Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за бебефоните и тяхната полезност?
Кои са важните фактори при избора на детска количка?
Какви са препоръчителните насоки за фетален мониторинг и кога трябва да се извърши?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за бебефоните и тяхната полезност?
-
Кои са важните фактори при избора на детска количка?
-
Какви са препоръчителните насоки за фетален мониторинг и кога трябва да се извърши?
-
Какви са мненията за новия търговски център и какво е общото мнение за него?
-
Може ли спъването в кабел да навреди на бебето?

Пуф и аз в новата ни коледна темичка

).
) и го пращах с такива там, а вкъщи си продължихме с Хъджиса. Сега имам 2 джъмбо пакета (петици) останали, но все ще има намеря приложение

На нас ние ни е първо бебче и за бейбифона съм за ,ще живеем в къща,така че ще си трябва !Вие разглеждали ли сте за детски колички ,че аз съм в голямо колебание ,ако може да препоръчате нещо.По отношение на ритането ,за вечер да рита няма проблем даже вечер ми е интересно ,но като съм на работа ,там нещо взима мн да се бонтува (като започне към 10 -до 1и после спира ,после пак към3-4 ч.до 6 .Жив и здрав да ми е ).Снощи като ме изрита ,та чак корема ми се разтресе
). След това 5 месеца ми трябваха, за да я изнамеря в цвета, който исках и точно преди да направим компромис и да вземем друг цвят, се обадиха, че има една единствена синя, ако желаем да отидем да я видим