Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 872
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • Враца
Аз също мисля , че Ставрев е в основата на тези романтични жестове.  Peace

# 631
  • София
Аз също мисля , че Ставрев е в основата на тези романтични жестове.  Peace
И аз така мисля. Нали преди време говориха с Камен именно за това. baby_neutral
Аз пък съм от големите фенове на Сияна и Чарли. Heart Eyes
Ама тази серия мен лично ме остави без дъх. Flutter И официално, ама СУПЕР официално вече... Боряна е най-глупавата героиня от сериал, която някога съм гледала... #2gunfire То "спаси ме", то искам "сама". То "не ме търси повече", то умрял поглед... Crossing Arms

# 632
Скучнотия, чак книжка четох паралелно. Tired
Единствено интересно нещо е дали Елена ще докопа мангизите. Сиана би постъпила тъпо, ако са всички на едно място.
Кръвта, ножа и 'загрижената' Алекс  Naughty

# 633
Камен, съвсем откачи!
 Сияна е хлътнала по Чарли като ученичка. С какъв акъл му каза за милионите?!
Боряна ми е най-скучна от всички!
Определено Елена ми е най-интересна от всички. А сцената, в която Алекс стоеше на врата и ги видя и двамата окървавени, беше супер забавна.

Аз си мисля, че Хари праща цветя на майка си.

# 634
  • Пловдив
Ох...предишния сезон беше къде,къде....по интересен!Тая Сиана е верно мнооого тъпа/сори,ама/-уж казва Край! и след малко пак чука на вратат...и щяла да го излекува и да станел добър Чарли?! Rolling EyesМного изкуствено ми се вижда.А тя тъкмо се похвали,че има много пари и оная Ленчето ще и ги грабне под носа...и не вярвам,че ги е разделила/парите/.А Елена уж много страдаше от случката,а отиде при дъщеря си сама за свойта изгода пак-пари... ooooh!
А за Камен...мнооого зле беше!Все си мислех,че има нещо на ум да хване Методи някак си в капан и затова подписаха договора...ама май няма да е така.

# 635
Серията беше много заспала на моменти и много готина в други...
Какъв секс символ е тая Алекс бе, ще ме прощавате ама снощи направо бях сразена- с тази тънка, мазна коса....Химията между нея и Хари изчезна, що ли са заедно още се питам?
Боряна- боза, пълна - и влюбения и уплашения и поглед са като на крава, много е зле, чак не мога да повярвам, тя е една от актрисите с най- голям опит, а Елена я слага в малкия си джоб.
Ставрев и Ваня- думи нямам, много си ги обичам, а набедения Ромео, който влезе да се постигва- отврат просто с тая причеста от преди 15-20 години...
Кръвта ми дойде в повече, признавам.

# 636
  • Пловдив
А...забравих бабата  ooooh! ужас!Само една реплика знае...Я не ми се лигави! LaughingИ Алекс не разбра ли,че заради нея получи удар,че иска да и ходи и на свиждане!

# 637
  • Пловдив
Гледам сериала, без да се вживявам излишно в подробности, но този черен телефон с шайба как изобщо работи  Thinking Иначе имат пропуски тук там: обиците на Нели в предишния епизод беха различни, ама тя пък може да се кипри в работно време и да си ги сменя. Иначе добре се справят с ролите, само Боряна е като робот: не съм от тука и съм за малко. Никакво екранно присъствие, неззависимо дали става въпрос за положителна или отрицателна емоция, тя реагира еднакво. Но като цяло ми харесва.  Laughing

# 638
  • София
 Crazy серията беше много нелепа, според мен  Stop Елена изперка съвсем, че и с вилица ръчка в раната  Tired , а Алекс видя и не реагира по никакъв начин... реално ли ви се струва това??  ooooh!
иначе и аз мисля, че Хари праща цветя на майка си (въпреки, че не знам откъде взима пари, щом иска от нея  Crazy Crazy)

# 639
# 640
  • España (Плевен)
Нямам търпение да дойде Понеделник.  Crazy Crazy

# 641
Нямам търпение да дойде Понеделник.  Crazy Crazy

Аз пък толкова се надявах да го дават в неделя този път. Програмата в неделя е отвратителна, по всички канали тъпи екшъни и стари филми. Толкова обичах неделните вечери със Стъклен дом..... Heart Eyes

# 642
  • София
Момичета влизам да ви се похваля, че си говорих с Юлиан Вергов.  Embarassed Беше в работата ми на една пресконференция. Малко надутичък ми се стори, честно казано, ама е много хубаааааааав....

# 643
WinkЕхооо,сценаристите,май хвърляте по един поглед на Забранения плод:Чарли вече напусна сградата ,а?!... rotfImao

А пък от Забранения плод са открили топлата вода ли?! hahaha

Оригиналната реплика е Elvis has left the building !

# 644
дали Сияна не е преместила парите? newsm78
Малко се съмнявам Елена да ги вземе

Общи условия

Активация на акаунт