Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 108

• 91 571
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Пепинко, с теб съм! Heart Eyes

Хайде  и третата торта за днес и да отивам да си разгъна кокалите, че залепнах на стола...
И ОЩЕ
Безкрайно се забавлявах с тази торта! Адски си я харесвам и обичам и не искам да я давам утре...  Cry Това ми се случва за трети или четвърти път откакто правя торти....  Sad

# 631
# 632
Пепи,имаш и моите стиснати палци.

# 633
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Пепи fingerscrossed

Ванчето, прати ме в страната на приказните сънища с тая къщичка! Жестока е!   bouquet

# 634
  • Vaudreuil Canada
Ванче тази къща и аз не бих я дала - много е готина и Цар лъв е готин - отливка ли му направи Simple Smile

# 635
Пепи и аз стискам палци Hug
julianka медената торта е много хубава .Много ми допадат цветовете и дизайна.
Валерия какво да каже човек за твоите творения-просто нямам думи да опиша възхищението си!И кученцата и маймунките и бананчетата са съвършени..
Анири и трите торти са супер, браво на теб за рисунката
patriyani принцесите са много хубави
Сладураната най приятното е когато видиш щастливите детски погледи!А тортата се и много добре
petia_tag хапчетата са много истински!И идеята е супер!
Ванче и трите торти са невероятни ,но къщата направо ме пренесе в един приказен свят,У-Н-И-К-А-Л-Н-А е.
Леля Ог отново ни показваш много идейна и красива тортичка
Лони, дистан, райска ябълка много хубави тортички,  bouquet
още няколко тортички от мен

# 636
rumqnka - дам много си права Simple Smile Най- приятно е да видиш щастливите детски усмивки Simple Smile

Браво и твоите торти са супер Simple Smile Втората повече ми харесесва Simple Smile Слончето е много красиво Simple Smile

# 637
  • Пловдив
Момичета, благодаря за стиснатите палци  Hug Hug Hug Обещавам скоро да ви кажа резултата   Simple Smile

# 638
  • София
Нахълтвам за да споделя една невероятна торта от Лагуна.Вчера бяхме на рожден ден и като извадиха тортата, останах с ей  Shockedтакива очи. Цените им ги знаете. След това което видях съм убедена, че и аз мога да направя Маккуин Mr. Green Сега отивам да разгледав красотите ви.

Ванче, като видях модела по който е трябвало да правиш къщата, чак се зачудих че са харесали онази торта-някак недодялана изглеждаше, крива... Но на кака Светла къщето е приказка Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 08:33 от destini

# 639
Пепи хайде и от мен   едни палци
Нинон тортата с Пух е жестока, а дръвчето е един път
Раче барабана е станал супер. Аз бих сложила и въженце от страни
Ангелова страшно сърце.
Лайтблу как му закрепи ръцете на този? Фигуркките са супер. Като цяло тортата е много готина
Михаела сестрата на Пепеляшка си е екстра. За сестра на Пепеляшка не е редно да е красива Laughing
Бетина царството на Мики е с много настроение. Всяка една фигурка по отделно са много сполучливи. Гербера е много УБАВ. Peace
Вал всяка следваща торта, която показваш ми става любима. Бананите са един път smile3501, а овцата ми е най-сладка newsm10
Анири кръстопътя е супер newsm10. Идеята ти много ми харесва. Хаоса в спалнята Joy Joy Joy
Патрияни твоите торти винаги ги гледам подробно. Изпипани до наи-малкият детайл
Петя много е хубава тортата, а кексчетата са жестоки
Ванче кобрата и лъвът са супер, но къщичката е убиец newsm10 Кашпите, дръвчетата са жестоки
Дестини редакция сега прочетох
Хайде успех с Макуина и аз днес ще правя

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 15:34 от Maninka

# 640
Ееей Ванче, туй кукленско къще много готино Simple Smile и аз искам такава къщичка Simple Smile А 3 толкави тортища да правиш за 1 ден, аз съм  #Crazy #Crazy #Crazy аз за месец не мога да ги направя, какво за месец, за година не правя ти за 1 ден.... страшна си Simple Smile
Аз малко пооткраднах от теб едни мишки, че детето много ти хареса тортата с мишките и помоли да й направя такава, ама мъничка - 15 см няма за подарък за една съученичка. Не че имат общо с твойте мишки, ама от там сме гледали Laughing Laughing Laughing

На леля Ог много ми хареса цветовото съчетание Simple Smile
За Валерия думи нямам. То банан, банан, ама верно като истински. За маймуната и кечушката колибка да не говорим с все детайлите изнаоколо Simple Smile.
На дитсат и джулианка много хубави нежни цветове видях.
И на Петя е много идейна докторско тематичната торта. Хапчетата са страшно готини и това с хаванчето е много симпатично Simple Smile
Хайде, отивам да се правя на чистачка, че и на готвачка трябва след това да се правя Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Забравих да кажа, че ще крада и от Пепи, заплюла съм си една нейна тортичка с апликация Simple Smile скоро смятам да я крадна Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 09:40 от Krische

# 641
Пепи   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup

# 642
  • София
Ванче, Анири, ditsan, Леля Ог, rumqnka, Maninka, Krische, много ви благодаря! И много моля, тортата е фармацевтична, а не лекарска  Laughing Щях да сложа други инструменти иначе. За съжаление на снимката не се виждат хапченцата в пълната им прелест. За капсулките, благодаря на Ванчето, че ме посъветва как да ги правя, но иначе са като истински. Даже и ги гланцирах. Wink Ама не ставам за фотограф, на три различни режима снимам и пак не се като хората снимките.  Confused

Пепи, имаш стиснати палци и от мен! Да не ни зарадваш с втора линийка?  Wink

Ванче, много готини тортички, третата ми е фаворит!
loni, много свежа розова торта.
ditsan, много изискана, розова торта! Много ми хареса.
райска ябълка, хубава ти се е получила тортата, може би, малко по-тънки да бяха фитилите.
Леля Ог, много интересна тортичка и сладки, много са ти идейни нещата
rumqnka, и двете тортички ми харесват, детската е много жизнерадостна.
Krische, много сладки мишоци!
смарфиета, много сиропираш, щом ти се разпада блата. Все пак не правиш реване. На един блат 2-3 с.л са предостатъчни. Важното е тортата да престои поне 24 часа преди да се яде, за да си дръпне от крема.
сладураната, със сухи боички ли работи? Обикновено става така, когато не са се разтворили добре във водата. Оцветява се равномерно и на следващия ден цялото е на точки. Затова като ги разтвориш, остави ги за няколко часа и после оцветявай.

# 643
petia_tag - да работих със сухи, имам и течна, но преди това боядисвах и синьото което докарах от сухите боички повече ми хареса и затова реших и на оригиналната торта да е със сухите Simple Smile

# 644
Е хубава работа сега Simple Smile Ванчето ми каза....... ама аз няма да ви кажа нъц hahaha
Бива ли така, да не споделиш. Ще ни потрябва и на нас 'апчета да правим някой ден, и ще чешем глави Simple Smile И наистина си личи, че е фармацефтична, ама аз слагам всичко под ощ знаменател, що е свързано с хапчета, спринцофки, прегледи - все ми е страшно Simple Smile
И едно въпросче, има ли трик, в печенето на Татянините блатове, така че да нямам бубунка в средата, или странично. Малко са ми неравномерни на мен. А и ми отне близо 30 мин изпичането, не както пишеше 15 мин. Ама айде, това си е до печка да кажем. Ама си имат бубунка в средата, демеп по издутичко. Не че не се скрива от сметаната, ама просто да си попитам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт