Пъзели 20

• 33 480
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
smarfietka,страхотен е ! Peace Браво !  bouquet

# 541
Ооо,среща!И аз бих дошла,ако съм в София,но не знам още.Иначе ако съм тук,и двата дни ми е удобно на мен,когато решите. Peace

# 542
  • София
Ооо,среща!И аз бих дошла,ако съм в София,но не знам още.Иначе ако съм тук,и двата дни ми е удобно на мен,когато решите. Peace

Точно ти трябва да дойдеш  Wink Не сме ти правили посрещане, а и тъкмо ще разкажеш как е било във Франция  Hug

Мен съботата също ме устройва повече, така че каквото решите

# 543
Еми ако се прави среща май ще си остана в София! Mr. Green В такъв случай и на мен събота ми е по-удобно,че да мога в неделя евентуално да пътувам. Grinning

# 544
  • София
И да не забравиш да донесеш снимки  Hug

# 545
Хаха,ще трябва да домъкна лаптопа,че не съм ги изкарала книжни още.Има във фейсбук много качени. Peace

# 546
  • София
Хаха,ще трябва да домъкна лаптопа,че не съм ги изкарала книжни още.Има във фейсбук много качени. Peace

Леле, страхотни са!!! Направо ти завидях  Hug

# 547
  • София
Да се похваля - одеве ходихме в мола на Цариградско да търсим подарък пъзел за една позната и не можах да се сдържа. Сдобих се е миниатюра, че напоследък ме гложди любопитство какво е да се реди такова дребно нещо Mr. Green Ето тази си взех.

# 548
Аз я имам тази. Дано твоята да е с по-стегнати парченца, че иначе нервна криза може да получиш  Laughing едно като бутнеш и 5 се развалят.Но пък крайният резултат е много добър. Успех!!

# 549
  • на североизток от Рая
   Здравейте!  Hug

Ей, не мога да се включа от онзи ден, нямаме нет, страшна работа.  ooooh! А пък имам да се хваля.

newsm68 newsm44 Вчера ми дойде пъзелът! Блу, благодаря ти, мила!  Hug Извинявай за неудобството и притесненията, които изживя покрай тази поръчка! А, само ако можехте да видите реакцията на дъщеря ми.  Wink Не съм я виждала по-щастлива от доста време насам. Пъзелите са 4 - годишните сезони в едно населено място. Тя за няколко часа нареди пролетта. Спря да учи, обаче. А пък ще има тест по английски. Вика "Кво да правя? Теста ли е по-важен сега?"  Rolling Eyes Брат й също много "помага", имаше и кавги. Изобщо - "у нас е весело". Аз съм много, много доволна и благодарна!
 Ако скоро правите пак обща поръчка, бих се включила с удоволствие.

Желая ви хубаво изкарване на срещата! За съжаление, не мога да се запозная с вас. Ще чакам снимките ви, поне да ви видя.  Hug Hug Hug

# 550
  • София
Аз я имам тази. Дано твоята да е с по-стегнати парченца, че иначе нервна криза може да получиш  Laughing едно като бутнеш и 5 се развалят.Но пък крайният резултат е много добър. Успех!!
Дано наистина. Аз досега само един пъзел съм редила на Едука и не беше зле, дано и този да е така. Иначе покрай твоята краста с миниатюрите ми стана любопитно и на мен Mr. Green

# 551
Соник, честита ти миниатюра  Grinning

Аз пък досега най-доволна оставам от Едука. И Джъмбо са хубави, де, но сега редих един от тези новите от поръчката. На Равенсбургер е, но не бях виждала такива парчета - доста дебели и много твърди. Нещо не ми се понравиха. Имам още един на Равенсбургер, но не е с такива парченца. И детски техни съм редила с детето, също са си "нормални", тези защо са такива дебели не знам.
Ето готовият пъзел - http://multiply.com/slideshow/puzzlegallery:photos:113/5
Без светкавица е сниман, на дневна светлина, но пак много блести.

П.П. Качих си и три пъзела в листата на желанията. Дано не се наложи да я допълвам  Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 15:19 от Дикси

# 552
За три вечери си наредих мелниците дето им се каня отдавна.
http://hakiba.snimka.bg/experiment/p-zeli.551290.22477199

Много са свежарски наяве, но и мен не ме бива да снимам пъзели, вечно ми блести и свети лампата отгоре...
Аз редя само вечер, след 22.00 часа, тогава е моето време.
Свикнала съм на светлината и не ми пречи, но ме мъчи кръста, понеже не ми е удобно на ниската холова масичка, пък на кухненската няма как, понеже трябва да го местя после в другата стая.
Утре почвам подправките/бурканите/ на Трефл, че го имам отдавна и така си стои.
Вие направо не се спирате, един след друг ги редите  bouquet.

# 553
  • Пловдив
Ето го започнатата Айфелова кула

Днес се затворих в спалнята и се отдадох на подреждане около половин час (пъзела го снимах преди да започна), подредих почти всичко в долния край (до нивото на основата на кулата). Но пък той е само 500 парчета.

# 554
  • Варна
Да покажа и аз нещо готово, наредих китаеца най-после. Седя 3 седмици с наредена рамка и нищо повече, но миналата събота и неделя му видях сметката. Много шарен, размазани цветове, криви и хлабави праченца, но пък пасват добре и само на мястото си, което доста улесни мазаницата.
http://multiply.com/slideshow/puzzlegallery:photos:92/27

Общи условия

Активация на акаунт