Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 880
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • Разпиляна във въображението
Само аз ли единствена си мисли, че сериите НЕ са снаждани, а са си с тази продължителност първоначално. Няма две серии за една. Thinking

# 361
Ех, ех, изгубила съм ви в препирни в някакви други теми ...

Да дам и аз мнение. Simple Smile

Тилт - очаквах повече. Честно. АКтьорската игра за мен беше на ниво. Куцаше сценарият. Нещо мислено, мислено, пък недомислено ... или и аз не знам как да се изразя. Абе, не ми се строри завършен този сценарий. Чела съм толкова силни книги по темата и очаквах един филм да ги надмине, тъй като визуалните експресивни средства са къде-къде по-въздействащи ... разочарование. Sad

Стъпки в пясъка ... по-добре от ТИЛТ, но и там нещо не ми хареса. Смятам да го гледам още веднъж и тогава да раздавам заключения. Определно беше една идея по-задълбочен, според мен.  Peace

Тримата мускетари ... бих го гледала още хиляди пъти! Този спектакъл вече е на челни позиции в моите предпочитания!!! Нарежда много високо ...

А Калини ... ах, Калин  Heart Eyes

# 362
Мишолина, много точно си го описала Тилт.
Някак не можах да симпатизирам на момчето- уж добро, ама не разбрах какво му беше доброто- крадец, измамник... Не намерих за себе си положителния герой в този филм. Но не е лошо да се гледа, все пак е български с познати и обичани актьори.
"Стъклен дом" взе да ми писва да го чакам...

# 363
Още 2 дена. Спокойно.

# 364
  • Велико Търново
Само аз ли единствена си мисли, че сериите НЕ са снаждани, а са си с тази продължителност първоначално. Няма две серии за една. Thinking
Напротив, в предишните теми е споменавано това.
В изданието на bTV Репортерите за създаването на "Стъклен дом", един от продуцентите - Димитър Гочев, казва, че една серия е с продължителност 48 минути. Т.е. при излъчване на малко над 90-минутен епизод, излиза, че са 2 в 1.

Леле, аз както си виках "има време, има време"... щото така и не съм гледала още последния излъчен епизод, то да не стане така, че да го гледам след следващия го  Laughing

# 365
:Диди:, 'странно тъпо' е ти да квалифицираш личното ми мнение и предпочитания. И, да, за мен Бахаров в никой случай не е сред най-добрите ни млади актьори (опазил ни Господ, той да ни е критерий). Доказателство за това е супер посредствената му и елементарна игра в Дзифт, както и неадекватното му дървено държание в Стъклен дом. Въобще не искам да го гледам повече - или си добър, или не.

Далеч съм от мисълта да убеждавам някого с разсъжденията си. Но ми е много-много неприятно, когато някоя си се опита да ме осъжда заради вкуса ми. Хайде малко повече толерантност и добро възпитание, моля.

# 366

Хайде малко повече толерантност и добро възпитание, моля.

И ти с епитети като 'възгнусен косматко' точно това показа, нали?

Тук са се изказвали всякакви мнения и е имало критика към играта на много от актьорите. Обикновено хората реагират като Диди, когато се премине към откровени обиди.

# 367
Откровени обиди към кого? Не бих си позволила да нападам участнички в темата заради различия във възгледите или предпочитанията ни. Това разбирам аз под толерантност и добро възпитание   Peace

А колкото до личното ми мнение, то е неприкосновено, като на всяка една от нас. И, да, понякога изразява неодобрение. И, да, понякога това е свързано с нелицеприятни епитети, провокирани съвсем основателни причини.

# 368
хванах неточност във филм Simple Smile. скоро си пусках случайни серии, за да се настроя. В една от тях, Ваня и Боряна си говореха (май след като Дани свари майка си с Камен- от 1 сезон) и Ваня каза "Дани е Риби, ще ти прости", а в последните серии на 2 сезон се разбира, че рожденният ден на Дани е между Хелоуин и Коледа. Тоест, той е Скорпион, Стрелец или Козирог. Simple Smile

# 369
  • Велико Търново
И, да, за мен Бахаров в никой случай не е сред най-добрите ни млади актьори (опазил ни Господ, той да ни е критерий). Доказателство за това е супер посредствената му и елементарна игра в Дзифт, както и неадекватното му дървено държание в Стъклен дом. Въобще не искам да го гледам повече - или си добър, или не.
И в крайна сметка... за кой точно Бахаров става въпрос, че нещо не мога да схвана?  Mr. Green
За Захари или за Явор?
Или може би е необходимо преди да се пише, да се мисли малко повечко, а?
Особено когато се използват квалификации като тия:
...(макар че за ТИЛТ съм голям скептик, само като го видя Бахаров и ми се повдига лекичко - въз гнусен и абсолютно бездарен косматко).
Най-меко казано е че са нелицеприятни. Но за сметка на това пък са доста елементарни.
Което вече в достатъчна степен говори за прибягващите до подобни определения.

И сега виждам, Мартеничка, че споменаваш за някаква "съвсем основателна причина", провокирала горните квалификации. От друга страна, обаче, самата ти показваш НЕпознаване за този, за който си ги дала (очевидно е от посочване на два филма, в които НЕ участва един и същ актьор с фамилия Бахаров). Тъй че... много странно - за каква ли конкретна причина може да става въпрос? Rolling Eyes
Абсолютно подкрепям мнението, че това си е чиста проба обида.

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 12:26 от DamaPika

# 370
Дама Пика, грубо и недодялано изказване. Явно желаеш да провокираш заяждане, надхващане, обиди. И Захари и Явор Бахаров не са ми по вкуса и толкова. Не желая да коментирам повече.

Знаете ли, момичета, не ми е гот да си говорим така. Надявах се на повече уважение една към друга.

# 371
Надниквам в темата да видя какво става със следващия бг сериал обречен от собствените си продуценти и телевизия.
Вчера дочух, че Асен Блатечки щели да го махат, изказал се лошо за продукцията.
Мартеничка, идеята да критикуваш главен герой в тийн-фен-темата на сериала е обречена от началото. Трудо ще намериш съратници Wink
Иначе малкият Бахаров няма какво да играе- той е себе си във всичките си роли.
Големия ми харесва на сцена, на кино- Не!

# 372
  • Велико Търново
Дама Пика, грубо и недодялано изказване.
За разлика от фиността на твоя изказ ли?
Като "въз гнусен" и "косматко", примерно...

Явно желаеш да провокираш заяждане, надхващане, обиди.
Нито желая, нито провокирам. Нито пък използвам обиди.
За разлика от теб.
Отново

И Захари и Явор Бахаров не са ми по вкуса и толкова. Не желая да коментирам повече.
Можеше да го напишеш още в началото и без да използваш обидните квалификации. Не че от тях не си пролича, но... нямаше да има обиди, следователно - нямаше да има и кой за какво да се "закачи".

Знаете ли, момичета, не ми е гот да си говорим така. Надявах се на повече уважение една към друга.
И на мен не ми е приятно да чета подобни думи като горепосочените (и написани от теб), ама ги прочетох.
И... не смяташ ли, че точно те провокираха това, че си "говорим така"?
Странно е да виждаш несъществуващи провокации някъде другаде и в нечии други думи, а да не си даваш сметка, че твоите собствени са именно такива.

Няма смисъл от това да правиш опити за замазване на положението, при това - с допълнителни нападки към тоя и оня. Ами... едва ли биха били успешни.
Уж пишеш (и, подразбирайки се - призоваваш) за уважение, а такова от твоя страна просто липсва.

# 373
  • София
Мартеничка,не можа ли просто да кажеш,че не ги харесваш и толкова...?
Но ти ги обърка,това говори много зле за теб...,значи просто си лаеш тука и се правиш на интересна като си отстояваш мнението,един възпитан човек не може да обижда така...!

Ибсена,надявам се не визираш мен като тийн-фен на филма и сериала,щото отдавна минах 20,пък и 2 деца имам!

# 374
Диди не визирам никого конкретно, още по- малко теб. Hug
Просто духа на темата е такъв, мисля че се усеща. Нищо против сериала Peace
Жалко, че българските телевизии смятат, че зрителския интерес се поддържа с нерегулирани паузи. Никаква политика, никакво уважение към зрителите, много ми е интересно какъв ще е рейтига в понеделник. Tired

Общи условия

Активация на акаунт