Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 11

• 37 226
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
Да питам пак аз- шоколадчета за   можем ли да ядем? Питам, защото понякога имам затруднения....
Препоръчвам сиропчето Фрутилакс (сироп от смокиня и слива). Изписано ми е от АГ-то специално за това. Действа ...как да кажа много нежно и естествено, без газове, не ставаш зависим от него.......много съм доволна.
За шоколадчетата четох на едно място, че може на друго, че не е много добре....та не знам.

# 61
Здравейте !
Интересува ме можете ли да ми препоръчате добър генетик в София и консултацията поема ли се от Здравната каса  ?

Здравей, според мен това е Проф. Кременски. Но незнам дали ЗК поема. http://www.lmpbg.org/forum/viewtopic.php?t=2, тук могат да се задават въпроси на Професора, отговаря винаги. Преди време разговарях с него за мои проблеми,  каза, че когато отида, консултацията ще ми е безплатна. Peace Успех.

Много, много ти благодаря !    bouquet Hug

# 62
Цитат
Да питам пак аз- шоколадчета за   можем ли да ядем? Питам, защото понякога имам затруднения....
Препоръчвам сиропчето Фрутилакс (сироп от смокиня и слива). Изписано ми е от АГ-то специално за това. Действа ...как да кажа много нежно и естествено, без газове, не ставаш зависим от него.......много съм доволна.
За шоколадчетата четох на едно място, че може на друго, че не е много добре....та не знам.
Вкус на какво има този сироп /питам защото не обичам и двата плода, а все още си  Sick/ ?  Или не се усещат вкусовете на плодовете?

# 63
Е значи няма да ти хареса. Има си вкус. (Но се взима по 1,2 с.л. на ден, не е много.)

# 64
Гледах списъка на една приятелка, дето ще ражда в края на седмицата /планирано секцио/. На него за бебето са само кърпичките и 2-3 броя памперси  newsm78 з се зачудих на броя, защото на повечето места чета по един пакет. /този въпрос ми беше полезен и на мен Hug, защото и аз си го мислех, но още ми е далече във времето/
Да питам пак аз- шоколадчета за  smile3550 можем ли да ядем? Питам, защото понякога имам затруднения....
За раждащите секцио искат по 2 пакета, понеже стоят по-дълго в болницата

# 65
Цитат
Вкус на какво има този сироп /питам защото не обичам и двата плода, а все още си  Sick/ ?  Или не се усещат вкусовете на плодовете?

newsm10  за Фрутилакса.На мен също ми беше изписан.Шоколадчетата не е хубаво да се ползват.Ако не обичаш вкуса на тези плодове прави като мен:сипваш си дозата в чашка с вода и няма проблем

# 66
Цитат
  за Фрутилакса.На мен също ми беше изписан.Шоколадчетата не е хубаво да се ползват.Ако не обичаш вкуса на тези плодове прави като мен:сипваш си дозата в чашка с вода и няма проблем
Може да се опита и със сладко от рози, ефект има голям, но доста груб ако мога така да се изразя  и освен това има вкус на  Sick  парфюм, едва се преглъща. Казвам го, защото то тая работа е малко индивидуална, на теб пък  може да ти хареса. За мен със сиропчето и сравнение не може да става.

# 67
  Пробвай с ябълка, киви, чаша топло прясно мляко с мед.

# 68
При мен страхотен ефект има и просто чаша топла вода сутрин веднага след ставане .

Момичета имам и аз още един въпрос .Много съм притеснена от върлуващите грипни вируси. Дали има нещо което можем превантивно да взимаме ,нещо което да засили имунната ни система без да навреди на бебчовците ?

Да спомена и благодаря още веднъж  sisis83   bouquet  вчера бях при на  Проф. Кременски ,направих си консултация и той беше много внимателен и обясняваше много добре.Страхотен специалист.

# 69
При мен страхотен ефект има и просто чаша топла вода сутрин веднага след ставане .

Момичета имам и аз още един въпрос .Много съм притеснена от върлуващите грипни вируси. Дали има нещо което можем превантивно да взимаме ,нещо което да засили имунната ни система без да навреди на бебчовците ?
Ще пробвам съветите ви  Hug  bouquet
За предпазване- моя начин е да си седя вкъщи  Sad Половинката се тъпче със Фервекс, разни бонбонки и така.

# 70
  • Pb
Здр на всички мамии!имам един въпрос- някой знае ли дали има разлика мужде магнерот и магнерич?
Едното е БГ (по-евтиното) и не толкова пречистено.
Аз си купувах магнерот, в болницата докато лежах даваха магнерич. Не помня обаче дозировката беше еднаква. Трябва да се сравнят опаковките и ще се разбере.

# 71
По какъв начин се усещат контракциите в началото на бременността (3/4 месец)?
 Знам, че в по-напреднала бременност се усеща втвърдяване на корема.

# 72
По какъв начин се усещат контракциите в началото на бременността (3/4 месец)?
 Знам, че в по-напреднала бременност се усеща втвърдяване на корема.
ами аз дори и когато раждах никога не съм имала втвърдяване на корема, никога- просто едни болки подобни на менстуралните, консултирай се непременно с лекаря си

# 73
  Аз ги усещах и като леко сващане на корема за около 2- 3 секунди.

# 74
Аз имам такива от края на шестия - но не са болезнени, само коремчето става "на топка" на върха за секунди до половин минута, след което се отпуска...НО трябва консултация с лекар задължително, ако той прецени ще предпише Магнезий под някаква форма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт