С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 584
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Охххххх... ще изпуша от толкова учене.
Ходих до банката и ме срещна една колежка от университета, била подготвена, а аз не съм хахах  Laughing
Да стискате палци за утре , само искам да го взема, нищо повече...

# 166
СЛЪНЧО много рано сте започнали???Ние сме от 21-ви и съм си спокойна още!Стискам палци разбира се че ще го вземеш!!!!

# 167
Ами започнахме от миналата събота и така до края на месеца , ама мисля , че ще се справя, но каквото е писано, не се притеснявам много...имам много работа и понякога ми идва в повече всичко, затова този път няма да го мисля... Hug

# 168
ALEXIADATA,Sunny77, правих си кръвен в понеделник и беше отрицателен.
Но така или иначе има вероятност да е било рано, никъде не срещнах единодушно мнение кога най-рано трябва да се прави  Tired .

# 169
  • София
Записвам се и аз в новата тема. Три дена бях във ваканция и сега няма наваксване с четенето на форума... Hug Hug Hug на всички!

# 170
Лека и спокойна вечер, дами  Hug
Целувки за всички  Heart Eyes

# 171
  • до едно тепе
Много пусто тази вечер в темата newsm78
Сигма радвам се за хубавите резултати от изследванията и ще стискам палците за инсето. Hug
Желая ви хубава и бебеносна вечер  Hug

# 172
Здравейте  Hug
Сигма, много се радвам за изследванията  Hug Стискам палци за инсето  Hug

Аз бях на работа днес. Казах на колегите по стая и на шефа. Всички се радват...В неделя ще ходя на 'Лешникотрошачката' с една моя съученичка, която е мноого много бременна вече  Mr. Green Дано не ми погоди някой номер и да роди по време на представлението. Предвидливо ще се запася с храна, защото първия път, когато гледах 'Лебедово езеро' за малко да припадна от глад  Mr. Green Човек трябва да ходи сериозно подготвен на балет  Mr. Green Затова мъжо като чу изрева 'нееееее, аз не искам да ходя'  Mr. Green

# 173
Аз само се записвам,че нямам време даже да чета...Успех та тези които чакат.Дано всички сте  добре
Момичета вярвайте,не се отчайвайте и нащо време ще дойде.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 174
  • София
Дубруутруууу
неземната*  Hug
sigma поздравления за добрите резултати Peace стискам палци за инсето Praynig Praynig Praynig
BасиТу  Praynig Peace Hug кръвен се прави най - рано 11 ден след доказана овулация Peace
ALEXIADATA имаш стиснатите ми палци за всичките ви начинания Wink Hug Peace
SlunchoO стискам палци и те чакам с хубави новини Peace Praynig Hug
echolalia приятно представление Peace
вчера сте били много кротки Rolling Eyes
стиснати палци за всички нуждаещи се, и богат улов на ловуващите Praynig Peace Hug
при мен нищо ново Rolling Eyes все се надявах след дългия цикъл миналия месец и манипулацията тоя, че ще цъфна по овреме, е да ама не Twisted Evil сега вече се моля да не откара пак 40 дни Tired имам си болки, ама ни помен от цикъл, а днес ми е деня Crazy да идва и да заминава, че вече повече от месец без секс - ще откачаааааа Rolling Eyes извинете ме Whistling Crazy Blush ама не си е работа Rolling Eyes
желая ви усмихнат и вълшебен ден  Peace

# 175
  • В къщурката на хълма на феите
момичета стискайте палци! Меци отива в Асеновград на лов за рокля! Mr. Green Прегръщам вии! Hug  Nature Sunny

п.с. Атадарче мерси за закуската! Hug

# 176
Добро утро!
atadar, благодаря за закуската  Hug Стискам палци всичко да се нареди при теб и да ти дойде по скоро (доколкото разбирам сте се пазили този месец)  Praynig

mecani , на теб приятно прекарване днес. Дано откриеш бързо и лесно ТВОЯТА рокля  Hug

Аз да се оплача, че от вчера съм болна- някаква настинка вероятно. Засега съм на крак и поне нямам температура, но се чувствам доста отпаднала. Момичета заболяванията и лекарствата оказват ли влияние на БТ? Да продължавам ли да меря или няма да са достоверни резултатите?

# 177
Добро утро момичета.
Честит Рожден Ден на issi ! Миличка, желая ти най- вече здраве, много поводи за усмивки и сбъдване на съкровената ти мечта !

Атадарче, благодаря за закуската  Peace
Меци, стискам палци да уловиш най- хубавата рокля, която да те кара да се чувстваш неотразима  Peace
Хубав, слънчев и усмихнат ден на всички !

# 178
  • гр.В.Търново при моя любим
Добро утро и от мен  Flutter

Sunny 777,много благодаря за красивите пожелания Hug

Сега да почерпя за мое здраве

И реших ,че днес е момента да се престраша и да си призная,че моята мечта се сбъдна преди близо 5 месеца BlushНякои от момичетата тук сигурно се досещат Mr. Green Искам да ви се извиня ,че толкова дълго се спотайвах и си мълчах,но доскро нещата бяха критични и ,честно казано дори и ние вкъщи несмеем да се зарадваме и да си отпуснем душите.Но с много търпение и лчбов се надявам юни месец да си имаме живо и здраво бебе Praynig Знам ,че ще се радвате много за нас и затова предварително ви благодаря и си пожелавам днес всички ваши пожелания да ви се връщат стократно  и скоро всяка от вас да види двете чертички,ЗАЩОТО ВИЕ ВСИЧКИ ДО ЕДНА ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ...Обичам ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 179
  • Варна
Исси,
честит рожден ден и честита сбъдната мечта! Дано всичко, всичко да е наред!

Мецанке,
да си избереш най-красивата рокля Simple Smile
Звездичке,
бързо да оздравяваш Praynig

Аз снощи работих до 22.30, днес пак съм на работа ooooh! Мъкаааа Tired

Общи условия

Активация на акаунт