Добър козметик в София - къде?

• 26 973
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, нова съм във форума, но ви следя защото сте много информирани. Прочетох отзивите за козметичката Вени и видях сайта. Има ли някоя от вас да е ходила при нея за почистване, като има и акне? Тя как процедира- леко ли работи? Добре ли почиства възпалените пъпки?
Макар че вече не съм тинейджърка имам много пъпки, черни точки, белези. Абе кожата си ми и проблемна. И искам да знам дали ще получа помощ, защото кожата се нуждае от грижи. Дерматоложката ми  е изписала лекарства, но каза че без козметичка няма да мина. До сега където съм ходила, всички козметички или много гадно стискат или нищо не правят, само отбиват номер...

# 46
Момичета, благодаря за координатите на Вени. Днес си записах час за събота 14.05. Ще дам отзиви..Но при толкова доволни дами, едва ли ще бъда разочарована. Жела ви хубав ден!

# 47
Някой да има впечатления от дерматологична клиника Пандерма?

# 48
Да помоля и аз за координатите на Вени Grinning
Благодаря!

# 49
  • София
Моя приятелка ходи редовно там преди да роди и беше много доволна, според нея цените са малко по- високи от средните, но си заслужава  Peace

# 50
Моя приятелка ходи редовно там преди да роди и беше много доволна, според нея цените са малко по- високи от средните, но си заслужава  Peace

Мерси   bouquet
В момента сечудя къйде да ходя там или в Есте Клиник?

# 51
Престраших се и се записах за почистване при Вени за четвъртък. Ще се консултирам за акнето, че то много се е възпалило- преди "специалните дни" ми винаги е така. Ще споделя дали съм доволна.

# 52
Благодаря на всички момичета за това, че чрез вас намерих козметичката си! Бях вчера при Вени и съм много доволна. Почисти ми лицето внимателно и спокойно, въпреки възпаленията- при други козметички подритвам от болка. Не ми направи забележка за състоянието на кожата- много е мила и предлазполагаща. Днес лицето ми е спокойно и изглежда добре въпреки пъпките. Ще почна след празниците при нея да лекувам акнето си. И дано най- сетне се сдобия с хубава кожа!

# 53
Днес ходих при Вени за почистване на лицето.Просто нямам думи-наистина е страхотна.Най-накрая да попадна на грамотен и сръчен козметик.Много съм щастлива.А цените са исключително ниски.Ще я посещавам редовно вече и лицето ми ще придобие вид най-накрая.
Благодаря, Жана, с прово беше убедена, че ще остана доволна.Аз и споменах как съм я открила и тя се сети за теб.
И да не забравя,честита пролет, бъдете красиви, нежни и ухайни като цветята!
Много се радвам че си щастлива и най-накрая си попаднала на добрата козметичка, която ти посочих!
Вярно, астрономическата пролет дойде- честито! Също желая много цветя за всички момичета!

Моля някой да ми прати координатите.   bouquet

# 54
Бихте ли дали координатите и на мен или най - добре ги публикувайте тук, за да могат повече хора да се възползват   bouquet

# 55
  • София
Може ли и за мен координатите на Вени?

# 56
Бихте ли дали координатите и на мен или най - добре ги публикувайте тук, за да могат повече хора да се възползват   bouquet
pepitooo, даде сайта на салона http://www.studioparis.bg/ на козметичката Вени, от която съм доволна и аз- на втора страница е в темата.

# 57
Да споделя колко съм доволна, че ви чета- Днес се връщам от третата терапия срещу проблемна кожа и пъпки при козметичката Вени и наистина съм много доволна- лицето се успокои, пъпките завяхнаха и кожата се изглади. Ще направя повече процедури този месец че има намаление на половин цена- само 35лв, а и искам да ги избия гадовете и никога да не се появяват.

# 58
Анонимайзерите и отворените проксита няма да направят потребителите ни слепи за това, което се случва тук.
Тази тема няма да я трия.
Нека да стане ясно, че става въпрос за заблуждаваща, подвеждаща, лъжлива самореклама.

Ще допълня само за информация на злоупотребяващите, че това, което правят, е незаконно и наказуемо - нарича се нелоялна търговска практика - представяне на търговец/предоставящ услуги, като потребител с цел въвеждане в заблуждение.

Може да регистрирате още 10 акаунта, може да ползвате стотици анонимайзери, но това тук ще остане, за да е видно каква е истината за многото препоръки на козметичката Вени и студио Париж.

Общи условия

Активация на акаунт