С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 579
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
здравейте и от мен. Нямаше ме доста време. Ходихме с други 2 семейства на Пампорово.Страхотно изкарахме. ПРеди да пиша исках да изчета пропуснатото.
Кафенце много ми е мъчно, че е трябвало да преживееш и това. Като четох предната тема, че си бременна толкова се зарадвах и почнах да прескачам по 2-3 страници, за да може по-бързо да ти честитя. Направо като студен душ ми дойде лошата новина. Дано страдаш  за последен път.

# 121
Кафенце миличка!  Cry   spoko  Не мога да повярвам, че това се случва. Всичко вървеше както си му беше реда... недоумявам направо! Искам да вярваш, че успеха е съвсем близо, зад ъгъла чака. Това, че се е случило веднъж наистина означава много! Дръж се, ние всички сме с теб!  Hug

Дали мога отново да помоля някой да ми прати ФБ-то на Визибълчето?    bouquet

# 122
  • София
Дубрутрууууууу
pepito21 това е една прекрасна новина!!! поздравления и ти желая леки, спокойни и незабравими оставащи месеци - макар и малко - наслади им се! и през пролетта най - усмихнатото и прекрасно слънце да изпълни прегръдките ти Praynig Peace Hug
Etigra страхотен пост Peace Hug
mecani прекрасни са!!! Heart Eyes Hug Peace
Ема-Мария  Hug Hug Hug приятелите са безценни, но истинските Hug Hug Hug понякога просто не си заслужава Peace Praynig Hug
Аника_Б   Hug Hug Hug всичко ще е наред, дано скоро неразположенията ти са зад гърба ти за да успееш да се насладиш на това вълшебство, което се случва с теб Praynig Peace Hug
echolalia прекрасна лентичка Heart Eyes Peace Hug
желая на всички успешен и усмихнат ден Peace Hug Heart Eyes

# 123
Добро утро.
Сервирам лека закуска с топло кафенце   chef и усмихнат ден за всички  Hug

Хееей, това ято щъркели ли са ? Мммм, да ! Запътили са се право към нас. Коя е щастливката, бързо да се похвали !

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 08:49 от Sunny 777

# 124
  • Варна
Добро утро от мен Hug
Мецанке, страхотни халки и наистина в комбинация с маникюра са трепач Simple Smile
Аника, спокойно мацка, сесията не е най-важното нещо на света. Свиркай си и без негативни емоции Hug
Аз тази нощ сънувах, че съм бременна, толкова реалистично беше, че още съм раздрусана. В комбинация с факта, че с моя продължаваме да не си говорим и се разминаваме като бързи влакове ми е едно такова смотано...

# 125
Късмет на всички   bouquet!

# 126
  • София
Добро утро!

Месечинке - дано сънят ти скоро се превърне в реалност Simple Smile))

Мецани - честито за халките!

Ехолалия - радвам се за прегледа Simple Smile   bouquet

Кафенце  - липсващ ми, да знаеш!  Hug

Ети, Атадарче  Hug

Съни -благодаря за закуската!

Аника- всичко ще  е наред!

# 127
Добро утро, дами Simple Smile!
Аз сега се търкалям в леглото, а мъжо ми прави кафе Mr. Green .
Аника, ти къде учиш Simple Smile?Лека сесия имам, имам подозрения, че сме колежки. Simple Smile
Мецани, хубави халки, само жълто злато ли са, че не виждам хубаво Simple Smile?
Месечинке,вие колко дена си мълчите  Crazy, големи герои сте .И аз съм сънувала това и е вълшебно, макар и на сън.

# 128
Добро утро и от мен .
Кафенце, дано объркването ми донесе и на нашето Миле двете чертички  Grinning
На теб миличка ти пожелавам да успееш да се изчистиш сама .
Аз след час ще ходя да си взема резултатите и така ме е свил стомаха .

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 09:30 от sigma

# 129
  • София
Сигма - стискам палци! Моля те, пиши като се прибереш!

Чин - обеците са наистина много интересни! Къде ти е магазина? з имам една такава дървена гривна, и честно казано бих си купила!

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 09:45 от istinska

# 130
  • Варна
Добро утро!  Hug

Кафенце, моята доки ми е казвала, че кюретаж се налага по принцип след 7-8-9 г.с., защото е много трудно да се изчистиш сама, ако обаче аборта е настъпил преди това - не е необходим кюретаж.  Hug

Мечкони, ТАТ и МАТ се пускат в чисти дни на гладно и жадно, а пролактина на 3-ти ден от цикъла. Стискам палчета всичко да е наред с изследванията.  Praynig

Сигма, чакам те с хубави новини от резултатите.  Hug Praynig

Месечинке, дано сънят ти скоро да стане реалност.  Praynig

Съни, благодаря за закуската и за щъркелчетата.   bouquet

# 131
Здравейте, мили мои  Simple Smile Благодаря ви за подкрепата. Днес се чувствам много по-добре. Аз си знаех, че малко преекспонирам нещата. Наистина ми дойде от нищото, но жената явно също се е чувствала зле. Докато ми говореше няколко пъти се разплака. Явно в онзи момент е била по-чувствителна и моят коментар я е вкарал в 20 филма. Извика ме при нея, прегърна ме и "си простихме".  Simple Smile Истина е, че може би няма да мога вече да се отпусна, но важното е, че напрежението го няма.

Алекс, аз я смалих тази снимка на Деметра, и я публикувах във фейса, но нещо не ми се получи да взема линк към нея и да ти го пусна тук. Но идеята ти да предложиш на Кафенцето да я слага в началото ми харесва  Peace  Hug
Чинче, на мен ми харесват тези с малко и по-голямо кръгче. Аз обичам дълги обеци. Всъщност всякакви обичам  Simple Smile Имам над 100 чифта. Някои, също като теб, не съм слагала въобще, но си ги купувам, защото ми харесват. Стана ми нещо като колекционерска страст  Simple Smile Приятелките ми се шегуват - мине известно време и ме питат - я кажи сега имаш ли нови обеци, а аз разказвам с такъв ентусиазъм  Blush А веднъж с милото се хванахме на бас, че ако ми срие 5 чифта, няма да се сетя кои са. Но не позна  Grinning  Sunglasses
Пепито, Ехолалия,  Hug
Съни, слънчице, благодаря за закуската    bouquet  Щъркелчетата наистина са се запътили към нас и скоро ще са тук, а след тях идват още ята   Nature Sun With Face
Сигма, fingerscrossed  Hug

На мен най-накрая ми дойде  Simple Smile Дано от следващия месец нещата тръгнат добре. Падна ми се здравето от новогодишната баница и силно се надявам да е така  Praynig
Хубав ден от мен!  Hug

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 09:43 от Ема-Мария

# 132
Добро утро и от мен ...
Днес сядам да допиша курсовата работа , че утре е следващия изпит...Аника и аз съм в сесия ,ама да ви каже не че е за хвалба, нещо не ми се отдава да уча... Sick
Съни - благодаря за закуската и много ми харесаха щъркелчетата , дано всяка скоро да види своето.
Успешен ден за сега и много  Hug

# 133
Здравейте момичета!  Simple Smile

Охххх....много ми е зле, защото снощи имахме гости и без да усетя, прекалих с винцето и се отрязах като казак. Mr. Green Почти не съм спала, а днес трябва да работя и после ме чака дълъг път за уикенда. Как ще издържа не знам.  #2gunfire

И аз доживех да се оплача от моя мъж. Тази сутрин така ме ядоса, че.... #Cussing out Голямо мрънкало е понякога.  ooooh!

Пепито аз не разбрах дали преди си споменавала за бременността си в темичката или едва сега разкриваш? Тоест, ти си вече в 6-ти месец, така ли? Тогава, честито !!! Пожелавам ти лека бременност през оставащото време и сладко бебче на финала.  Hug

Емка радвам се, че нещата са се развили добре при теб. Hug

Меци то бива бива красота и блясък, ама вашето на нищо не прилича  Mr. Green Страхотни са халките !!!! Със здраве и много любов да си ги носите!  Hug  bouquet

Затварям компютъра, че сякаш всеки момент ще ми падне главата от натежаване.  Mr. Green (Ех, как ме е яд, че така се олях снощи....) Sick

Красиалекс, Еколалия чудесни новини ни носите! Много ви се радвам. Гушки.  Hug Hug Hug

Целувки на всички и хубав петък!  Hug

# 134
  • Бургас
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Кафенце  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт