Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 11

• 37 310
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
tory , съжалявам че ще те разочаровам, но щом и кръвния тест е бил отрицателен вероятността да си бременна е никаква....за зеления чай- вреден е до толкова до колкото е вредно шрекаляването с всякакви кофеинови и др. превъзбуждащи напитки...т.е. ако не прекаляваш и не пиеш по 3-5 чая дневно няма проблем Wink Успех ти пожелавам!

# 121
Благодаря.

# 122
Здравейте Simple Smile
Въпроса ми е в 16-17та седмица къде точно се усещат ритниците на бебо? По-ниско в корема са нали? Понеже от известно време чувствам някакви потрепвания и не мога да разбера дали е бебето или не. Като цяло ги усещам по-нисичко, горе-долу на същото ниво на което лекарката слага накрайника на видеоозона. В редки моменти обаче е доста по-нагоре или надолу и тогава си мисля че ако е така, значи не е бебето. Може би червата ми къркорят. Ох не знам дали го обясних както трябва. Simple Smile 

# 123
И при мен отначало усещането беше на пукане на балончета или както го определяш ти - къркорене и беше ниско долу. Според мен са си ритници Simple Smile

# 124
При мен усещането беше както го описваш. Аз също се чудех какво е, а и беше късно и слабо, но бях с плацента по предна стена и усещането до края си остана такова. Разбрах, че е бебето едва, когато лекарката ми "показа" ритничетата му. За долу, защо да трябва да са долу? Особено в седмицата, в която си ти те може да са абсолютно на всякъде. Все още в матката има много място, бебето е малко и може да се върти както и когато си поиска.

# 125
Ами къде точно се усещат трепванията на бебето зависи от това в каква позиция е, ако бебето е надоло с краката е новмално отдоло да се усещат, аз дори и в самото начало отдоло усещах само когато започна да хълца...отначало още отгоре ми бяха усещанията Wink Успех!!

# 126
Благодаря ви момичета!  Hug

# 127
Здравейте. Бих искала да попитам колко време след половия акт може да се разбере на ултразвук дали съм бременна?

# 128
Около 3 седмици, но на съвременен ултразвук, защото тези в поликлиниките не стават за нищо.

# 129
Около 3 седмици, но на съвременен ултразвук, защото тези в поликлиниките не стават за нищо.

Според мен даже и 4 седмици трябва да минат

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 11:08 от Just Woman

# 130
Здравейте!Да ви питам от 2седмици сънувам ужасни кошмари нормално ли е?Благодаря!

# 131
Здравейте!Да ви питам от 2седмици сънувам ужасни кошмари нормално ли е?Благодаря!
newsm78 аз не разбрах защо питаш това? дали е нормално за бременността? newsm78 newsm78

# 132
ами откакто разбрах че съм бременна започнах да сънувам кошмари сигурно е от стрес и притеснение как ще ми протече бременността дали ви се е случвало и на вас

# 133
ами откакто разбрах че съм бременна започнах да сънувам кошмари сигурно е от стрес и притеснение как ще ми протече бременността дали ви се е случвало и на вас
незнам, ако по някакъв начин те плаши бременността и раждането вероятно е следствие от това, но аз лично за огромно мое щастие и сега нямам кошмари Wink

# 134

Виж тази тема:
 Сънуване при бременност

Общи условия

Активация на акаунт