С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 580
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за прашеца  newsm79

# 136
Добро утро.
Съни, благодарско за закуската.. Simple Smile

Чин - обеците са наистина много интересни! Къде ти е магазина? з имам една такава дървена гривна, и честно казано бих си купила!

Магазина се намира на ул. Паренсов 15 (успоредна на Граф Игнатиев, пресечка на Шишман... до църквата Св. Седмочисленици) Аз мислех да ги подаряват в магазина при покупка, но мога да предупредя, че ще минеш и да ти направя подарък..

Прекрасен ден ви желая... и много усмихнат...
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 137
Пак цоп под прашеца на Чин  Hug

# 138
Добро утро! То ден вече де Blush Hug
Васи, в ИУ-Варна съм Hug
Чин, много са хубави обеците Hug
Кафенце, дано се изчистиш самичка! Praynig Hug
Месечинке Hug може да е пророчески сън Praynig Hug А с мъжлето вече вземете се сдобрете Heart Eyes Hug
Съни, благодаря за закуската! Hug
Хубав ден на всички аз сядам над бумагите Crazy

# 139
Здравейте и от мен  Hug  записвам се в новата тема  Wink

# 140
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте хубавици, дойде време за кафе и почивка и аз се появявам Mr. Green

Месечинка вярвай ми по-добре да се сънуваш бременна, отколкото като мен през последните 4 дена всяка вечер едно и също - гробища и пак гробища .. рових из онлайн съновници да видя кво значи - всички са единодушни "блага вест от далече" - то много хубаво, ама ба си и новите, ба си и разстоянието Mr. Green Mr. Green

Тони прости ми, че ти противореча, но пролактина е хормон, който се отделя от хипофизата и няма никакво значение на кой ден от цикъла се изследва

# 141
  • Варна
Месечинка, дано намерите повече търпение един към друг и изгладите взаимоотношенията с половинката  Hug. Аз вече не задълбавам много много  Crazy, малко по- философски гледам на нещата  Laughing. Малко разнообразие и почивка се отразяват чудесно на връзката. И даносъвсем скоро съня ти се сбъдне  Praynig.
Аника,  Hug, всичко ще бъде наред, не се тревожи толкова много.
Росела, много ме развесели с това вино  Laughing.

# 142
Момичета, много ви благодаря за пожеланията! Много скоро да ви се връщат!  Hug Praynig

Rossella, да в 6 месец съм и за първи път го споменавам в темата. Беше ме малко страх да си кажа по-рано, дори на свеки и казахме чак в 5 месец.  Blush

Мецани, много са готини халките, а и супер подхождат на маникюра.  Flutter

неземната, как си? Аз ли нещо съм изпуснала, но ми се струва че само се появяваш, казваш едно "здрасти" и толкоз.

Много гуш на всички!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 143
Мецинка, нали егоистично ти разтълкувах съня  Mr. Green
Месечинке и аз често се сънувам бременна, с бебе или че раждам, но се събуждам много объркана
 Пепито, честито! Сигурно си споделила като ти е проличало  Party едно хубаво и здраво бебче ти пожелавам!
Мен ме подгони пак едно рядко щастие...като предлелинско такова....но пък ми се струва рано за нея, уж на 19 не я чакам гадината, но пък за новата година може да е решила да идва по-ранично  Mr. Green, а дано не я пуснат на границата...ако някой я види да й сложи нещо забранено в багажа!!!

# 144
Роселка, то пък не е лошо да си пийне повече човек понякога  Simple Smile Бързо възстановяване  Wink

# 145
  • до едно тепе
Здравейте мацки.Аз и днес мързелувам вкъщи ама нали съм болнични кво да се прави Whistling
Мечконче аз съм на неофолик мета и в листовката пише,че е специално за жени,който не могат да усвояват обикновената и да я преобразуват в достъпната за организма форма.2 пъти по скъпа е,но при теб това би се компенсирало от дозата,че 10 таблетки на ден си е доста голяма доза.Може да попиташ лекаря си все пак дали да не си вземеш нея.А за пролактина няма значение кога през цикъла се пуска само трябва да полежиш 20 мин преди да те боцнат и да не си пила кафе или кола.
Месечинке защо вместо да се разминавате не го сгащиш неподготвен в някой ъгъл,ако не ти устои поне ще сте се сдобрили,а знаеш ли може пък да се появи резултата след 9 месеца Joy
Роселка може да те е подразнил заради махморлука Laughing Довечера едно бързо сдобряване и така Whistling
Малей днес такова подсъзнание вадя,че се плаша чак.Ама така е гладна кокошка просо сънува и леля нещо се размотава и не ще да си ходи 

# 146
Привет и от мен!
Много хубаво заглавие - Кафенце - цар си просто!  Hug

Молинка, много се радвам, сега се  Praynig за твоята магистралка след 10-тина дни!

Тони  Hug Всичко ще се нареди по най-добрия за вас начин, сигурна съм, че много скоро ще подновите опитите, междувременно ще са минали всички изследвания, контроли и съпругът ти ще си има нова по-добра работа. А ти не се оттегляй от редичките тук, защото ще липсваш много  Hug

Истинска, едни специални палчета за теб  fingerscrossed

Дандиелка, как си? Отмина ли настинката?

mecani, честито за халките, много са красиви, а дано скоро и друго да ти честитим преди сватбата  Peace

Честит рожден ден на Би Би То и Бърборанче на патеричка  Blush Бъдете живи и здрави и много скоро ощастливени от хубавата вест  Hug Hug

Отчет: с бебче сме добре, бяхме на прегледи тези дни, той си е много спокойно дете и си смучеше пръстчето, изобщо не се впечатли, че сме на преглед.

Дано новата темичка е изпълнена само с хубави новинки
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 147
  • Варна
Тони прости ми, че ти противореча, но пролактина е хормон, който се отделя от хипофизата и няма никакво значение на кой ден от цикъла се изследва

Меци, не споря, само споделих моята доки, кога ми каза да пусна изследването.  Hug

Куестърче, благодаря за прашеца и за милите думи.  Hug Радвам се, че с бебче сте добре.  Hug Heart Eyes

Сигма, виждам те на балкончето, кажи какво стана с резултатите?  Hug

# 148
Влизам на отчет :
всички показатели са ми в норма .Дори след прекараният тромбофлебит антифосфлипидните антитела са на долната граница.Имам само един граниен показател - NKT sells за който ми изписаха оксибор форте и омега 3  форте .
Имуноложката изказа предположение че след всичките изследвания Стаменов ще ми предложи инсе, ако не този месец то следващия.

# 149
муууш под прашеца newsm28 newsm28 newsm28 newsm28

Общи условия

Активация на акаунт