Отговори
# 675
  • София
Erria, кой е този крем на Виши? Би ли споделила? Аз лично ползвам 3 крема за корема, краста и бедрата. Първият който си взех е на Чико, не съм доволна, на Чико имам и за бюст и за крака, определено този за крака не ми действа и ако се намажа с него отичат доста.
Имам и един крем правен в студио, на основата на палмово масло, който е доста мазен и него слагам вечер.
Третият ми крем е един, който си взех от магазин DM - казва се само Мама, но много ми допада като субстанция и ползвам основно него сутрин.
За крака сега ползвам един на Matern и отичат значително по-малко.
blagovesna, на мен кожата ми е доста гладка от голямото мазане, но пък иначе задържам много вода и имам яко целулит. Не си противореча, хем е по-гладка, хем целулитът е доста видим.
bvl, препоръчват мазането да е 1 до 3 пъти на ден, но пък кой знае... 

За килограмите, аз съм +11 и очаквам утре лекарката пак за ме порицае яко, но не ми пука. Контролирам се добре, иначе, за други неща, но ми се яде много сладко и ям. Ще му мисля после. Честно казано и в нормална зима качвам по 5 кг, а при цикъл задържам по 2 кг вода, така че не мисля да се впрягам много, колкото толкова до края...

# 676
  • Сопот, Пловдив
mareva , браво на теб, аз съм +10 и от няколко дни съм в седмия.

LadyDiDi, моля ти се не ги качвай такива препоръчителни норми, че аз си бях с наднормено и още в началото на седмия съм си достиганла позволените килограми, а не ми се вярва в оставащите три месеца да не кача повече и просто се ужасявам от себе си!  Joy Joy

Mama Ivy
, мерси за инфото, надявам се да дойде наистина до вкъщи щом така е по закон, а и живея на 5 минути от болницата в Сопот.  Grinning

И,  а стига бе - качва се и по време на кърменето ли  #Crazy ?!? Аз дотогава ще съм ходещ слон, ако кача още после, направо не знам! Иначе килограмите, които съм качила досега, знам че не са малко, но все още не ми пречат особено, не ми тежи кой знае колко. А за "бомбите"... аз и отпреди си ги имах доста сериозни, без да съм раждала и забременявала  Laughing , сега е вече... не знам какво да ви кажа, всички сутиени ми стягат, а в БГ за моя сегашен размер се продават само едни бабешки модели... Не че има кой да ме гледа толкова, ама поне за собствено самочувствие  Laughing .

Днес си всех и изследаването за кръвна група ( знам, че е на късен етап, ама при мене всичко по-късно става  Laughing ) и за съжаление съм с отрицателен резус фактор, дано да не ми домъкне кой знае какви допълнителни главоболия това.

# 677
Ей, Петя, направо ме разби - браво на тебе, как я направи тая операция. С дъщеря ти колко кг-ма качи за цялата бременност  Rolling Eyes
Ами +10 бях с Вероника и на изписването от родилния дом бях свалила всичките.

# 678
Първо да започна с една приятна промоция - в Карфур 50% намаление на дрехи. Сега се връщаме от там и да се похваля, че купихме доста дрешки на половин цена. Зимно яке (за другата зима  Wink)  за 18 лв. , намалено от 36, 4 бодита за 8 лв, блузки, панталончета и други все страхотни. За съжаление за момченца е малко ограничен изборът, но пак има...
Ако имате желание и възможност, вървете да разгледате, има доста нещица, пък и доста изгодно.

# 679
  • София
На мен вчера една приятелка ми изпрати разни детски дрешки. Честно да ви кажа гледам ги и направо не мога да повярвам, че някой може да е толкова малък!!! Удивителни са!!! Hug Hug Hug

# 680
На мен вчера една приятелка ми изпрати разни детски дрешки. Честно да ви кажа гледам ги и направо не мога да еповярвам, че някой може да е толкова малък!!! Удивителни са!!! Hug Hug Hug

после ще се удивляваш , как толкова малки дрешки , толкова време за гладене отнемат  newsm78

# 681
  • София
Ха-ха, не мога и да си го представя даже!!!

# 682
  • Бургас/Пз
Ей, Петя, направо ме разби - браво на тебе, как я направи тая операция. С дъщеря ти колко кг-ма качи за цялата бременност  Rolling Eyes
Ами +10 бях с Вероника и на изписването от родилния дом бях свалила всичките.

Хах Пете и аз с Дарито бях така, само че +11 и бях супер доволна от факта. Чак не ми се вярваше , че всички кг-ми  бяха останали в болницата. С Калки качих 14кг и после ми останаха 4кг, обаче 6 месеца се борих с тях, защо ли така стана  newsm78

Ройсче, аз не съм качвала при кърменето, а кърмих 11месеца. Така че споко, всичко е индивидуално!

# 683
Да се вкл. и аз с кг. съм +15 преди да забременея бях на диета и бях свалила 7-8кг. които качих много бързо получи се т. н. йо-йо ефект. Днес и ние бяхме до Карфур и обзаведохме бебо с 2гащеризончета , но наистина за момчета избора е ограничен. Сигурно до като родя ще съм качила повече от 20кг. ама после ще свалям.

# 684
Аз днес бях на ЖК, слушахме тоновете и се мерихме  Grinning...още не е застанало с главата право надолу, но е близо до мястото Joy Аз съм +7 и обиколката ми е 83см. Странно, защото миналия месец е била 86, но пък височината се вдигнала от 17 на 21см. Кръвното ми си е все така 90/60 Joy

Мамите от Бургас, мислите ли да ходите на оглед в родилния дом (за тези, които ще раждат в МБАЛ Бургас)? Разбрах, че всяка сряда от 13ч е отворено за посещения...аз смятам другата да отида.

За стриите мога да кажа, че най-важна е предразположеността към появата на такива и после ползването на най-подходящото мазило за съответната кожа...аз се мазах с какви ли не скъпи кремове доста упорито, но седмица преди да родя ми се появиха едни фини стрийчета около пъпа Mr. Green Добре, че после като се прибра кожата не си личаха, но сега като е пак опъната и се виждат...Сега се мажа с олиото на Икаров за стрии и маслото от карите (шеа) на Икаров..четох, че е най-богато на не знам какви си мазнини и полезни работи за кожата..наистина омазнява много добре. От време на време мажа и св.мас.. Joy

Днес изкарах всички бебешки дрешки от каката и направих разбор на наличността..сега следва допълване на необходимите количества  Grinning Grinning Вече яко ме хвана "гнезденето"..

Лека и спокойна вечер от мен...мислете позитивно и се радвайте на всеки ден с прекрасните си коремчета Hug

# 685
Момичета, помагайте Simple Smile
Изпрахме си количка и даже я поръчахме http://bebeconfort.com/collection/UK/prom_poussette_elea.htm. Но се чудя кой зимен кош да взема:
http://www.mothercare.com/dp/B003657464/275-6550464-2015033?_enc … e#customerReviews
http://www.mothercare.com/Bebe-Confort-Windoo-carrycot-Oxygen/dp … 4041&mcb=core
Единият е по-голям и дълбок и има някаква вентилация. А другият е по-лек, но и по-тесен. Първо дете ще ни е и ни е трудно да преценим. Вие какво ще кажете???

# 686
Втория май и на живо изглежда по добре,а и според мен по щирок по удобен

# 687
  • Пловдив
Първо да започна с една приятна промоция - в Карфур 50% намаление на дрехи.
Голямо благодаря за инфото!!!  Hug В събота ще ходим и ще се разгледам за нещо за баткото - за бебо вече не остана нищо за купуване, отрано се олях направо  Crazy
И аз съм за по-дълбок и широк кош, по-трудно ще ти падат одеалцата или други щуротии които бебока може да изрита от по-плиткия (нашия това мног ого обичаше, всичко му пречеше  hahaha).

# 688
  • Бургас/Пз
Момичета, помагайте Simple Smile
Изпрахме си количка и даже я поръчахме http://bebeconfort.com/collection/UK/prom_poussette_elea.htm. Но се чудя кой зимен кош да взема:
http://www.mothercare.com/dp/B003657464/275-6550464-2015033?_enc … e#customerReviews
http://www.mothercare.com/Bebe-Confort-Windoo-carrycot-Oxygen/dp … 4041&mcb=core
Единият е по-голям и дълбок и има някаква вентилация. А другият е по-лек, но и по-тесен. Първо дете ще ни е и ни е трудно да преценим. Вие какво ще кажете???

По-големият и по-дълбокият и с вентилация. Все пак бебето ще е в него лятото и ще му е добре да му е конфортно!  Peace Не се притеснявай , че е по-тежък , ползва се само първите месеци, така че бебчето още ще е малко! Имай предвид че това покривало , което е отгоре лятото едва ли ще го слагаш, а без него другия кош изглежда съвсем плитък! Много хубава количка сте избрали да знаеш!  А откъде поръчахте самата количка , ще чакаме да я снимаш да я видим в действиетлност като пристигне!

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 00:31 от ani_d

# 689
Привет на всички!
Стига сте се депресирали с тези кг.-аз вече съм +14кг. а още не съм влязла в 7ми месец.Но не ги мисля защото все съм гладна и хапвам доста-мъжа ми вече не ме допуска в кухнята.С Ета качих 30кг. и си ги свалих всичките за няма и 6 месеца че и даже излязох на минус.
За стриите с нищо не се мажа.Кожата ми е доста еластична и нямам поражения от предната бременност-надявам се и сега да е така.
Понеже имам всичко от каката бях решила да не купувам никакви дрехи предварително но вчера не се сдържах и купих една жилетчица и една блузка за бебка.
Честито на всички които са си видяли бебоците и на всички които са им излезли хубави изследвания.Надявам се да продължаваме така и занапред-само с положителни емоции.

п.с.Може да не пиша често в темата но не си мислете че не я следя,изчитам ежедневно това което сте написали!

Общи условия

Активация на акаунт