С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от мен...
Исиии  newsm59 newsm59 и  newsm44 newsm44 newsm44браво,много се радвам за вас,дано всичко е наред оттук нататък и да се наслаждаваш спокойно на бременноста си.Толкова се зарадвах Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug
Мецанке желая ти да намериш най-най-хубавата рокля и да се чувстваш неотразима и единствена с нея.Успешен лов Hug

# 181
Добро утро момичета -много тихичко и пустичко днес-ама това сигурно е затишие пред сериозна бременна буря Laughing
ISSI честит рожден ден мила  party006 newsm59  bigdance2  bouquet!Разбира се че никой няма да ти се сърди-напротив -щом досега всичко е наред ще бъде и занапред !имаш моите fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover!!!!Лека бременност и най-красивото и сладко бебче на финал!!!!
МЕЦКА да се върнеш с най-успешния улов -ама аз пък просто въобще не се и съмнявам де!!!! Hug
АДАТАРЧЕ страхотна закуска благодаря и за подкрепата Hug Hug Hug
МЕСЕЧИНКЕ  а къде остава секса с толкова много работа???сдобрихте ли се вече-дано! Hug
ПОСПАЛАНЧО гледам без захар от 1 месец -как се чувстваш -има ли положителен ефект върху организма ти-усещаш ли нещо?аз като по-млада изкарах 9 месеца без грам сладко ейтака да отслабна и наистина свалих 10кила!Желая ти успех ПОСПАЛАНЧО в каузата по спиране на захарта -хубаво правиш!
ЗВЕЗДИЧКЕ оздравявай че пролет иде!!! Hug
ЕХОЛАЛИЯ все така да си намираш приятни занимания и да ти е хубаво на душичката и спокойно!  Hug

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 10:58 от ALEXIADATA

# 182
Исинкааааааааааааа, честит рожден ден и тук. newsm59 Много здраве, шастие, любов, късмет и само сбъднати мечти. Да знаеш как ме зарадва само Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. newsm44 Лека бременност и най-сладкия и пухкав финал.

Ама само как си се спотайвала.

Меци, да си изловиш най-хубавата рокля.   bouquet

BасиТу, кръвен тест най-рано на 11 ден след доказана овулация, понеже имплантацията става между 7-ми и 10-ти ден след О. Ако е станала на 7-ми, на 8-ми или 9-ти ден може да се разбере, но никой не може да знае кога се е случила, понеже може да бъде и на 10-ти ден. Затова за най-сигурно се прави на 11-ти ден след О.

# 183
Ох едно хубаво временце вънка-само за разходчици....сред малко излизаме семейно ими е една такова приповдигнато и весело smile3535  261uu 1swing 4470 newsm35 newsm81 dancing!!!
ДАНО съм успяла да заразя някого с добро настроение -много ще съм щастлива!!!На всички учащи пожелавам успешно четене днес но и да поизлезнат по някое време на свеж въздух и да не оставят деня да мине ей така и да пропуснат хубавото слънчице днес!!!!
МОЯ фертилен прозорец се отвори и действаме по плана-през ден и след това по време на овулацията -точно в дните -всеки ден-мъжо е много послушен Joy-резултата-живот и здраве -февруари!стискайте палци!

# 184
  • Варна
Иси, честит празник и от мен   bouquet! Пожелавам ти много здраве, безпроблемна и прекрасна бременност до края и най- сладкия бебок през юни  Hug.
Много се зарадвах, на сърце ми си отначало и имах известни подозрения, че се спотайваш  Hug.
Мецани, нетърпелива съм да видя каква рокля си избрала  Flutter.
Сега да питам и аз нещо  Crazy. При чувствителни и болезнени гърди при ову, при евентуална бременност запазва ли се това усещане  Crazy?Или отшумява и се появява отново по- късно? Не знам дали обясних разбрано.

# 185
ИНКА 26 не само се запазва ами е един от най-добрите показатели -особено чувствителни зърна!Разбира се всеки организъм е индивидуален но в повечето случаи вкл. и аз докато бях бременна гърдите ми бяха много тежки и чувствителни при допир !По-скоро спадането на чувствителността им след овулация не е добър признак!така мисля аз -не ангажирам никого с мнението си!

# 186
  • Варна
ALEXIADATA,  Hug. Озадачена съм малко от това им състояние и другото е, че станаха такива след ову, а не като предишния месец преди, та това ми се искаше да чуя  Crazy. Пак започнах да се филмирам  Blush. Направо вече не знам как да се справя с това нетърпение  ooooh!.

# 187
Исси, честито мила. Желая ти леки оставащи месеци, леко раждане и мнооого сладък и пухкав бебок на финала  Hug
Момичета, искам да ви покажа нещо много красиво. Направо не знам къде се намирам от щастие ! Обичам ви и ви благодаря, че ви има. Сега се надявам да сте по- активни поне в близките 2- 3 часа, защото съм сама и има риск да се побъркам ако не разговарям с някого.  Hug

# 188
Иси ЧРД и честита бременност! Пожелавам ти много щастие и до края никакви перипети!  bouquet

Алекс, завижд за хубавото време...тук вали дъжд и е мрачно, е поне не е студено  Mr. Green

Мецинко, успех с роклята!

Аз мисля да прекарам деня в търкаляне в кревата, гледане на филми и малко лИбоф....мъжо още не знае  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 189
  • Варна
Честито, Съни   bouquet Hug. Толкова много прашец събра тези дни, че просто нямаше начин  Laughing. Кой ден е днес?

# 190
Благодаря ти Инка. Чинчето е главната виновница, защото прашецът, който събрах е предимно нейн   bouquet Ами днес ми е един ден преди М. Направили сме си нашето чудо (по мои сметки) точно на връх НГ, в първите часове на 01.01.2011г.  Mr. Green Сега седя и се чудя от къде да започна, какво да направя и как да кажа на таткото довечера. Щастлива съм  Mr. Green

# 191
  • Варна
Съни,  Hug, както и да му кажеш ще е много хубаво  Heart Eyes. Хайде дано си ми на късмет с тази хубава новина  Praynig. Имаш ли симптоми и от кога?

# 192
Сънииииииииииииииииии сега видях......тихичко честито! Ама само ей такива новини да има във форума  Mr. Green
Я да видим коя ще е следващата Laughing

# 193
Оххх, благодаря ти, че ми пишеш  HugНе бих казала, че имам симптоми, защото ако не се вглеждах нямаше да забележа нищо. Около 8-9 ден след О получих леко зацапване, като си мислех, че започва характерното за мен зацапване, което трябваше да продължи до М. То обаче започна да изсветлява и се превърна в жълтеникава обилна ЦС. Тогава заподозрях. Имах киселини и мнооооого газове, направо бях като балон. Рязко качих 2 кг. от нищо и имах запек  Embarassed Гърдите си ме болят както обикновено. Това е общо взето. Ако не търсех симптоми, нямаше да забележа. Аааа и от вчера започна да ми зацапва с белтъкообразна ЦС с леки примеси на кръв. Това е !
П.С. Благодаря ти Лоли !

# 194
  • Варна
Значи имплатационно зацапване е било, баш симптоми са си били  усещанията Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт