Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 150

• 26 016
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • София

Тази снимка нещо не ми се връзва!.. newsm78 newsm78
Газелка по голо рамо, а Хубавелко са го натоварили с поло... Laughing Laughing
Само Бганьо да плакне очи, а ние..? Laughing Laughing Laughing Не е честно!

нали ? нямат срам , да го карат да крие това тяло произведение на изкуството  newsm62 newsm62
Не, бе мацки! Не е с поло човека. С фланелка е, ама така си е турил ръчичката! То, не че и тя не му е излишна!  newsm03
Бобо фланелка , поло все там скъпа навлечен е , не му ли е топло ?  newsm62 newsm62
Ами сигурно е нарочно, за да не награби Газелка неконтролируемо, докато детето е в съседната стая. Сигурно и по тази причина е на "една ръка разстояние"! Не си вярва на спирачките!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 226
Момичета много ми е приятно сред вас но моята делегация ще се оттегля. Hug Половинката ми след 4 часа трябва да става за работа а аз още не съм си лягала , а като си помисля ,че и аз трябва да ставам с него  ooooh! ooooh! ooooh! а и вече сме сряда където не се ляга  Hug Hug Hug ще помоля днес за ударни дози кафе за да ни държи будни или не по-добре Рекси да спретва на Серхан фотосиесията и край няма приспиване  Naughty Hug Peace
Лека и спокойна нощ мили дами . newsm46 smile3524

# 227
  • София
И от мен честит юбилей на всички!

Настроението е страхотно отново. Чета и се смея, а мъжа ми казва, че съм се побъркала по този филм. Да стоя всяка вечер до посред нощ, на другия ден на работа с кокошките. Даже малката ми дъщеря вече знае, че в сряда си ляга сама, защото е деня на мама за сериала. Между другото и тя го гледаше по Нова, а сега и го разказвам сутринта в четвъртък. ЯВНО всички тук сме от една болест болни. Така че  утре да се публикува рецептата с илачите - ЗА ОБЩО ПОЛЗВАНЕ.
Алекс, глей сега! Рецептата за болестта Незабравима е непрекъснато гледане на епизодите отново и отново до пълното втръсване. Илачът е приложен върху група болни от един форум и досега няма признаци за излекуване. Но, не се отчайвай - експериментът продължава!  hahaha hahaha hahaha hahaha
P.S. Ако питаш за хрема и кашлица виж препоръчаното от Шегувка, Каламитси, Вени, други! И там опитите продължават, но с един доброволец - тоест върху мен! Страничните ефекти ще ги докладвам своевременно!  hahaha hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532

Хапче-серийка, хапче-серийка, хапче-серийка.. Grinning Grinning Grinning Три пъти на ден
А в сряда е денонощно, на система сме.. hahaha hahaha hahaha
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo А в четвъртък сме в интензивното!

# 228
  • Варна
Момичета лека нощ и от мен. Утре пак продължаваме с тръстиката, че пак е порастнала- НЯМА ЛИ НА-НАКРАЯ ДА Я ИЗКОРЕНЯ - се питам всеки ден, ама.........

# 229
# 230
  • Варна
Кесара,Дани да ви питам нещо  newsm78 newsm78 newsm78,вие варненската група фенки,нали щяхте да си правите среща след нова годдина-осъществи ли се начинанието и ако сте се видели споделете впечатления    bouquet
Рекси, не сме се срещали! Иначе и аз, и Кесара сме доста словоохотливи и щяхме да си кажем! Wink Използвам случая пак да подновя поканата си- пишете ми на лични! Всички са поканени- който може, който желае....всички! Hug

# 231

нали ? нямат срам , да го карат да крие това тяло произведение на изкуството  newsm62 newsm62
Не, бе мацки! Не е с поло човека. С фланелка е, ама така си е турил ръчичката! То, не че и тя не му е излишна!  newsm03
Бобо фланелка , поло все там скъпа навлечен е , не му ли е топло ?  newsm62 newsm62
Ами сигурно е нарочно, за да не награби Газелка неконтролируемо, докато детето е в съседната стая. Сигурно и по тази причина е на "една ръка разстояние"! Не си вярва на спирачките!  hahaha hahaha hahaha hahaha

Че те си имат ключ на врата, не ще да е това, нещо друго е! newsm78 newsm78 Laughing Laughing

# 232
  • Варна

Бога ми Бобо и аз това щях  да напиша, той нали е с дефектни панталони , ще вдигне самолета, изгоря момичето  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 233
  • София
Момичета много ми е приятно сред вас но моята делегация ще се оттегля. Hug Половинката ми след 4 часа трябва да става за работа а аз още не съм си лягала , а като си помисля ,че и аз трябва да ставам с него  ooooh! ooooh! ooooh! а и вече сме сряда където не се ляга  Hug Hug Hug ще помоля днес за ударни дози кафе за да ни държи будни или не по-добре Рекси да спретва на Серхан фотосиесията и край няма приспиване  Naughty Hug Peace
Марийче,лека нощ и сладки сънища  Hug
Аз и сега мога да я спретна фотосесийката на Серхан,ама тогава наистина няма заспиване  ooooh! ooooh!

# 234
  • Варна
Че хубаво гушка тоя мъж, беее! newsm09 newsm09 newsm09 Пу!

# 235
  • Варна
на всички , които си лягат , лека и спокойна

# 236
  • София
Рекси, ама вече сериозно се чудя откъде ги събра толкова снимки днес?  newsm78 Албумче ли си си спретнала?  newsm78 Направо ме побърка! Аз се опитах да ти партнирам с една-две, другите момичета също, но ти си като фокусник! Абсурд е да ти насмогне човек!  newsm09 Взе ми акъла!  

# 237
Лека нощ, Мария, Алекс!

love001

# 238
  • Варна
Марийче,лека нощ и сладки сънища  Hug
Аз и сега мога да я спретна фотосесийката на Серхан,ама тогава наистина няма заспиване  ooooh! ooooh!
хайде мила , уроците също  newsm03 newsm03 newsm03 newsm03

# 239
Марийче, Алекс лека нощ Hug Hug Hug
Бобо, абе той може и на една ръка разстояние да е , обаче пък къде му е  ръчичката ..... ooooh! Laughing Laughing Laughing

Лека нощ и от мен момичета newsm46 Тази вечер беше истинско забавление с вас.Благодаря ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт