Пъзели 20

• 33 508
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Аз пазарувам от амазон.ком. За пръв път поръчвам пъзели и аксесоари за тях. Една част от нещата дойдоха. Останалата очаквам до понеделник. Напоследък наистина идват изключително бързо: в понед. вечерта поръчах и днес към 11 ги донесоха. Жалко, че това, което ми е най-интересно не беше в първата партида.
Може би вашите неща са по-специални и изискват време за набавяне и доставяне?

# 406
  • на североизток от Рая
           Добро утро!

И моят пъзел липсва, за съжаление. http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=1124

Разочарована съм, честно казано. Блу, аз пратих парите по сметката ти. Може би ще се уточним на лични. Мога да пиша след 14 часа. Сега тръгвам за работа.

Хубав ден, момичета!  Hug

# 407
Ели,"Конете" да си призная честно не ми бяха лесни,но крайния резултат си заслужава,много са красиви. Peace
Дикси,много е красив пъзела.
Някой ако иска лепило на Едука да казва ще му изпратя
 Simple Smile Embarassed аз съм кандидат за лепилото.Тази зима наредих 3 пъзела,но все не се наканвам да кача снимки и покажа.Имам и няколко за лепене и окачване.Ще пиша на ЛС

# 408
  • Не съм от тук и съм за малко
От това, което пишеш, разбирам, че за мен няма нито един пъзел  newsm78 Третият и четвъртият са мои  Sad
Деси и аз имам заявен от третия, но ще се откажа, понеже има и други за мен.   Wink
Блу, не се ядосвай много,  Hug  явно не само в БГ се случват такива издънки.  Crossing Arms

# 409
  • Русе
Много кофти ситуация, Sad ще трябва да се ориентираме с поръчки от друго място.
Зори,не се ядосвай,нищо не зависи от теб в случая.

# 410
Абе не мога да не се ядосвам Confused

Значи от този на Гибсънс има 2 броя от поръчани 3- Деси, Албена и Галля
От този http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=1124 има 1, при поръчани 2- на Нели и Соник.
И другият http://www.jigsaw-puzzle-club.co.uk/jigsaw-puzzle.asp?jigsaws=3270 има 1, при поръчани 2- Албена и аз.
Една кутия е скъсана Tired тази с фермата на Каран...

# 411
Аз и тук  да кажа, отстъпвам този пъзел Гибсън на Деси , щом за нея няма , няма проблем!

Ще намерим други!!!!! Няма страшно! Peace

# 412
  • София
Албена, Галя, много ви благодаря!!!  Hug Но няма да се възползвам от предложението ви, аз имам достатъчно пъзели за редене, а и нямам кой знае колко време да редя. Швайко не е нещо, което е на изчезване, има време, ще го намеря и на друго място, може и тук да го заредят. Аз повече страдам за загадката, но явно не ми е било писано  Wink

# 413
някой има ли идея как да изчистя пъзела от тиксо, което мнооого е залепнало, без да разваля картината???  Cry Cry

# 414
vendetta , как я свърши тая....Sad
Аз сега се сещам само, че в магазините имат едни маркери , с тях отлепват етикетите.....но не съм сигурна какво е  и дали ще помогне... Sad
Дано се намери начин и другите да помагат!  Praynig

# 415
  • Варна
някой има ли идея как да изчистя пъзела от тиксо, което мнооого е залепнало, без да разваля картината???  Cry Cry
Пробвай да го нагрееш със сешоар, топлината размеква лепилото и можеш да махнеш тиксото, но най-вероятно ще остане малко лепило по пъзела. А, или може би с ютия на пара. Пробвай първо на друго място, лепни малко тиксо на картон и се опитай да го махнеш. Това ми хрумва сега.

# 416
vendetta , как я свърши тая....Sad
Аз сега се сещам само, че в магазините имат едни маркери , с тях отлепват етикетите.....но не съм сигурна какво е  и дали ще помогне... Sad
Дано се намери начин и другите да помагат!  Praynig

ами майка беше залепила някво малко като табло за бележки, от тия дето се слагат кабърчета.... и го беше закрепила с двойно тиксо. и снощи взех пъзела от кухнята да си го сложа в стаята (щото ги сменям) иии   Shocked гледам тиксо! ужас направо ,.... ако ми кажете как да кача снимка тука да ви покажа за какво става дума...  Confused

# 417
Ох , обърках се....дай снимката...
Качи я в компютъра, после в някой сайт ( аз позлвам radikal.ru) и дай линк макар само
 Peace
Не се шашкай, ще измислим!
Както mentolka е казала, ако се затопли , ще остане от лепилото, но не е страшно! Само гледай да не дръпнеш и да обелиш от хартията....

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 11:51 от Галля

# 418
Ако е малко защо не махнеш парчетата - ако е едно - ще е супер- ще превърнеш дефекта в ефект

# 419

Общи условия

Активация на акаунт