Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 11

• 37 371
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
водата не помогна, надявам се съня да ме оправи, отлагаме ресторанта и отивам да се гътам след работа
добре, че утре съм на преглед ще питам какво мога да пия и дали мога въобще

# 496
Честит празник момичета   bouquet

Аз имам нов проблем, коремът ми се подува отгоре и ме сърби кожата и навсичкото отгоре ме боли глава днес. Ама направо ще се пръсне, а не смея да пия нищо за главоболието. Как да се справя с него безопасно за бебето?  Cry

На мен ми помогна суров картоф.По принцип знаех ,че е за 'осветени' очи ,но на мен ми помогна за главата.Та значи: нарязваш картоф на шайби и го слагаш на кърпа която връзваш стегнато на челото.Дано помогне.

# 497
За глава ми помага Парацетамол. Може да се пие по време на бременност /аз съм пила 2-3 хапчета до момента/. Помага ми и малко по-топъл душ.

# 498
  • София
Имаше нещо за парацетамола....там след коя седмица не трябва да се пие...но не се сещам в момента  newsm78
 Най-добре за всяко хапче, да се допита човек до лекар.

# 499
Мами здравейте !Имам въпрос относно серклажа .Другата седмица ще ми го прави Юри Хранов в Майчин Дом ,но така си бях глътнала езика,че забравих да питам дали ще е по здравна каса или ще си плащам?И след него до края само лежане ли трябва?  Мога ли да ходя на работа ?Работя седнала .Благодаря предварително Hug

# 500
Поема се от касата. Зависи как си, може да се наложи и постелен режим, но не е задължително.
Ето една тема по въпроса. Можеш да питаш в нея. В "Рискова бременност" мисля имаше и други за това. Успех, лека бременност и здраво бебе ти пожелавам. Стискам и палци! Hug

Ето и още една.

Ето още.

# 501
Здравейте момичета, обръщам се към вас да споделя моето притеснение, което не ми дава мира от миналата седмица ,когато на преглед  чух сърчицето на моето бъдещо бебче и доктора каза ,че съм в 7г.с.. ова което ме тревожи е ,че лекаря засече пулс 119, но не спомена за някаккъв проблем. Но, в темичката която си пищем с други момичета с близак до моят бъдещ термин, те споделят ,4е пулса засечен на техните бебчета с същите или близки седмици е 140, 150. Та много съм разтревожена, дали с моето бебче, има някакъв проблем..........
Не се притеснявай изобщо за пулса, може би бебето е спяло, а тогава е с по-слаб пулс.
И мен ме заболя главата много, ще вървя да пия един Парацетамол. Аз знам, че може до 4 на ден Simple Smile

Честит 8-ми март!
newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 502
michelangela simoni,благодаря за съдейсвието Hug Благодаря и за пожеланията!Дай Боже,този път да плача от радост ,а не от мъка...

# 503
Lacrimaaa, на мен доктора ми каза че пулса трябва да е м/у 110 и 160, така че твоя си е съвсем в норма. Освен това се ускорявал след 7ма седмица, и после в напреднала бременност пак се забавял (не колкото нашия пулс, но по-забавен в сравнение с по-ранни седмици).   bouquet

Честит 8ми март на всички!  Hug

# 504
michelangela simoni,благодаря за съдейсвието Hug Благодаря и за пожеланията!Дай Боже,този път да плача от радост ,а не от мъка...
всички тук ти стискаме палци, скъпа и ти го желаем от сърце Hug 

# 505
 newsm20 много късмет и на вас!

# 506
за сега ще се съсредоточим върху твоите палци, толкова е тъжен надписа в подписа ти, че ми се реве всеки път като го погледна Hug Hug да знаеш само, че в патологията имаше една майка, дето беше със серклаж и беше малко преди раждане, всичко беше наред, и цялата и бременност беше минала успешно, само бъди спокойна и вярвай силно, ние сме с теб Hug Hug  bouquet

# 507
Цитат
за сега ще се съсредоточим върху твоите палци, толкова е тъжен надписа в подписа ти, че ми се реве всеки път като го погледна 
И на мен така. Не можах да се сдържа, искаше ми се да ти напиша нещо хубаво  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Кураж и всички сме с теб!

# 508
Lacrimaaa, на мен доктора ми каза че пулса трябва да е м/у 110 и 160, така че твоя си е съвсем в норма. Освен това се ускорявал след 7ма седмица, и после в напреднала бременност пак се забавял (не колкото нашия пулс, но по-забавен в сравнение с по-ранни седмици).   bouquet

Честит 8ми март на всички!  Hug
Благодаря, ви много за бързите отговори. Сега се ,чувствам някак по спокойна( не напълно де) все пак. Много търсих и рових из нета за разбера в какви граници е нормалния пулс на емброн в такава седмица. След поста ти наистина дишам по спокойно. Благодаря ти още веднъж мила Писка Лиска.

# 509
  • София
Дианче, стиснати палчета и от мен и едно сладко бебе на финала  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт