Добър козметик в София - къде?

• 26 978
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
Pepitttooo,  благодаря че ми даде координати. Днес бях при Вени за почистване на лицето. Работи ме повече от час и половина и си тръгнах с чисто и свежо лице. Доволна съм от процедурата- внимателна е и работи много чисто. Обясни ми всичко и ме консултира безплатно- каквото попитах- все ми отговаряше професионално. Записах си час другата седмица за терапия с морски водорасли за освежаване на кожата след зимата- наистина е евтино, терапията е само 35лв.
Най- после и аз да си намеря свястна козметичка.

# 31
  • София
Днес ходих при Вени за почистване на лицето.Просто нямам думи-наистина е страхотна.Най-накрая да попадна на грамотен и сръчен козметик.Много съм щастлива.А цените са исключително ниски.Ще я посещавам редовно вече и лицето ми ще придобие вид най-накрая.
Благодаря, Жана, с прово беше убедена, че ще остана доволна.Аз и споменах как съм я открила и тя се сети за теб.
И да не забравя,честита пролет, бъдете красиви, нежни и ухайни като цветята!

Може ли координати?

# 32
  • София
 Моля ви, момичета, пуснете координатите на Вени тук, в темата, за не питаме постоянно  Peace Предварително благодаря   bouquet

# 33
Много моля и аз на лични за координати  на Вени -ако може телефон и ориентировачно къде точно е салона, в който работи. Предварително благодаря.

# 34
Ето сайта на салона http://www.studioparis.bg/, козметичката се казва Вени, първият телефон в сайта е неин, предполагам, че другия е на нейния съпруг, който е масажист в салона.
Късмет.

# 35
  • София
след толкова доволни мами трябва да се пробва  Peace

# 36
Благодаря на pepitttooo! От доста време си търся добра козметичка, все не попадам на подходящата и реших да пробвам препоръчаната от теб Вени. Записах си час за почистване във вторник- по телефона звучеше много обнадеждаващо- отговори ми на въпросите внимателно, бе много любезна. След почистването ще се отчета!

# 37

Аз  съм доволна от клиника Пандерма,но тази на бул.Цар борис 3.
Козметичката е много готина и внимателна.И за дерматоложката не мога да кажа лошо.
Довилна съм също от "Дерматологична клиника София "
 Peace

# 38
Ходих при  козметичката Вени и останах много доволна- над час и половина се занимава с лицето ми- при положение, че от няколко месеца не съм била на почистване. Нищо не ми натякваше, че кожата не е в добър вид, не се опита да ме поучава. Много добре работи, внимателна и мила. Чисто и комфортно е и много лесно се пътува до там. И наистина е много евтино- вече си харесах друга процедура- със шоколад. Благодаря лично на мама- рepitttooo, без нея и форума нямаше да си намеря козметичката!

# 39
Искам да поясня, че и аз съвсем скоро я открих, благодарение също на форума и най-вече на Жана.Радвам се, че сте доволни.Аз също си харесах и други процедури, но нямам търпение да си направя 3 билкови пилинга. Трябва да чакам до есенно-зимния сезон, за да не ми се пигментира кожата от слънцето.
Ако някоя друга мама е пробвала услугите на Вени, нека да сподели.

# 40
Здравейте, след тези хубави отзиви и аз смятам да изпробвам този салон. Искам да ви попитам знаете ли какво е работното време събота и неделя и също така - какво представляват почистванията на лице с ултразвук, вакуум и фриматор и според вас кое би било най-ефективно. Благодаря ви предварително   bouquet

# 41
Мисля, че в събота работи, но не съм сигурна, по-добре звънни и провери, зА неделя не знам. За избора на процедурата, Вени ще те посъветва коя е най-подходяща за теб.

# 42
Мисля, че в събота работи, но не съм сигурна, по-добре звънни и провери, зА неделя не знам. За избора на процедурата, Вени ще те посъветва коя е най-подходяща за теб.
Вени работи в събота, просто записваше часове като бях на процедура. Вчера бях при нея за 3 път и отново съм въэхитена. Много благодарности за pepittooo! Вчера ми почисти лицето отново перфектно и тъй като почват да ми се появяват лунички -явно по празниците прекалих със слънцето, исках нещо за изсветляването им. Тя ми изброи няколко варианта и ми препоръча най-ефикасния за мойта кожа, който не беше най-скъп. Направи ми йонофореза с някакъв изсветляващ серум и новите лунички поизбледняха. Като ползвам слънчева защита крем, мисля че няма да имам проблеми. Голяма професионалиска е- доволна съм!

# 43
  • София
И аз, и аз  Hug  bouquet

# 44
И аз,благодаря на pepitttooo за координатите на Вени Hug
Вече бях на почистване и останах доволна,много е мила и внимателна.

Общи условия

Активация на акаунт