha hahaha
P.S. Ако питаш за хрема и кашлица виж препоръчаното от Шегувка, Каламитси, Вени, други! И там опитите продължават, но с един доброволец - тоест върху мен! Страничните ефекти ще ги докладвам своевременно!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 202
  • София
Кесара,Дани да ви питам нещо  newsm78 newsm78 newsm78,вие варненската група фенки,нали щяхте да си правите среща след нова годдина-осъществи ли се начинанието и ако сте се видели споделете впечатления    bouquet

# 203
  • Варна

Настроението е страхотно отново. Чета и се смея, а мъжа ми казва, че съм се побъркала по този филм. Да стоя всяка вечер до посред нощ, на другия ден на работа с кокошките. Даже малката ми дъщеря вече знае, че в сряда си ляга сама, защото е деня на мама за сериала. Между другото и тя го гледаше по Нова, а сега и го разказвам сутринта в четвъртък. ЯВНО всички тук сме от една болест болни. Така че  утре да се публикува рецептата с илачите - ЗА ОБЩО ПОЛЗВАНЕ.

привет скъпа  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Венци, то май ние само тук се чуваме. Не ни остава време в скайпа

# 204

нали ? нямат срам , да го карат да крие това тяло произведение на изкуството  newsm62 newsm62
Напълно съгласна  smile3521 smile3521 smile3521

# 205
  • Варна
Така сега да си призная нещо защо чувствам днес такова празнично настроение ами сигурно е за това ,че аз започнах да гледам филма от трета серия която се излъчваше на 11.01 .но това изобщо не ми попречи да съм тотално филмирана от всякъде и една година да живея незабравимо а като прибавя и тази великолепна и незабравима компания как да не се чувстваш на седмото небе от щастие  Hug Heart Eyes И аз като Фокси отначало бях гост на темата ама един ден си рекох :

не губи ни ден ни час
бързо действай със замах
почвай да чатиш през час
че попаднал си във място

Мили мои незабравимки благодаря ви от сърце затова невероятно ,прекрасно и незабравимо виртуално приятелство   newsm51 newsm51 newsm51 И за личните ми запознанства с част от форума .Благодаря ви приятели мои. txtloves txtloves txtloves

браво Миме днес си във вихъра си  newsm51 newsm51 newsm51

# 206
  • Варна
Кесара,Дани да ви питам нещо  newsm78 newsm78 newsm78,вие варненската група фенки,нали щяхте да си правите среща след нова годдина-осъществи ли се начинанието и ако сте се видели споделете впечатления    bouquet
Още не сме , то ще се чуе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 207

не губи ни ден ни час
бързо действай със замах
почвай да чатиш през час
че попаднал си във място

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Аз пък съжалявам, че толкова късно Ви открих, но сега ще си наваксам   love001  love001  love001

# 208

Алекс, глей сега! Рецептата за болестта Незабравима е непрекъснато гледане на епизодите отново и отново до пълното втръсване. Илачът е приложен върху група болни от един форум и досега няма признаци за излекуване. Но, не се отчайвай - експериментът продължава!  hahaha hahaha hahaha hahaha
P.S. Ако питаш за хрема и кашлица виж препоръчаното от Шегувка, Каламитси, Вени, други! И там опитите продължават, но с един доброволец - тоест върху мен! Страничните ефекти ще ги докладвам своевременно!  hahaha hahaha hahaha hahaha
newsm10 newsm10 newsm10 newsm62 newsm62 newsm62

# 209
  • Варна

привет скъпа  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Венци, то май ние само тук се чуваме. Не ни остава време в скайпа
наистина

Общи условия

Активация на акаунт