Пъзели 20

• 33 481
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Снощи ми остана време да нареждам  Party Бавно , но славно напредвам. Е, сега ми се поспива, ама ... Simple Smile Все по-голям фен ставам на килимчето - редиш, правиш, струваш, навиваш и помен няма от разтурията Simple Smile Единственият му недостатък му е, че трябва да редя на земята и пада едно чекнене  Laughing
Хот Ели, Нотр дам е разкошен  Hug

# 526
poohcho с две ръце те подкрепям за килимчето. Страшно удобно е а и не заема място като го навиеш моето стои зад вратата  Laughing Laughing Laughing и аз обаче основно редя на земята че в кухнята масата все е заета мъжо като седне да яде в седем става в десет  Laughing Laughing Laughing
Хот Ели пъзелът е много хубав.

# 527
това е цената без транспорта. общо излезе това Items Ordered  Price  
  1 of: Ravensburger Puzzlestore [Toy]
Condition: New
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
 £29.29
 --------------------------------------------------------------------------------
Item(s) Subtotal: £24.41
Postage & Packing: £1.61
  -----
Total before VAT: £26.02
VAT: £5.20
  -----
Total: £31.22
  -----
Total for this Delivery: £31.22
  -----
1 паунд приблизително 2.20 т.е 70 лв

не, 'чекмедженцата" не се вадят, а щеше да е ще по-удобно, но те са основата и уплътняват подвижната плоскост, върху която се реди. Може би заради това не са ги направили подвижни

значи 70лв струва това уудоволствие??? Ако някой реши да си купува, предлагам да се кооперираме и да си разделим парите за доставката!!! Simple Smile

# 528
vendetta , и аз съм го харесала, но искам за 1500 части..и дали през ибей няма да е по-тънко? Thinking

# 529
vendetta , и аз съм го харесала, но искам за 1500 части..и дали през ибей няма да е по-тънко? Thinking
В ибей точно такива няма. Гледала съм и вчера гледах намерих едни но бяха доста скъпички. Иначе килимчета колкото искате. Моето в ибей за 2000 части ми излезе около 16лв

# 530
Xa! Днес подразбрах, че са ми поръчали за 8 март нещо подобно http://www.jumbo.eu/en/puzzle/bestsellers/portapuzzle-deluxe.. лелееее, голямо редене ще пада Grinning Grinning. Сега не трябва да казвам, че имам вече нещо подобно, че ще им разваля настроението!
От тези двете разновидности няма по-големи от 1000, но килимчетата имат. Иначе вчера в Метро видях доста хубави коркови дъски за залепване на бележки с кабърчета..80/100 мисля - 11 лв. Малко ме хвана яд, че не си купих такава вместо Равенсбургера, но пък сега съм модерна!
Имаше и доста и хубави пъзели и на Равенсбургер, включително серията НЕОН

# 531
  • София
Xa! Днес подразбрах, че са ми поръчали за 8 март нещо подобно http://www.jumbo.eu/en/puzzle/bestsellers/portapuzzle-deluxe.. лелееее, голямо редене ще пада Grinning Grinning. Сега не трябва да казвам, че имам вече нещо подобно, че ще им разваля настроението!

Не съществува нищо по-удобно от това! Само дето се пренася хоризонтално, иначе все пак се разместват парченцата, които са върху плоскостите

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 17:29 от -=Деси=-

# 532
Пъзелите пристигнаха! За другата събота или недела спокойно може да се разберем да се видим Simple Smile

# 533
  • Не съм от тук и съм за малко
Пъзелите пристигнаха! За другата събота или неделя спокойно може да се разберем да се видим Simple Smile
Супер.  Grinning  Ей, много се радвам.
Аз в неделя не мога, ако може да е събота ще съм благодарна, но ако на всички други неделята е по-удобна, ще съчиня нещо.  Peace

# 534
  • София
Пъзелите пристигнаха! За другата събота или недела спокойно може да се разберем да се видим Simple Smile
Урааа  Hands Clap
Аз нямам претенции към деня за среща, защото и без това чак в последния момент ще разбера дали ще успея да дойда Blush

# 535
  • UK
Аз в неделя не мога, само в събота, така че съм за тогава. Блу, удобно ли ще ти е на ръка да ти дам парите, или предпочиташ онлайн? Simple Smile

# 536
Мърморанче, вероятността да ги похарча е по-голяма ако ми ги дадеш на ръка Grinning но ще гледам да ги опазя, няма проблем.

# 537
  • UK
Просто проблема е, че нямам на удобно място нужната банка, но просто кажи как предпочиташ и така ще е. Simple Smile

# 538
Става и така, не се притеснявай Peace

# 539
  • гр.Пловдив
ето наредения Коледен подарък:

http://1239.snimka.bg/hobby/p-zeli.571973.22456368

Общи условия

Активация на акаунт