Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 11

• 37 312
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
първата ми бременност протече нормално както и раждането почти неусетно благодаря за отговорите   bouquet

# 136
Четох някъде в една статия, че по време на бременност имало раздразнение, разтревоженост за бъдещето и т.н. и т.н. и можело да се сънуват кошмари относно раждането. Но според мен това си е до характер. Най-важното, което пишеше там е - не им вярвай!  (на кошмарите)  Wink

# 137
Някоя от вас да знае връзка с д-р Семерджиева от 1 АГ , съжалявам че пиша тук но в темата никой не ми отговаря , а е спешно за мен Cry

# 138
Здравейте,
на 02.02 следобяд съм на ФМ, проблем ли е че ще дам кръв за БХС на 04.02 сутринта?

# 139
  • София
Двете изследвания нямат нищо общо помежду си, нямат и връзка едно с друго. Т.е. няма проблем да давате кръв за БХС преди или след ФМ.

# 140
Двете изследвания нямат нищо общо помежду си, нямат и връзка едно с друго. Т.е. няма проблем да давате кръв за БХС преди или след ФМ.

за БХС ще бъдат използвани ехографските стойности от ФМ, при предишната си бременност ги направих в един ден и сега се чудя дали е проблем тази разлика от 2 дни

# 141
  • Berlin
моят БХС (ранен) беше един месец преди морфологията.

# 142
моят БХС (ранен) беше един месец преди морфологията.
аз също съм убедена,че на мен не са ми вземали кръв в деня или ден/два след ФМ, а по различно време

# 143
Когато се прави БХС се носи и снимка от ехо, но не става дума за ФМ. Трябва снимка от ехограф и доколкото помня тя трябва да е правена  в деня преди или в деня на самия тест. Така резултата, макар и статистически ще е по-верен. Трябвало е да ти обяснят мисля. Това са моите спомени.

# 144
  • София
За БХС се включвам: прави се ехо,лекаря нанася данните в документа за БХС,  дава снимката, след което е добре същия или следващия ден да се даде кръв за БХС.
На мен лично в МД не поискаха да видят снимката,само ме попитаха дали имам и от кога е.
БХС правих м.11.2010г.

# 145

Уффф, ясно ми е че двете изследвания са различни!
За това идеше реч:
Когато се прави БХС се носи и снимка от ехо, но не става дума за ФМ. Трябва снимка от ехограф и доколкото помня тя трябва да е правена  в деня преди или в деня на самия тест. Така резултата, макар и статистически ще е по-верен. Трябвало е да ти обяснят мисля. Това са моите спомени.

з ще използвам снимката от ФМ за БХС!
Благодаря за отговорите - значи ще се постарая да ида на следващия ден още

# 146
ами откакто разбрах че съм бременна започнах да сънувам кошмари сигурно е от стрес и притеснение как ще ми протече бременността дали ви се е случвало и на вас
Нормално е да сънуваш разни простотии. Ела да видиш аз понякога в какви филми се вкарвам... ooooh! направо понякога не мога да изляза  hahaha Сутрин като се събудя 10 минути се чудя дали това дето съм сънувала е истина или не.

# 147
Цитат
Ела да видиш аз понякога в какви филми се вкарвам...  направо понякога не мога да изляза   
И аз и аз  Mr. Green само, че наяве.

# 148
˙·٠ pretty٠·˙, вече са ти отговорили, но и аз да си кажа  Laughing
Ехографското изследване за БХС трябва да е направено най - късно предния ден. Мен ме предупредиха за това изрично, когато си записвах час за ранната ФМ.

# 149
Здравейте момичета, след около 3г и малко и моята мечта се сбъдна - вечи съм бременна! Въпроса ми е такъв - вземали ли са ви цитонамазки при първото посещение в женска консултация, в коя седмица бяхте и мислите ли, че е опасно в началото на бременността!? То май станаха няколко въпроса!

Общи условия

Активация на акаунт