True blood - оцеляхме след празниците - 38 тема

• 16 151
  • 700
  •   1
Отговори
# 60
  • срещу двата комина :)))
Добър ви ден  Hug
С'я. Ще ви кажа какво сънувах, по-скоро кого... Ама да обещаете, че няма да ми се смеете  Blush , а ще ми съчувствате  Mr. Green Начи. Аз и Кристиано Роналдо бяхме на клуб. Той ми беше най-добрата дружка гейче. Потресена съм. гаси четвъртъка  Crossing Arms  ох, казах си.
hahaha hahaha hahaha hahaha
Оу Цеци къв тоя сън верно Crazy Mr. Green,Дю твоя и той малко странен Thinking,личи си че сме четвъртъчни днес tooth tooth tooth

Дю честит подпис,как полегнал Дийнчо тъй лежерно,ща видя дали мога да изровя някъв гиф с кученцето newsm78

п.п Отзоваха ми се на помощ в темичката Heart Eyes,заповядай със здраве да си го ползваш Hug

хахаххахаха,любимия ми епизод  Joy

# 61
Наш'те хора са снимали те тука - flashback към 1980 в Лондонска пънк кръчма  http://www.trueblood-online.com/behind-the-scenes/true-blood-filmed-scenes-in-pub-in-pasadena/

Втората ме изкърти  hahaha

# 62
 hahaha

Пък аз отидох в имдб и видях кво имало в десети епизод на 4-ти сезон, ма пак не сфанах ентусиазма Цецин. Не помня да е бил твърде впечатляващ  newsm78

# 63
Като Мър Simple Smile дала съм малко бомби на Зиса да те застреля от мое име, че нямам време да мина ти ги сложа лично.
Само да кажа че си щастлива жена ама не искам да съм на твое място.
Най - после излезе хубава ОСВЕТЕНА снимка на г`син Манганиело от ония спорните сянка ли е или краставица  Embarassed Ами ИрПуца да си признае, че сгреши... Аз само ще кажа, че Тара има от какво да бяга  Crazy Stop Днес следобед беше страшно просто, а мишето изчезна и не се появи след тази снимка повече Simple Smile

# 64
hahaha

Пък аз отидох в имдб и видях кво имало в десети епизод на 4-ти сезон, ма пак не сфанах ентусиазма Цецин. Не помня да е бил твърде впечатляващ  newsm78

6-ti епизод на 4-ти сезон на братята ако за тях говорите е Жълта треска Simple Smile Онова с котката и плашливия Дийн, a Цеци е впечатлена сигурно заради една гореща сцена на задната седалка на импалата между Дийн и Анна Simple Smile  Party

Ето и гифчето с котката

# 65
И така за мама Ката и предупреждавам за
+18

Снимката

# 66
  • гр.София-Красна поляна
+18

Снимката
#Shocked #Shocked smile3556 smile3544
Ъгаси ПАЛКАТА вее гусин Вълчан!!! smile3556

# 67
hahaha hahaha hahaha То верно за ъгаси си е  hahaha

Tва с тая серия от братюгите голям съспенс станА, ние толкова ИК серия не сме обсъждали  hahaha

# 68
  • срещу двата комина :)))
+18

Снимката
въх,мари майкоу-у-у #Crazy пак ще сънувам колеги тая нощ  Embarassed

# 69
  • КиТ
+18

Снимката

Ехее,туй като кат гу види трябва да ходим до Силистра да я възстановяваме Crazy Joy Joy Joy Joy

# 70
Дубрутру. Гледам ви е избомбила колективно Уоми снощи  Mr. Green

Аре бе, Цеце, кажи кво толко те е грабнал тоя десети епизод, деее!

# 71
+18

Снимката

#Shocked smile3544 perko smile3544 smile3538 smile3538 #Shocked smile3521 smile3544

# 72
Дишай, дишай, че да можеш да си върнеш дар словото днес  hahaha

# 73

Joy Joy Joy
Е те заради тези коментари си струваше ровенето Simple Smile  hahaha

# 74
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру! Hug

Уомо,ти сакаш сички да ни затриеш колективно и сичкото
мъж да остане за тебе. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт