Добър козметик в София - къде?

• 26 974
  • 58
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Много съм доволна от моята козметичката, но работи в центъра. Лицето го почиства изрядно, без да разранява. Последния път ми сложи нов специален гел, с който много бързо ми изчисти комедоните. Внимателна е и много компетентна- с еднаквво желание работи почистване на лице и специални процедури. Прави нови за България терапии.  Дори я даваха по телевизията. Никога няма да спести от време и материали. Дори като ходя само за вежди, е толкова приятна- цени клиентите си. Винаги е усмихнвата, клиентите не се застъпват. Студиото е много приветливо.Цената е 21лв за стандартно почистване- около час и половина. Ще ти дам координати на лични.
Ще бъдеш доволна!
Може ли и на мен да ми пратиш координатите?

# 16
  • София
Препоръчвам една козметичка в Лозенец.  Казва се Лилия и работи във Виталити център. Много е внимателна и работи с качествена козметика.

Някой, ако се интересува, може да погледне в нета, предполагам, че имат сайт. 

# 17
Жана, благодаря, уговорих си час за понеделник, ще пиша после как е минало.

# 18
Жана, благодаря, уговорих си час за понеделник, ще пиша после как е минало.
Убедена съм че ще си доволна- пиши как е минало!

# 19
Днес ходих при Вени за почистване на лицето.Просто нямам думи-наистина е страхотна.Най-накрая да попадна на грамотен и сръчен козметик.Много съм щастлива.А цените са исключително ниски.Ще я посещавам редовно вече и лицето ми ще придобие вид най-накрая.
Благодаря, Жана, с прово беше убедена, че ще остана доволна.Аз и споменах как съм я открила и тя се сети за теб.
И да не забравя,честита пролет, бъдете красиви, нежни и ухайни като цветята!

# 20
Днес ходих при Вени за почистване на лицето.Просто нямам думи-наистина е страхотна.Най-накрая да попадна на грамотен и сръчен козметик.Много съм щастлива.А цените са исключително ниски.Ще я посещавам редовно вече и лицето ми ще придобие вид най-накрая.
Благодаря, Жана, с прово беше убедена, че ще остана доволна.Аз и споменах как съм я открила и тя се сети за теб.
Мога ли и аз да попитам за координатите на тази козметичка?

# 21
Аз също се интересувам Simple Smile
Ще бъда благодарна,ако и аз получа координати Simple Smile

# 22
Много се радвам че си щастлива и най-накрая си попаднала на добрата козметичка, която ти посочих!
Вярно, астрономическата пролет дойде- честито! Също желая много цветя за всички момичета!

# 23
И аз за координати, моля! Може и на лични - благодаря! Наистина е време да се поразкрасим  Heart Eyes

# 24
Може ли и на мен координати?  Hug Благодаря предварително!   bouquet

# 25
Момичета може ли и аз да помоля за координатите на въпросната козметичка Вени.
Предварително благодаря Hug

# 26
И аз ще помоля за координати на ЛС! Благодаря предварително Hug

# 27
  • София
И аз ще помоля за координати на ЛС! Благодаря предварително Hug

Много, много моля и аз за координати!

# 28
И аз моля за координати на козметичката!!!

# 29
  • София
Ако някои иска мога да дам кординати на моята козметичка. Аз лично съм много доволна, майка ми ме прати при нея едно време и още от гимназията все при нея си ходя. Оттогава смени няколко салона, вече си има свой, мъничък салон, на ул. Русалка, до консерваторията (близо до бул. Евлоги Георгиев). След като ме почисти лицето ми действително е много хубаво и има разлика. След процедурите съм зачервена, особено ако не съм ходила дълго време, но това май е нормално. След това наистина е чудесно. Ако някой го интересува мога да дам контакти.

Общи условия

Активация на акаунт