Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 838
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
E, тази сцена е брутална Laughing Особено с влизането на Алекс Joy, истинско семейство Адамс.
Това точно е най-безумния и смешен момент в серията,щях да падна от смях...няма такава абсолютна простотия  ooooh!

# 601
E, тази сцена е брутална Laughing Особено с влизането на Алекс Joy, истинско семейство Адамс.
Това точно е най-безумния и смешен момент в серията,щях да падна от смях...няма такава абсолютна простотия  ooooh!

Еййй все недоволни тия зрители бе! Уникална серия!!!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 602
Добре де ,а Камен като се прави на голям герой не се ли интересува,че заради Боряна завлича Христо? Sick

# 603
Ама Христо не изглеждаше като много колен. Имаше толкова кръв по главата като го намери дъщерята, а сега само ръката му дето е бинтована.
Иначе епизода ми харесва за сега. Отдавна не бях гледала такъв интересен епизод.

# 604
  • гр. София
Нещо не ми харесва този епизод, не знам защо, е имаше моменти които ми харесаха Rolling Eyes

# 605
  • Разпиляна във въображението
Аз мисля, че Камен го чака изненада в синьо на летището. Като нищо ще цунка пода.

# 606
  • София
Лелеееее, страхотна серия! Blush

# 607
  • гр. София
Много гадно ми стана накрая заради Камен- приличаше ми на изгубено момченце Rolling Eyes, не знам Колев какъв му  е интереса да навреди на Камен Rolling Eyes
Жалко че не дадоха промото за следващия епизод

# 608
  • Пловдив
Цитат
Лелеееее, страхотна серия!
Peace
Много ми хареса, Сияна и Чарли са много интересна двойка - неразбрани от другите....който го е измислил супер.

# 609
  • София
Доспа ми се от сцените Камен- Боряна  Tired

# 610
  • Бургас
Общото помежду им е точно това-че са единаци,неразбираеми от другите, много наранени в детството си,пренебрегвани от родители. А иначе на повърхността-нищо общо, той -бивш пандизчия,ту студинтка,богаташко дете.

# 611
Богаташко вече и безпарично  Mr. Green

# 612
Няма да ги вземе толкова лесно парите Елена ми се струва.

# 613
  • Пловдив
Егати тая Елена - съвсем изперка.  Twisted Evil

# 614
  • София
Няма да ги вземе толкова лесно парите Елена ми се струва.

И на мен не ми се вярва, така лесно да ги вземе паричките.
Нещо ще се случи, защото дадоха Сияна как се загледа в табелката с името на хакерчето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт