Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 846
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Не мога да кажа кой герой ми е любим или кой герой ми липсва най-много. Всичките герои ми харесват и най-вече спойката между тях. Подборът на актьори и тяхната игра е много сполучлив.
Поздравления на целия екип сценаристи, режисьори и продуценти за споучливия сериал. Мога да кажа с ръка на сърцето, че това е първият български сериал, който ми харесва. Радвам се, че българското кино и телевизия се развиват във възходяща посока. Забранена любов например не беше достатъчно добре замислен. Беше ми блудкав ала турските и латино сериали, а играта на актьорите беше малко изкуствена и преекспонирана. На моменти малко преиграваха. Докато в Стъклен дом има екшън, интрига, действие, динамика и не на последно място добра актьорска игра. Чакам с нетърпение да почнат новите серии Simple Smile

# 286
  • Разпиляна във въображението
На 9-ти март от 17:30 и 20:00ч. в гр. Плевен ще се играе постановката "Тримата мускетари" с Калин Врачански.  
Party Party Party

И аз видях днес. Ще ходиш ли? Моя не знам дали ще се навие та си търся компания.

# 287
Ставреви наистина правят страхотна актьорска игра. И двамата герои са много кумични и симпатични Simple Smile Другата двойка, на която симпатизирам са Боряна и Камен. Елена Петрова по принцип си я харесвам като актриса и като жена. Много истински играе както тя, така и Камен Врачански. Младите актьори също играят добре, Радина Карджилова прави силна роля. А Яна страхотно се превъплъщава в ролята на кучката. Изобщо много добър подбор. Браво!

# 288
.... така и Камен Врачански. ....

Кого имаш предвид- Камен Касабов или Калин Врачански...........  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil (шегичка)

# 289
Аз, да си призная, Елена Петрова я харесвах до тоя момент. На фона всички останали, нейната игра най-слаба ми се струва ... а Калин ... ах, Калин  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Спам ... майкооо, Елена е като бучава с новата си прическа в рекламата на Активия ... нз дали сте я видели ...

# 290
  • Враца
Цитат
Новите епизоди започват на 14 март (понеделник, 20:00 ч), когато бТВ наведнъж ще излъчи 4 серии – това са оставащите епизоди от втория сезон. Веднага след това започва трети сезон.

# 291
4 по 30 минути? Flutter

# 292
  • Враца
Цитат
Сценаристите само загатват, че персонажът на Асен Блатечки ще претърпи нравствен катарзис и ще плени Сиана с новото си Аз.

Радина Кърджилова неведнъж е споделяла в медиите, че симпатизира на Асен Блатечки. Ето че сега на актрисата й се отдава златната възможност да нацелува секссимвола на България.

# 293
Цитат
Сценаристите само загатват, че персонажът на Асен Блатечки ще претърпи нравствен катарзис и ще плени Сиана с новото си Аз.

Радина Кърджилова неведнъж е споделяла в медиите, че симпатизира на Асен Блатечки. Ето че сега на актрисата й се отдава златната възможност да нацелува секссимвола на България.

И аз, макар и щастливо обвързана, също ми се ще да го докопам този Блатечки...

# 294
# 295
  • España (Плевен)

# 296
http://www.youtube.com/watch?v=Wx2FjR2HFxk
ето го нашият човек (сега виждам клипа) Simple Smile

# 297
  • Пловдив
А наш Калинчо играе ролята на Бойчо Огнянов от Под Игото...знаехте ли?Снощи даваха откъс по БНТ!

# 298
Хора тази вечер сънувах Чарли и Сияна!!!Не помня точно какво правиха ,нали знаете ,че в сънищата вие правите нещо, после друго и в повечето случаи те без накакъв смисъл помежду си....

# 299
  • Разпиляна във въображението
Сутринта гледах интервю с актьрите за новия бг. сериал "Столичани в повече". Ще се пуска ли тема за него? Доколкото разбрах ще върви заедно със "Стъклен дом", но в друг ден разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт