Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Кои са някои от основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Какви са някои от проблемите, които потребителите обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Кои са някои от основните теми, които се обсъждат в публикациите?
-
Какви са някои от проблемите, които потребителите обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите, обсъждани във връзка с грижата за новородени?
-
Как мога да реша проблема с количката, която не влиза в багажника на колата ми?
. Допреди да родя Тервел се движих с голямата кола, че нали карах баткото на градина, а тя е по-удобна, има повече място за крачета на детето. Та и с нея купих количката... а сега, когато с нея с движи мъж ми, а аз ползвам малката... ей ти проблем. А ни количката е голяма, ни колата съвсем малко (голф). Предната количка, която беше същата като новата, но малко по-стар модел, влизаше, как да предположа, че тази са я уголемили 

дано скоро свърши зора ти!

)))
. Не мога да разбера колики ли са или не. Вчера следобед към 4-5 беше много нервен и плачеше. После цяла нощ спа като пън...
за мен това са си мисти колики и през деняр имаме късмет, че са спокойни нощем
сега в момента дори ми е в ръцете и се гърчи, милата ми
Да нацелуваш малкия мъж, браво на него, че бързо се е ориентирал къде е млякото 
като отново се разделихме със заричането 'хайде, до утре, ако не си родила до довечера..'
правя такава асоциация, щото едно прекрасно мило деде с баварския вид на дядо Коледа днес като ме видя, рече с усмивка: 'от такава хубава фурничка не може да не се изпече най-вкусната питка'