Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 11

• 37 357
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
sisi83, лимфно възелче си е било. Не му се притеснявай. Те имат защитна функция и първо те реагират на вирусите.

# 526
  • Варна
Благодаря Ви момичета  Hug по-спокойна съм, днес няма и спомен от това  Simple Smile. Ще се опитам да не се притеснявам толкова, че докато минат тези 9 месеца, ще съм вече ку-ку  Crazy

# 527
Мили мами извинявайте за спама , но не можах да намеря тема с какво да се мажем в началото на бременността за да ти се разтяга кожата и да има по малко поражения.Simple SmileНека кой каквото е ползвал и му е помогнало да каже Praynig Благодаря предварително

# 528
Има доста изписано по въпроса  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363973.240  ето една тема.
Аз лично си сменям мазилата, но гледам винаги да съм намазана.  Peace

# 529
Много ти благодаря за бързия отговор Simple Smile а искам да те попитам как си сложи лентичката да ти се появява като побликуваш нещо Confused аз няколко пъти се опитвам и немога  Thinking

# 530
След като си нагласиш лентичката както искаш да изглежда, трябва да пейстнеш правилния код...може би там бъркаш...Поне аз в началото слгах грешния код и не ми се получаваше. ...
Добавка: след като създадеш лентичка, копираш кода , отиваш в твоя профил и пействаш кога в графа "подпис"

# 531
Ето тук е темата за лентичките. Четете правилата и указанията за ползване на Форума.  Simple Smile

# 532
Да да извинявам се  Embarassed

# 533
Здравейте. Ходих вече на първия преглед и ми казаха, че в 13-та седмица трябвало да си направя някакво изследване фетална морфология в Майчин дом.
Въпросът ми е трябва ли да си запиша предварително час за него и покрива ли се от НЗОК или се плаща отделно?
Биохимичния скрининг различно ли е от феталната морфология  newsm78

# 534
Различно е и двете се заплащат. За БХС ти трябва ехографска снимка на плода, ако не се лъжа правена най-късно 72 часа преди БХС. Най-добре е да се правят в един ден или в поредни дни. Час трябва да запишеш.
Ето малко за феталната морфология, а ето и за БХС. В нета, а и във Форума има доста теми по въпроса. Потърси и цени чрез гугъл. Успешна и лека бременност.

# 535
Здравейте. Ходих вече на първия преглед и ми казаха, че в 13-та седмица трябвало да си направя някакво изследване фетална морфология в Майчин дом.
Въпросът ми е трябва ли да си запиша предварително час за него и покрива ли се от НЗОК или се плаща отделно?
Биохимичния скрининг различно ли е от феталната морфология  newsm78
Не, не се покрива от ЗК, обикновенно(на повечето места) се записва час поне седмица по-рано. Няма да намериш по-ефтин преглед от 65 лв.

# 536
Момичета, имам въпрос. Появиха ми се спукани капиляри по лицето от бременността, те са мънички но все пак трябва ли да ги третирам с нещо, знам че е нормално от увеличения кръвен поток, но досега съм нямала такъв проблем страх ме  е да не станат по-големи Tired. Дали ще изчезнат след раждането?

# 537
Момичета, имам въпрос. Появиха ми се спукани капиляри по лицето от бременността, те са мънички но все пак трябва ли да ги третирам с нещо, знам че е нормално от увеличения кръвен поток, но досега съм нямала такъв проблем страх ме  е да не станат по-големи Tired. Дали ще изчезнат след раждането?
според мен ще изчезнат и ще се мажеш тогава, сега освен с някаква избелваща козметика, но дали ще е полезна за бременни

# 538
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да попитам-козметиката за тяло трябва ли е да упоменато в листовката,че може да се ползва и от бременни?Ако не кой съставки трябва да се избягват?благодаря.

# 539
  • Варна
Здравейте, аз лично предната бременност, а и сега използвам любимото ми мазило Балмандол - невероятно е това олио и Мустела, нямах нито една стрия  Peace
Според мен ако не е специално козметика за бременни, трябва да е упоменато дали става или не, защото не с всичко може да се маже една бременна.

Общи условия

Активация на акаунт