Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 11

• 37 324
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
По принцип ако не може да се ползва от бременни, би трябвало да е упоменато, както е на някои масла на Икаров.
Някои етерични масла не са подходящи за бременни.

# 541
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Май стигам до извода,че трябва да е специализирана козметика за бременни,но пък производителите се възползват от случая и надуват цените.

# 542
Има ли някаква таблица или нещо такова за кой месец колко килограма се качват? Как да разбера дали са ми много килограмите?  newsm78 

# 543
# 544
Има ли някаква таблица или нещо такова за кой месец колко килограма се качват? Как да разбера дали са ми много килограмите?  newsm78  
оххх, аз бях намерила преди време една американска, но съм я загубила- знам, че 15-17(в зависимост от височината и кг. преди бременността) е нормално. Колко си качила?да, това е много полезно. ще си го запаметя, а дано ми потрябва скоро Wink

# 545
Знам знам, че 15 - 17 е нормално, знам ги и тези сметки на бебе + плацента и т.н., но това е краен резултат... Сега например съм качила 9  newsm78  и не знам да се притеснявам ли? малко са ми множко.....

# 546
Колко си висока, колко тежеше преди бременността, за колко време ги качи тези 9 кг...?

# 547
Момичета искам да попитам по време на бременност,по точно в края на бременността може ли да се прави кола маска на слабините,защото така като се замисля не съм чувала никой да ходи на кола маска...  Thinking

# 548
Знам знам, че 15 - 17 е нормално, знам ги и тези сметки на бебе + плацента и т.н., но това е краен резултат... Сега например съм качила 9  newsm78  и не знам да се притеснявам ли? малко са ми множко.....
ти сега си в 7 месец, или поне го наближаваш. Ами , ако не си много дребна, ако си била много слаба(чувала съм, чела съм и имам наблюдения много слабите жени качват повечко), още 10 да качиш за 3 месеца не е толкова много. Освен това аз отслабнах последния месец малко. А сестра ми, която е адски слаба и двата пъти качи страшно много по около 30 кг. - задържаше много течности. А и сега като се постопли няма да ти се хапва много Hug

# 549
Момичета искам да попитам по време на бременност,по точно в края на бременността може ли да се прави кола маска на слабините,защото така като се замисля не съм чувала никой да ходи на кола маска...  Thinking

Аз си ходя, мисля до края да си ходя, но ще видим при кого, защото козметичката ми също е бременна.  Mr. Green

Ако не ти пречи болката повече от обикновено, няма проблеми по принцип, стига козметичката да е внимателна.

# 550
тежах към 55 преди да забременея, сега съм с 9 отгоре, висока съм..167 мисля че бях

# 551
Според мен си си качила напълно нормално...

# 552
Момичета искам да попитам по време на бременност,по точно в края на бременността може ли да се прави кола маска на слабините,защото така като се замисля не съм чувала никой да ходи на кола маска...  Thinking

Аз си ходя, мисля до края да си ходя, но ще видим при кого, защото козметичката ми също е бременна.  Mr. Green

Ако не ти пречи болката повече от обикновено, няма проблеми по принцип, стига козметичката да е внимателна.
няма ли затопляне по време на кола маската, няколко гинеколожки ми казаха, че никак не е добре това за бременни жени- аз ходех на антицелулитни масажи и там затоплянето е само от масажите

тежах към 55 преди да забременея, сега съм с 9 отгоре, висока съм..167 мисля че бях

ее, не е много ти явно си била слабичка, няма проблем, според мен, ще видиш,че накрая няма да са много, нали пиеш водичка достатъчно? Wink

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 18:49 от AnMary

# 553
Водя пия само когато нямам излизане, знам че не е редно, но просто и без това си седя постоянно в тоалетната  Grinning а като пия водя е ужас просто. Иначе дано да сте прави и  да не прекаля, че млако ми пухкавеят ръчичките и краката  Embarassed

# 554
Колко да е това затопляне... няколко минути... едва ли е повече, отколкото при топъл душ.
Доколкото знам, рисковете са от контракции (ако болката е прекалено силна), от натиск по корема (ако козметичката е груба) и от инфекции (реално не знам доколко е възможно да се инфектираш с нещо).

Гинеколозите са на различни мнения за много неща... всеки сам си преценява; ако досега жената не си е правила кола маска на това място, бременността определено не е моментът да започва. Има козметички, които се притесняват да работят с бременни и отказват, също както някои зъболекари.

Общи условия

Активация на акаунт