Пъзели 20

• 33 474
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Момичета ,страхотни сте мнаго хубави пъзели сте показали  !  Hug

# 556
  • София
 Вече ме е срам да пиша в тази тема  Embarassed Хората един през друг показват пъзели, а аз като се сетя от кога не ми се е случвало да подреждам май не съм за тука ooooh!

Да кажа за срещата - ако е в събота, най-вероятно ще успея да дойда, но .... отново с едно ремарке  Embarassed По план ли трябвало с Ники да отидем на театър от 11.00часа и после съм на линия.

# 557
Среща на 26.02. около 13 часа в едноименната пицария.

И аз не редя... всяка вечер седя и си гледам фона на прословутите жирафи и нищо Rolling Eyes

# 558
  • UK
Някой ще пусне ли линк към сайта, че не я знам къде е тази пицария?

# 559
Коя пицария?Не е ли вече Дон Домат?

# 560
  • UK
Явно ще сме някъде другаде...

# 561
# 562
Тази е Peace имаше го линка преди няколко страници и аз за това не уточних...

# 563
  • Русе
Добро утро  Hug

Хайде и аз да се похваля с нареден пъзел http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/56/Zoris_puzzles#photo=103 аз за разлика от Дикси съм много доволна от Равенсбургер,харесва ми точно това,че парчетата са дебели и не се закъсват или лющят  Peace
Хот Ели,много е красив пъзела,но аз до колкото видях в сайта на Едука не е HDR,такива пъзели имат само от 1500 и повече части.
Соник,успех с миниатюрата  Hug Тази точно е наистина с по-хлабави части от останалите,но пък е много красива.

# 564
  • София
Големи красоти сте наредили, браво  Hug.
Аз нямам нов пъзел, не знам какво ми се реди в момента.
Зори, да, не е HDR. Ужасно хлабави парченца  ooooh!. Все се каня да спра да си купувам Едука.
На срещата ще дойда с удоволствие, стига да сме в софия.

# 565
Като малка много обичах да реда пъзели!
Беше пълно с Мики Маус и Доналд Дък пъзели. Laughing

# 566
Момичета,
от този сайт поръчвате ли пъзели?
http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/index.php

# 567
r_adi, не , не се разбираме за доставката...Sad ... имам впредвид с тях....

# 568
  • София
Момичета, оказа се, че тази пицария е на страшно неудобно място. Кой ще ме ориентира с какъв градски транспорт да стигна до там? Не съм сигурна дали автобус 76 все още върви (поне преди 1 месец го нямаше), 102 ми е далеч, а с трамвая нямам никаква ориентация  Sad

# 569
  • UK
76 не ходи до там сега. 102 е единствения, който спира на входа на парка, там, където започва Витоша, после пеша. Аз съм изцяло пеша през парка, дано не е лошо времето. 76 и после 102 ти е варианта.

Общи условия

Активация на акаунт