Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 810
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
Може би, защото отдавна не ги бях виждала и ми липсваха, та се зарадвах на сериалчето. Яна Маринова много приятно ме изненада, при все че хич не харесвам персонажа й - чудесна игра, особено в последната сцена. Апропо, героинята на свекърва й също ме изкарва от релси - отлична актриса! Боряна и Алекс са ми вяли и отпуснати и като актьорска игра и като герои - там малко ми се сливат личностна характеристика и сценични задължения.

Съгласна съм с папи6, че доста претупаха работата с Чарли и Сияна, можеха да се постараят малко повече. Ама да видим после какво-що ще стане.

Момичета, знаете ли кога ще е излъчването на следващия епизод? Другия понеделник?
А кога стартират другите бг сериали - Под прикритие и  Столичани-нещо-си?

А ето и вица на седмицата на Капитал:
Един рибар хванал златната рибка за десети път.
- Знаеш - казала му златната рибка - трябва да ти изпълня три желания!
- Стига си ми изпълнявала желания, имам си всичко, вече ми изпълни толкова искания. Кажи сега ти едно желание, което аз да ти изпълня - казал рибарят.
- Амииии... - помислила златната рибка - искам да стана звезда.
- Добре - казал рибаря - взел рибката и я сложил в един аквариум в дома си.
Минали ден, два, три, рибката се изнервила, почукала с опашка върху стената на аквариума и викнала:
- Ей, какво стана, нали щеше да ме правиш звезда?
- Ами ти си звезда - отговорил рибарят - живееш в Стъклен дом!  Mr. Green

# 466
  • Пловдив
Аз пък изпуснах защо Блатечки се върна в апартамента на Сиана...взе ключове,ама кога ги е оставил...
И като го видя как смучи тая цигара...отврат ooooh! не ми е любимец,определено!
А и на Дани нещо не му се получава според мен.Особено като се срещнаха в магазина за бельо...беше някво мънкане,едни накъсани реплики...Ама с боя се справи  Laughing чак ме изненада,че може да се бие! Laughing

# 467

Не разбрах на Елена защо и е този металотърсач.

За да намери ключа на Сияна за сейфа с милионите, естествено! Нали затова си правеше и сухи тренировки с нейния ключ!

# 468
  • Пловдив

За да намери ключа на Сияна за сейфа с милионите, естествено! Нали затова си правеше и сухи тренировки с нейния ключ!

Ама нали "нае" и оня очилатко-комп.гений да и копира данните Grinning

# 469

Ама нали "нае" и оня очилатко-комп.гений да и копира данните Grinning

То копирането на данните добре, ама като няма ключа с кирка или бормашина да влезе в трезора, а?

# 470
  • Разпиляна във въображението
На 23 започва "Столичани в повече". За другия проект "Седем часа разлика" май няма още дата и заедно с "Под прикритие" на Канала може би ще са на екран април месец. В момента снимат първите си епизоди.

# 471
  • Пловдив
Els,не ми се карай,моля! Naughtyнали си коментираме сега...и обсъждаме!Просто не ми се връзват 2-те ситуации.Тя като намери ключа за какво и е комп.гений,а?

# 472
Els,не ми се карай,моля! Naughtyнали си коментираме сега...и обсъждаме!Просто не ми се връзват 2-те ситуации.Тя като намери ключа за какво и е комп.гений,а?

Ти пък от какво разбра, че ти се карам newsm78! Няма такова нещо! Peace Hug

Хакерчето й е, за да подмени в базата данни на трезора данните на Сияна с тези на Елена. И така Елена като намери ключа на Сияна, ще отиде в трезора, ще покаже личната си карта, служителката ще я провери в компютъра и ще каже "добре, г-жо, заповядайте, нали си носите ключа" и така....

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 09:35 от els

# 473
Чарли май нарочно остави ключовете в дома на Сияна.

# 474
  • Пловдив
Чарли май нарочно остави ключовете в дома на Сияна.

Ей за тези ключове ми се губи... Rolling Eyes

# 475
Когато си тръгваше, Сандра стана изведнъж настоятелна да я изпрати или да продължат купона на друго място. Той обаче не беше никак възхитен от идеята и и отговори подходящо. Излязоха все пак заедно и по-късно, когато се подразбираше че всички вече са си тръгнали, той се върна под претекст, че си е забравил някъде на дивана ключовете. Намери ги и направи комплимент за нощничката на Сияна и я целуна абсолютно веднага. Но я хареса още като момчетата се биеха за нея или по-скоро реши да види, за какво толкова се бият малките калпазани. Whistling

# 476
Признавам ,че епизода вчера е тървият ,който избощо съм гледала от българските тв.сериали.
Исках да добия впечетление -дали  актьорите ги бива или обратното/както се говори около мен масово/.
Ами от епизода снощи  ми направи впечетление следното-младите мацета играят супер дървено ,едни лафчета ,много кухо.
Най-вече обаче дразни постоянното пушене в кадър на Блатечки.Без цигарата явно не може да си каже репликите Mr. Green
Днес ще изгледам още серийки в нета ,за да си "заформя"представата !!!!

# 477
  • Пловдив
Без цигарата явно не може да си каже репликите ...май не е само цигарата,а има нужда и от нещо твърдо за отскок  Mr. Green Laughing

п.п. като Чарли Шийн в Двама мъже и1/2...само с питие е в кадрите!

# 478
Без цигарата явно не може да си каже репликите ...май не е само цигарата,а има нужда и от нещо твърдо за отскок  Mr. Green Laughing

п.п. като Чарли Шийн в Двама мъже и1/2...само с питие е в кадрите!
Асен Блатечки не пие алкохол в живота си! Той е каратист и пуши много, но не пие. Винаги е с цигара и в кафенето, и на сцената, и в парка.

# 479
  • София
А Сиана без да дъвче явно не може да говори!

Общи условия

Активация на акаунт