Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 846
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Не мисля, че Асен Блатечки се е изказал така, сигурно пак са измислици жълти. Няма да го махнат не се безпокойте. Wink
Гледах двата български филма TILT  и "Стъпки в пясъка". Препоръчвам ги на почитателите на познатите ни и обичани актьори. И двата филма са много добри като за българско кино. Heart Eyes
Асен Блатечки прави отново характеран добра роля като Калаеца. Heart Eyes
Явор и Радина също са добри, но имат още много да се учат от Иван Бърнев. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 17:24 от densi

# 346
Гледах Тилт, добре че на Радина почти не и се чува гласа, така не си личи колко изкуствено говори. Нещо не ме грабна този филм, може би очакванията ми бяха големи.

# 347
Здравейте, вчера даваха един репортаж за спирането на цигарите в филмите. В него има едно интервю , в което зад човека и онази наша любима дъска с нещатa , които ще се случат, ако някой намери този репортаж нека да го качи , за да прочетем какво пише(или поне да се опитаме).

# 348
Намерих го , но не мога да го разчета много. ВЕжзам само Мистерия. Елена .Алеск. и това е общо взето

http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/1963635363-Zabranyavat_rek … sigari_u_nas.html

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 21:17 от vesela97

# 349
  • София
Някой знае ли колко серии минаха общо до тук от първи и втори сезон? Били общо 50 епизода с трети епизод, опитвам се да направя сметка колко серии ще гледаме до края на сериала.

# 350
Ами те няколко серии ги правят в една

# 351
  • КиТ
Не мисля, че Асен Блатечки се е изказал така, сигурно пак са измислици жълти. Няма да го махнат не се безпокойте. Wink
Гледах двата български филма TILT  и "Стъпки в пясъка". Препоръчвам ги на почитателите на познатите ни и обичани актьори. И двата филма са много добри като за българско кино. Heart Eyes
Асен Блатечки прави отново характеран добра роля като Калаеца. Heart Eyes
Явор и Радина също са добри, но имат още много да се учат от Иван Бърнев. Heart Eyes

И аз днес ги изгледах и двата Mr. Green,сякаш Стъпки в пясъка по ми допадна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,Явор и Радина има наистана какво да учат Wink Peace

# 352
  • София
Ами те няколко серии ги правят в една

уффф, вярно! Бях забравила, че ни пускат по няколко епизода... При условие, че бТВ е поръчител на филма и знае колко време ще отдели, защо е било да правят къси серийки, за да ги дават по 2, или 3...?!

# 353
уффф, вярно! Бях забравила, че ни пускат по няколко епизода... При условие, че бТВ е поръчител на филма и знае колко време ще отдели, защо е било да правят къси серийки, за да ги дават по 2, или 3...?!

В понеделник май ще гледаме 4 или пак не съм разбрала  newsm78.

# 354
  • в сърцето на един мъж...
Плами, ти къде изгледа и двата филма?

# 355
http://life.dir.bg/news.php?id=8169297&nt=5

"Стъпки в пясъка" за мен е определено по-добрия филм. Много ми хареса, даже можа да твърдя, че е един от най-добрите филми от новите български. Много прост, но много човешки, много вълнуващ, много близък до всеки човек. Живота е представен реално. Има от всичко и дава много чувства на сърцето, и смях, и сълзи, и размисли. Все още съм подвластна на настроението, което остави в мен и думите ми се изплъзват. Мисля че е добре да се гледа от хората, които се интересуват от българско кино. А Иван Бърнев, за когото специално е писана ролята по действителен случай е просто супер талантлив актьор. Heart Eyes

# 356
  • софия
Бях Ви позагубила. Да се включа на време , че доста съм изпуснала в темата.

# 357
Ясно, ще се гледат и двата филма (макар че за ТИЛТ съм голям скептик, само като го видя Бахаров и ми се повдига лекичко - въз гнусен и абсолютно бездарен косматко).

А вчера бях на представлението "Тримата мускетари" с Калин Врачански (малко повече за постановката). Е, разкошни бяха! Забавни, естествено, без фалш и цинични 'смешки', така характерни за театъра ни напоследък. Калин игра толкова различно и толкова увлекателно, че изправи цялата зала на крака за доста дълго време. Препоръчвам на всички, които имат възможност, да го гледат и то с децата си тинейджъри!  Peace

# 358
Искам "Тримата мускетари" и Калин Врачански в Пловдив...

"Стъпки в пясъка"
беше много добро преживяване за мен. Върна ме в онези години, посмях се. Много свежо и ненатрапващо е направен. Минах през филма неусетно, а искащ още и още и още.
Решила съм и Тилт да гледам задължително, но ще видим кога...

Като намесихме театрите, само да кажа, че с Асен Блатечки съм гледала три - "Вражалец" в комбинация с Любо Нейков и Димитър Рачков /само като пиша и започвам да се смея/, "Кожа и небе", който много ме впечатли и "Мъжка забавачка", който ми дойде малко повече женомразки, но... бива. С главно "Н" се Наслаждавах на Асен. Много е обаятелен...

# 359
  • София
Мартеничка,гледай първо филма и тогава давай оценки кой актьор е добър и кой бездарен...Доста крайно изказване за един от най-добрите ни млади актьори в момента...
И разбирам да не го харесваш,ок,ама да казваш,че е бездарен newsm78 е странно тъпо!

Общи условия

Активация на акаунт