Пъзели 20

• 33 505
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
vendetta, искрено ти съчувствам. Ама и майка ти какво го е свършила ...
Момичета са ти дали добри съвети. Според мен пробвай първо със сешоар, а ако не стане тогава с ютията - слагаш едно парче плат върху пъзела и гладиш. Дано да има ефект  Praynig Стискам палци Peace
Иначе аз не се включвам напоследък, че нямам с какво да се похваля. Двухилядникът на Том Дьо Боа чака свободното ми време, а то кога ще е .... Sad Вечер съм уморена и не ми се напрягат очите допълнително, а събота и неделя хич не остава време. А така ми се нарежда, че няма да ви говоря.
Хубав петък на всички  Hug

# 421
Загрей го или леко го намокри с гъбата дето се миятчинии може да изтъркаш горния слой. Пробвай една малка част.

# 422
галя, mentolka и poohcho, благодаря... довечера след работа ще пробвам да поправя стореното.... много го обичам този пъзел, дано да не останат белези  Peace

# 423
  • Den Haag
Да се похваля и стретата част от подаръка  Heart Eyes

http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/41#photo=37

а тук трите части заедно образуват един пъзел  Party

http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/41#photo=38
http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/41#photo=39

на живо е страхотен, това е най-хубавия пъзел който имам  Heart Eyes, благодаря ви   bouquet

# 424
  • София
Диана, разкошен е!  Hug Аз го показах и на колегите, във възторг са!

# 425
  • Не съм от тук и съм за малко
Албена, Галя, много ви благодаря!!!  Hug Но няма да се възползвам от предложението ви, аз имам достатъчно пъзели за редене, а и нямам кой знае колко време да редя. Швайко не е нещо, което е на изчезване, има време, ще го намеря и на друго място, може и тук да го заредят. Аз повече страдам за загадката, но явно не ми е било писано  Wink
Деси, този не е на Швайко а на John O' Brien. Или говорим за различни пъзели?  newsm78
Помисли, все пак.  Hug
Блу, пъзела на Pomegranate го вземи ти, за мен има други, нали?   Hug   А аз ще го дебна на друго място.  Peace

Диана, наистина е страхотен.  Peace  Ей, много си падам по картините на Кинкейд.  Grinning

# 426
 Диана ,много е красив ,успокояващ  Grinning,ще бъде приказна картина .

vendetta ,остатъци от лепило се махат с разредител за бои и лакове ,но вземи такъв на водна основа ,за да не развалиш цветовете и с клечка за уши потопена в разредителя опитай внимателно на малка част или дори на някоя корица от списание залепена с тиксо ,за да си сигурна какво ще стане. PeaceУспех

# 427
  • на североизток от Рая
       Здравейте! Тук съм вече!  Hug

БЛУ, последните ти новини са като светлина в тунела за мен. Значи от пъзела, който поисках е пристигнал един брой. А пък са поръчани два - за мен и за Соник. Остава да решим за кого ще е дошлият пъзел. Аз толкова го искам. Той е всъщност за дъщеря ми. Исках да я зарадвам, даже като разбрах, че е пратена поръчката, платих в същият ден, за да мога после бързо да го получа и да го подаря. Снощи дъщеря ми се отчая като разбра, че няма да има пъзел. Влюбена е в Англия, Лондон, учи английски като полудяла и като знаеше, че пъзелите са от Англия, направо се спукваше от кеф. И сега остана разочарована. Ех, много се оплаках. Разчитам на решението на Соник. Даже мисля да и пиша на лични, да се разберем помежду си, че да не товаря тук темата.

А пък ,Зори, ти що се чувстваш виновна? Достатъчно се нагърби с поръччката, въпросите ни, не бива да се товариш емоционално сега. Едва ли някой те укорява или се сърди. Може би има разочаровани като мен, но това е преодолимо.

Усмихвайте се, пъзели пак ще поръчаме!  Hug

Соник, ако четеш, моля те, включи се!

Гуш, момичета!

# 428
Аз и без това не помня какво поръчах  Laughing Но от коментираните линкове до тук май никой не е моя, мисля си, че ще го позная като го видя  Crazy

# 429
  • София
       Здравейте! Тук съм вече!  Hug

БЛУ, последните ти новини са като светлина в тунела за мен. Значи от пъзела, който поисках е пристигнал един брой. А пък са поръчани два - за мен и за Соник. Остава да решим за кого ще е дошлият пъзел. Аз толкова го искам. Той е всъщност за дъщеря ми. Исках да я зарадвам, даже като разбрах, че е пратена поръчката, платих в същият ден, за да мога после бързо да го получа и да го подаря. Снощи дъщеря ми се отчая като разбра, че няма да има пъзел. Влюбена е в Англия, Лондон, учи английски като полудяла и като знаеше, че пъзелите са от Англия, направо се спукваше от кеф. И сега остана разочарована. Ех, много се оплаках. Разчитам на решението на Соник. Даже мисля да и пиша на лични, да се разберем помежду си, че да не товаря тук темата.
Вземи го ти тогава, пък ние със Зори ще се разберем за парите. Дано другия път се класирам.
Зори, не се ядосвай, не си ти виновна, че са несериозни Hug

# 430
  • на североизток от Рая
   Лелее, s0nic, благодаря ти , мило момиче! Толкова си бърза и отзивчива!  HugА аз как да се реванширам за това? Пулсират ми слепоочията, повярвай. Ще се разплача, но не от радост, а от вълнение, че има такива хора все още.

s0nic, невероятна си! Потвърдете го, момичета!

Очаквам Блу да ми пише вече за уговорка.

Оттеглям се да си поплача, сама съм , мога да го направя.  Hug

# 431
Аз чакам отговор от англичанката за да знам как да действам Peace

Няма как да не се чувствам виновна и разочарована просто, защото не е честно. И преди е имало проблеми с тях и всеки път си имам едно на ум и все си мисля, че като сме се разбрали всичко трябва да е наред и...
Както и да е, няма смисъл да коментирам, ще видя какво ще ми отговорят.

# 432
Много сърцераздирателно стана  Laughing
Нели и Соник, защо не си разделите по два пъзела на човек, нали са общо 4? Така ще бъдат удовлетворени и двете страни си мисля аз... Simple Smile

# 433
  • София
Е, не си е работа да ги делим. Пък и кутията е една, няма как да стане Mr. Green

# 434
Да, това с кутията си е наистина проблем, иначе не виждам чак толкова голяма тематична връзка между 4-те, за да не могат да съществуват по отделно  Grinning
Само ви дадох идея, за да няма тъжни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт