"Let the Sunshine In"

• 31 329
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Каро това което даваш като антихистамин е слабо!Но за друго трябва лекар да каже,зиртек ериус... нещо такова.
Ей Дани много поздрави на Мидичка от мен!!!Да си изкарте добре Hug

# 586
  • Варна
Още веднъж много ви благодаря, момичета. Педиатрите около нас не препоръчват нищо да давам. Дори за фенистила не съм им казвала, че давам. А това ми беше препоръка преди време от една гастроентероложка. Педиатърката с която се консултирам ми каза до утре да давам изопринозина, а една приятелка, че трябва да го давам поне 4 дни 3 пъти по 1/2 и после 4 дни веднаж по 1/2 иначе нямало никакъв смисъл от него.
На момичетата, които са в Сандански им пожелавам една прекрасна и незабравима почивка.

# 587
  • София
Вчера едно домашно куче ухапа Ники по прътста,малко е но рева детето,направихме и тетанус.Незнам защо като имаме слагана от петаксим,ама така ни каза педито.....

# 588
  • Варна
Ива, сигурно са минали 6м. от последния пентаксим. За това са направили тетанус-а.
Дано Ники забрави случката, че си е ужасно да започне да се страхува.
А как се случи - по време на игра ли?
Поздрави на всички в Сандански!   bouquet
Ина, излязоха ли резултатите? Как сте?

# 589
  • София
Ива, аз не помня дали още бях бременна или пък Алекс беше новороден, Дияна я ухапа улично куче по пръста. И на нея тогава й правиха тетанус. Мисля, че бяха минали 6м от последните й ваксини.
Случката я забрави. Но си я е страх от улични псета.

# 590
  • София
Ами той го е галел и преди това куче,незнам как стана бях далече,а и стопанина го познаваме.
Да минали са 6 месеца от пентаксим,ама защо се слага въобще в състава му тетанус,като има давност и е малко верриатноста едно бебе да се убоде или нещо да му се случи на тази възраст...??
Притеснява ме това че в петък имаше Т и не беше за ваксина ooooh! ooooh!

# 591
  • София,
Привет от групата в Сандански, другите спят, аз вече дремнах та да дам отчет първа! Децата са НЕ много послушни, ама за сега се справяме, добре че е батко Ицко да търчи по тях и ги подбира като стадо, той не че няма нужда да потича де Mr. Green. Днес и времето беше на наша страна, дано се позадържи така. Praynig Снимки нямаме много - едната забравила апарата, другия е развален, само Мидичка снима с нейния, но и те вече не са бебета и не стоят мирни в количките та и снимането е много сложно Joy, много са смешни кой къде и до кого да застане, много са интересни. А като седнем в ресторанта да ядем и настава страшна бъркотия, кой ли ден ще ни изгонят Mr. Green.
Иве да му минава на Ники пръстчето, и нашия огромен батко го хапа и то един малък пудел на приятели, от тогва си умира от страх от кучета - горкия ooooh!.

# 592
  • София
Алекс напредва с думичките Simple Smile
Днес се разхождаше вечерта с Практиката и казваше "Зейе" Simple Smile Според Дияна бил тъп защото му казала да каже "Кака спи на леглото", а той казал "Пи кака легло на". За сега не мисля да се тревожа за объркан словоред.

А ето с кой игра днес Simple Smile

На последната снимка се вижда поредният паднал полимер.

# 593
 Laughing Как го е приклещил на първата снимка Joy

За объркан словоред мисля, че не трябва да се притесняваш.

Ива, как сте?

Поздрави на групата в Сандански Hug

# 594
  • София
Кашля Ники,в къщи сме,ще ми скъсат нервите,а единия не иска на градина без другия.
Аз не разбрах кой с кой е играл на площадката,но са много сладки. Heart Eyes
И моя Радослав само ходи да целува децата

# 595
  • София
Аз не разбрах кой с кой е играл на площадката,но са много сладки. Heart Eyes
С Чефо Simple Smile
Ще му изям носа Орелио. Добре, че беше Чефо, за да позная майка му. Срам Simple Smile
Моите са сами навън Simple Smile

# 596
На това нос ли му викаш  ooooh!
Ми аз бях с разходковата дегизировка, как да ме познаеш - ти ако беше без шапка сигурно и аз нямаше да те позная с тая къса коса Joy

Аз се оплаквам, че Чефо се срамува от другите деца - ти плясваш снимка, на която целува Алекс hahaha

# 597
  • София
Леле това носле на Чефко,от майка му ли е?
Вие табелки си носете.....

# 598
Много сладки Чефо и Алекс, аз се впечатлих и от прическата, а носето е уникално и неповторимо... Joy Mr. Green Hug

# 599
комикс ,  Hug

Как е Бо ?

Общи условия

Активация на акаунт