Отговори
# 75
  Да, Ваня, чудесна идея! Хубаво е да включим линк на първа страничка  Simple Smile

# 76
  • Варна
Във всяка аптека има арника 12 СН. А и в тези магазини за билкови истории я има. Никой още не я е отрекъл,предполагам няма да има проблем със зрънцата,пък и като я пием до последно не вярвам един ден-денят Х-да окаже влияние:)

# 77
Здравейте, момичета!
Днес ми е мързеливо, ама и аз като някои от вас нещо не успявам да спя. Много ми се спи, лягам , обаче като ме нападнат едни мисли, чудо..Мятам се в полусън 2-3 часа, ококоря се  в 3, бебе почва гимнастика, пак почвам да се връткам и сутрин не мога да отлепя очи.  Горкото мъжле до мен..
Само да уточня за новите супер позитивни писатели във форума - не  се оплаквам, а споделям.
И още нещо - много обичам шоколадови неща, ама само парченце да хапна и ме нападат киселини. За пръв път в живота си май ще го отказвам.
Хубав ден на всички и прегръдки!

# 78
Най-хубавото на частните болници е, че има интернет  Simple Smile Та успях да прочета за бременността на Нети. Качила само 6 кг, тъй като прави йога и хидро упражнения.И аз искам ама няма  Simple Smile А по китайската таблица и аз категорично трябваше да имам момче, но ще си имам момиченце Grinning

# 79
За момичетата от Варна - някой посети ли йогата за бременни? Имате ли някакви отзиви?
Аз съм съвсем обездвижена, само с колата щъкам и когато ми се наложи да измина 50 м и се запъхтявам сякаш съм била на маратон.
Аз да чукна на дърво почти нямам контракции,за разлика от първата бременност. Дано се запази тази тенденция до края на бременността ми, пък и ще раждам със секцио.

# 80
Здравейте момичета!
Днес съм бясна и отново на прекрасно уредената ни държава,която е много грижлива към поколението напред!Понеже аз съм в болнични от началото на трансфера и на 20.01 стават 180 дни болнични,трябва да мина на ТЕЛК(не зная дали така се пише и от какво е съкращение).Та миналата седмица подготвям аз  документи,Пловдив,Пазарджик,нагоре,надолу и днес с папката и с доверието към нашето здравеопазване ,се представям пред въпросната комисия с искане за разрешение на 35 дневен болничен.Влизам сред тълпа от цигани,кихащи и кашлящи,изчаквам си реда и подавам документите на двама лекари на преклонна вече възраст.Единия ги погледна и ме удостои с презрителен поглед."Печата не е кръгъл и не е написано на компютър".Обаждам се веднага в Селена  да попитам защо печата не е кръгъл,а те ми казват -Ние друг печат нямаме и досега винаги сме писали на ръка тези документи и са били с този печат.Нямаме други бременни  върнати поради тази причина!Интересно какво да правя сега!Има ли някоя с подобен проблем сред вас?

# 81
Здравейте маменца......ихааа... кеф ми е да се включа и аз към онези досадници с повторенията, според колежката Санта...фе ..ли там, каквото е....Убидила няма начин да съм, просто доста развеселена...тханк ю, момиче....таа...към темата - чудесна е Пете, благодаря за спестеното време, Мойране.....гони ги тези контракции...малката Ели да помага:), неверояяятна дрешка...червеното плетиво...бравос.... пропускам нещо, сигурна съм.... дааа..... Софийската среща - там съм този път...надявам се, но моля след 26.01 ако може.
Сега да се отчета и аз от прегледа, ежедневието ще го спестя, че ще е дълъг пост Simple Smile. Днес по спешност отидох при доки, защото вчера вечерта спрях да се движа - такава болка, че неможех да си мръдна дори дупето - нищичко, ММ ми ме подпира, детето плаче, защото иска да помогне, аз се мъча да се усмихна, а ми се реве...ужаааасс... обаче като се събудих днес бях по окей, с по-леки болки, но посетихме чичко-доктор, който каза, че малкия мъж е вече на 28 седмици и вероятно ще го извадим на 25 март, тежи 1100 грама и е супер активен, тва нямаше нужда да казва - знам го:)))... човека ме пита какво пия(аз нищо:(), но по инерция го излъгах, че пия предписаните от него желязо и нутримаг, че каза вече по 2:))) + витамин с, мисля и май наистина ще трябва да ги пия, че получих лек шок вчера. Поскара ми се и каза да излизам болничен, защото вчерашната случка може да е била от преумора...не отричам....
Отчет даден:)))...продължавам със задачките и Вети май не е писала много отдавна...аз може през пръсти да чета, но забелязвам такива неща...или фе-то ще ме поправи?Simple Smile)))

# 82
Asq, явно се опитват да си изпросят почерпката. Прегледай хубаво изискванията за документацията. Нямам личен опит, но майка ми е редовна по Телк- комисиите и държанието на всички е такова, защото очакват рушвет. Не мога да ти дам адекватен съвет, но не им се давай. Ако можеш влез с мъжа ти. Забелязала съм, че всички стават много мили, ако има и мъж.

# 83
Знам какво забравих - честито на пазнуващите днес - живи, здрави, усмихнати и щастливи!
Неверооояяятно коремче с детските ръчички на любящ батко:)
и Ася, и аз няма как да дам съвет, но за съжаление смятам, че понякога е необходимо да влезеш ти с рогата напред, за да не ти излизат на теб. Успех.

# 84
Честит имен ден на Татяните!   bouquet  bouquet  bouquet

Сега се връщам от доктора, вече сме 1350 гр. и 34 см. (голям мъж  Grinning). Иначе нищо ново, кръвно, килограми, изследвания....
Замислям се за 1 мес.болничен преди 45-дневния. При вас как реагират в работата на такива болнични? Леко ми е притеснено от шефката, защото ме предупреди, че имаме много работа и трябва да съм плътно тук... Confused

Не съм гледала предаването на Гала, където е гостувала Нети, но се чудя да не се окаже една от нас  Wink

# 85
Asq, явно се опитват да си изпросят почерпката. Прегледай хубаво изискванията за документацията. Нямам личен опит, но майка ми е редовна по Телк- комисиите и държанието на всички е такова, защото очакват рушвет. Не мога да ти дам адекватен съвет, но не им се давай. Ако можеш влез с мъжа ти. Забелязала съм, че всички стават много мили, ако има и мъж.

coolcool coolcool coolcool

# 86
Привет коремчета   bouquet

Като една с малкото оплаквания, ще кажа, че от снощи така ми се схваща този проклет седалищен нерв, направо ми се плаче на моменти  #Cussing out Но край! Вече ще сме позитивни и оптимистични на 100%, без да прекаляваме със сладникавите изкази.

Честит имен ден на всички именници, включително и на моето мамче! Само усмивки и приятни емоции   bouquet
Прекрасен морски корем! Страхотно плетиво!

Аз се приготвям за среща с акушерката - ще мери корема вертикално да видим мерките дали ще излязат верни. Как точно така се ориентират колко е голямо бебето не мога да разбера?!?
Meleean, дано да преборих и този път киселините - хапвай по-малко и без цитруси (някъде четох, че може да предизвикат киселини).

Ще добавя линка за Арниката сега, дано не го забравим април Simple Smile

# 87
Честит Имен ден на всички празнуващи днес! Бъдете живи и здрави, леко бременеене и никакви контракции преди 9-тия месец Simple Smile

Natali_  по повод болничните и аз много се притеснявах как ще излезна като имаме толкова работа в офиса, но както казва шефката - ако е толкова спешно нещо ще го свърши някой друг,  ние не сме бърза помощ Simple Smile

# 88
Първо да поздравя Петя за хубавата темичка.Честит имен ден и от мен на всички именници и Диди да е жива и здрава майка ти.

# 89
Здравейте мамчета! Много сте сладки всички, а инфото, което получавам от тук е безценно Simple Smile
Петя поздравления за хубавата тема.
Мишела - много сладка снимка.
Ася наистина вземи мъжа си или някой друг за да ги респектира.
 Искам да споделя малко възмущение. Днес ходих до университета ( и аз мисля да завърша магистратурата си Simple Smile) В автобуса пълен с пенсионери една мила жена стана и ми отстъпи място с думите : " никои няма да ви забележи" и наистина гледат на другата страна и се правят на неразбрали. За мен не е важно, никога не съм обичала да сядам в рейс, но не е никак възпитано. Тръгнали с по 5 туби за вода (мъже). Прави ми впечатление, че жените са много по съпричастни и внимателни и не е хубаво да няма уважение от мъжката част. Извинете ме, надявам се, че не съм ви отегчила, но ми става криво от такива неща, а това е ежедневие. Хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт