True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 16 151
  • 700
  •   1
Отговори
# 75

Joy Joy Joy
Е те заради тези коментари си струваше ровенето Simple Smile  hahaha

Бе аз отначало се чудих ко припадате по едно дупйе, ма после като скивах дръжката  smile3544 Сега съм щастливо умряла

# 76
 hahaha hahaha hahaha Хората вече даже ти съчувстват за дръжката.

# 77
  • Срещу планината:)
Признавам й го на Уоми,моа те застреля когато си иска

Hug момичета мерси за гифчетата,сега да видя как да си ги натъкмя размерно Thinking

# 78
Бе аз отначало се чудих ко припадате по едно дупйе, ма после като скивах дръжката  smile3544 Сега съм щастливо умряла
[/quote]

Уморихте ме от смях, ей! Кате, не ти завиждам, душа Mr. Green

# 79
Дупйе да ми е яко  newsm53
Гледайтииии, завиждайтииииии..............
То да беше истина... Crossing Arms  Laughing

# 80

smile3532 Немой, сестро, повечето сме в режим "съчувствайтиииии". Аз винаги съм твърдяла, че размерът има значение, ама...

# 81
smile3532 Немой, сестро, повечето сме в режим "съчувствайтиииии". Аз винаги съм твърдяла, че размерът има значение, ама...
Така си е, има значение, Ф също  Mr. Green
Ама при Алсид и на мен ми идва в повечко, та съчувствам и аз Crazy

# 82
 hahaha hahaha hahaha Бе майтапа настрана, ама врено го съблекли дибидюс туй момче да тичка по епидермис  ooooh! Тц-тц-тц тез хора срама нямат да излагат семейните ценности така на показ  Naughty
Ама като гледам позицията мога да кажа само - "долу момче, долу, добро момче"  Wink

# 83
 Joy Като, той е безсрамникът, мене ако питаш. Ако беше скромен, щеше да си поиска лепенка. Ма пък то... бая лепенка щеше да отиде. Аз наскоро видях едно от нещата, с които ги прикриват - Бони (кой друг!) беше пускала скрийншотове от Бъфи, момента, в който със Спайк събарят една къща от секс. Та там Спайк е с нещо като прашки  hahahaЯвно на синьор Джо му е през... момчето за подобни работи.

Така си е, Сонче. Фи без h не е добре, и h без фи не е добре.  hahaha

# 84
Хахах Лаф от вчера на Ира Simple Smile Като видя осветената снимка вече и вика:
- Е видяхме го Исус бе видяхме го Simple Smile
Със сигурност мисля че с това h и това Ф ще се чувства като разпната Ката.
Възстановяване след секс 2 дни Simple Smile Как няма да има такъв дувар краставици марули ... тинтири минтири Simple Smile Това нещо иска носене и кръв  Embarassed #Crazy Той 30 мин секс са ега ти тренировката диета не му трябва.

# 85
# 86
Па да ти кажа, Уоми, след измерванията с шублер - хабсолютно фито ми отговаря на h и на диаметъра на Вълчо  Mr. Green В смисъл не че зее паст, ма ластично би  Blush
Пфу, пфу безсрамница, млъквам  Whistling

# 87
Па да ти кажа, Уоми, след измерванията с шублер - хабсолютно фито ми отговаря на h и на диаметъра на Вълчо  Mr. Green В смисъл не че зее паст, ма ластично би  Blush
Пфу, пфу безсрамница, млъквам  Whistling

smile3532 smile3532 smile3532 Като, Катоууу, рулираш кат Еърбъс!

# 88
Катеее  hahaha hahaha Hug

"Anna Paquin, Stephen Moyer and Alexander Skarsgård will not be attending the Golden Globes..But they all might hit the HBO after party. Kristin Bauer tweeted that she will be there, so we will keep an eye out."

http://www.trueblood-online.com/cast-crew/stephen-moyer/anna-paq … he-golden-globes/

# 89
Ми за кво да ходят, като нямат кьорава номинация...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт