Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 844
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Много ми харесва Елена във фотосесията, направо е страхотна! Heart Eyes

# 331
аз Елена в тази фотосесия нещо не я харесвам ... прилича ми малко на Алисия ... сериозно!

Блатечки го връщам от раз. А Калинчо ще си го направя дружка. Да ме вози на мотор. Много позитивен човек изглежда.

И двамата ги взимам веднага!

# 332
  • Пловдив
Нещо на търг го обърнахте,а... Laughing

# 333
Нещо на търг го обърнахте,а... Laughing

Embarassed мен, ако питаш, скоро на бой ще го обърнем за тез' мъже  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 334
Има ли афера между Чарли и Сиана?  

Това е най-хубавата статия която съм чела. Прочетете я и вижте. Някой да се разпознава тук  hahaha hahaha  tandonova79 теб са те споменали тук. Една от най-пресните новини. Ехх станахме известни  hahaha hahaha

Хораааа току що си видях ника в статията!Щях да падна направооо!Много се кефяяя! Crazy Party Party

# 335
  • КиТ
Shockedчак в първия момент не я познах Joy Joy Joy Joy

Слънце бИ,ми как тебе няма да отбележат аз кат видях и аз се израдвах за теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,давай сега кат излязат нови епозодчита с клипчета да ни зарадваш! Wink Peace

# 336
Плами нямам против ама на Стъклен дом клиповете ми ги трият заради авторското право и нямам много желание да правя и да ги махнат. Иначее за Чарли и Сианка може направя нещо.
Радвам се ,че сте забелязали ,че са ме писали. Heart Eyes

# 337
 Честито момичета, темата ни вече е известна! Задобряли сме Laughing

# 338
  • Пловдив
 Blush от къде са ни копнали,а??? Laughing ако знаех,че ще го прочета това някъде...пък ето ти изненада!Щях да падна просто Joy

# 339
# 340
  • España (Плевен)
Цитат
09.03.2011
Актьорът оплю сериала, продуцентите бесни. Асен Блатечки е на път да последва американския си колега и екранен адаш Чарли Шийн, който беше изхвърлен от “Двама мъже и половина”. Продуцентите на “Стъклен дом” са бесни на актьора, който тези дни заяви в интервю, че сериалът, в който участва, е тъп! Блатечки се изцепи, че новите епизоди ще са досадни на зрителите, защото действието започнало да става монотонно и скучно.....
Актьорът, който играе лошото момче с тъмно минало Чарли, се надявал на повече екшън, но сценаристите се били олели в третия сезон, който тръгва на 14 март. Асен предложил на продуцентите да вкарат побоища и кръв, за да не изпуснат зрителите, те обаче обърнали “Стъклен дом” на турска сапунка.  След като прочели интервюто му, продуцентите на сериала побеснели. Те веднага глобили цапнатия в устата актьор и намалили хонорара му наполовина. Освен това го заплашили, че ако не опровергае интервюто и не замаже гафа, ще убият героя му Чарли съвсем скоро и ще го отстранят от сериала, както направиха миналия сезон с друг “отворко” – Юлиан Вергов.

“ШОУ” научи в аванс от хора от екипа на Димитър Митовски, че героинята на Елена Петрова – Боряна, нямало да умре, както се смяташе. В новите епизоди битката между баща и син Касабови продължава, при това още по-жестока. В крайна сметка обаче двамата ще се разберат кой взима къдрокоската и щели да се помирят.

# 341
  • España (Плевен)
Тази неделя, 13 март, гост в "Пожелахте да говори" ще бъде Асен Блатечки.   Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 342
Kati, аз вяра на ШОУ-МОУ и тем подобни малко нямам ... такива лъжи съм чела, че ...  ooooh! ша го видим в неделя младежът бледен ...  Heart Eyes

# 343
Лоша работа,как ще махнат Блатечки ooooh!,да си го наказват и да се разбират,че да го гледаме,той е един от най-силните им герои Crossing Arms

# 344
  • Разпиляна във въображението
То пък много умно от страна на Блатечки да се изказва по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт