Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 11

• 37 324
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
За да освобождаваш вода, т.е. да не я задържаш трябва да намалиш солта и да приемаш поне 1,5 л течности.
Ако издържаш на болка (т.е. ако ти е за пръв път да скубеш всичко там) си направи. По-добре е . Иначе след раждането ще ти е доста некомфортно. По време на бременността чувствителността се повишава да знаеш. Щом искаш пробвай, но заболили те повече от нормалното за теб спри. Силната болка предизвиква контракции.

# 556
За да освобождаваш вода, т.е. да не я задържаш трябва да намалиш солта и да приемаш поне 1,5 л течности.

smile3521 подкрепям напълно, аз не посмях да го напиша, че вече някои ще кажат,че ставам досадна с тая вода и тая сол Wink

# 557
Аз за кола маска там не мога и да си помисля. Аз и без да съм бременна ми е кошмар, а сега с тази чувствителна матка и непрекъснати контракции съм само за това  Shocked Явно всеки си е различен, всяка бременност също, а и явно си зависи дали имаш изградени навици, дали го възприемаш болезнено....

# 558
Имам един въпрос относно секса по време на бременност:Знам,че той не е вреден по време на бременност,ако нямаш някакви усложнения,но съм чела в интернет и съм чувала,че е вредно ако не се пази бременната жена(т.е. ако мъжа свършва в жената),че спермата може да предизвиква контракции и т.н.Вие какво знаете за това?

# 559
Семенната течност съдържа простагландини, които се използват при предизвикване на раждането, а оргазма предизвиква контракции на матката. В последно време това твърдение обаче се оборва. Ние се пазихм в последните месеци.

# 560
Имам един въпрос относно секса по време на бременност:Знам,че той не е вреден по време на бременност,ако нямаш някакви усложнения,но съм чела в интернет и съм чувала,че е вредно ако не се пази бременната жена(т.е. ако мъжа свършва в жената),че спермата може да предизвиква контракции и т.н.Вие какво знаете за това?

да, аз си спомянм, че от тая гледна точка се пазихме последните 2-3 месеца, но също така и първите, ама беше по др. причини- по-скоро май хигиенични. Но определено не се пазехме 4-7 месец толкова...оооо, как с кеф си спомням тия месеци Wink

# 561
  • Варна

Акушерката ми беше казала да правим секс, за да тръгне бебето, тъй като преносвах. Май му каза на това "Италианска диета"  Laughing

# 562

Акушерката ми беше казала да правим секс, за да тръгне бебето, тъй като преносвах. Май му каза на това "Италианска диета"  Laughing
е при нас нямаше ефект

# 563
Ние се пазихме още от началото,но исках да съм сигурна и да чуя и други мнения,а това да тръгне бебето сам го чувала и от други бременни,на които са им казали лекарите да правят секс,за да се получи разкритие.

# 564
  • Варна
Извинете момичета, сигурно го има по-назаде, но искам да попитам, бях се оплакала, че ми е запушен носа почти постоянно, мога ли да си купя Коризалия и да я ползвам в тези седмици ? Чувала съм, че има ефект от нея.

# 565
  • Pb
sisi83, според листовката, трябва да се консултираш с лекар преди прием на Коризалия, но принципно този вид лекарства стават за бременни и малки деца.

# 566
  • Berlin
Има ли някъде тема, в която се обсъжда как протича раждането? Сега чета теми за окситоцина и за раждане без упойка, та там мамите казват как е минало при тях, а мен ме интересува напр. какво става като ти изтекат водите, веднага ли трябва да родиш след това, какво е това пукане на мехур, задължително ли е и кога става, после какво се прави ... и т.н. подобни неща. Simple Smile

Аз да си споделя нещо, което ми се случи - преди години си правих изследвания за кръвната група, излезе А-. А сега факторът излязъл А+. След 10 дни ще пускаме пак. Малко ме е яд, че не намирам бележката за 1вото изследване, за да докажа, че пишеше А-. Но сега при третите резултати, каквито и да излязат, сигурно няма да ми е спокойно, та мисля да отида някъде да ми направят и 4то изследване. Simple Smile

# 567
  • Pb
abs, по първото ти питане, ето тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366454.0

# 568
Има ли някъде тема, в която се обсъжда как протича раждането? Сега чета теми за окситоцина и за раждане без упойка, та там мамите казват как е минало при тях, а мен ме интересува напр. какво става като ти изтекат водите, веднага ли трябва да родиш след това, какво е това пукане на мехур, задължително ли е и кога става, после какво се прави ... и т.н. подобни неща. Simple Smile

Аз да си споделя нещо, което ми се случи - преди години си правих изследвания за кръвната група, излезе А-. А сега факторът излязъл А+. След 10 дни ще пускаме пак. Малко ме е яд, че не намирам бележката за 1вото изследване, за да докажа, че пишеше А-. Но сега при третите резултати, каквито и да излязат, сигурно няма да ми е спокойно, та мисля да отида някъде да ми направят и 4то изследване. Simple Smile
незнам дали има такава тема, аз лично не съм убедена,че бих чела, като знам как мина моето- на мен лично ми спукаха мехура(или както там се казва ) и казаха,че било случайно...при всяка жена е различно.....
за кръвната група- освен, ако не са направили неволна грешка, в 21 век във всяка по- добра(т.е. нормална) лаборатория би трябвало да ти определят без проблем групата

# 569
  • Варна
Момичета искам да попитам по време на бременност,по точно в края на бременността може ли да се прави кола маска на слабините,защото така като се замисля не съм чувала никой да ходи на кола маска...  Thinking
Аз лично докато не влязох в четвъртия месец не ходих на кола маска, но след това си почнах пак и нямам никакви оплаквания. Моята козметичка ми каза само ако имам някакви болки тогава няма да ме прави, иначе ако всичко си е наред няма проблем да ходиш. Направо се бях побъркала докато не можеш да ходя, защото съм свикнала от 2005 насам само с кола маска и ми се отели вола с това бръснене #Crazy
Така че според мен отиди и сама ще прецениш като почне да те прави дали ти понася, то в момента малко ми е зор с позите и направо падам от смях когато отида на козметик, ама нема как така ще е  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт