С усмивка и надежда чакам утрешния ден,в който блага вест ще дойде и за мен :)47

• 23 552
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Кафенце, благодаря за страхотната темичка, и за това че си ме преместила в първото списъче! Много си наблюдателна!!!  Hug Hug Hug Желая ти много скоро една щастлива и успешна бременност!  Praynig  Hug
Моля да ме извините че не си казах веднага, но ме беше страх... мислех че страха ще отмине след като мине рисковия период, но за съжаление си остава до края.  Confused
Та живот и здраве края на април месец чакаме една малка принцеса!  Blush

На всички чакащи, пожелавам много скоро да им се случи моята радост!  Praynig

Честит рожден ден на празнуващите днес!!! Дано скоро получите така желания подарък!  EFP preggo  newsm32

Тони, мила не се предавай,  Hug пожелавам ти много скоро нещата при вас да се подредят - мъжа ти да си намери хубава работа, да аса добри изследванията и накрая едно сладко бебче.

Hug Hug Hug
и много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed за  EFP preggo   ylinfant

# 61
  • Варна
Моли, много се радвам, че фолукулче, лигавица и всичко останало са наред.  Hug Силно ти стискам палци след 10 дни да прочета най-хубавата новина от теб.  Praynig Praynig Praynig

Мария, Звездичке, Снарки, Слънчо, Металтина, Емка, Атадарче, Кучо, Бенджи, Иванджелин, Ивапче, Моли, Априлче, ПепитоHug Hug Hug Hug Hug

# 62
  • София
Здравейте момичета, записвам се и аз.
Прекрасен и успешен ден пожелавам на всички  Hug
Кафенце  Hug Hug Hug
Честит празник на всички рожденници Simple Smile
Аз отивам да измъкна любимият ми мъж за обяд и след това съм на работа от 16:00 до 24:00, дано успея по някое време да вляза пак тук при вас.

# 63
  • до едно тепе
Здравейте сладурани.Аз се завърнах преди час. Надупчиха ме,направихме изследванията,приеха ме в болницата и после ме пуснаха да си ходя LaughingУтре по първи петли пак трябва да ида за останалите изследвания.Резултатите след 10-тина дни.По-специфични били хормоните и докато излязаат ще чакаме Thinking
Кафенце темата е прекрасна Hug
Емка много сладко объркване Hug Аз ще черпя лятото-девичка съм Simple Smile
Честит Рожден Ден на Бърборанчето и Би_би_то.Да сте живи и здрави и много щастливи! 
Моли браво за фоликулчето.
Тони дано мъжа ти да си намери по-хубава работа съвсем скоро и да не се налага да отлагате бебеправенето.Не ни напускай Hug
Суити къде се губиш Hug
Много гушки на всички ви.Днес ще се навъртам наоколо Whistling

# 64
Ето ме и мен в новата темичка,записвам се и аз......
Кафенце темичката както винаги е супер Hug Hug Hug
Бърборанче, Би_би_то newsm59 newsm59пожелавам ви много здраве и сбъднати мечти  bouquet
Моли, радвам се за теб мила,дано този месец е вашия и след има няма две седмици ни развееш тука една магистралка Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug
Бенджи,успех мила,лека раждане. Praynig Praynig  bouquet
Тонка Hug Hugдано скоро се подредят нещата,мъжа ти да си намери по-хубава работа,а изследванията да са хубави и да уморите листериозата,и от следващия месец да сте на линия и да се похвалиш много скоро Praynig Praynig Hug Hug
Аз днес бях на ЖК и всичко е наред,бебо е добре,шава,рита и даже май хълцаше Laughing,пол неможахме да видим,но нищо другия път се надявам да разберем цвета на гащите Grinning Grinning
ХУБАВ ДЕН ви желая и само положителни емоции.
За всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug,и с много заразен прашец да ви наръся..  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 65
дали има прашец за мен.... от много време не съм попадала първа под него  Simple Smile

ПоспаланчоHug Дано резултатите са добри  Simple Smile

# 66
Емка има,има за тебе винаги  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 67
  • до едно тепе
Овъргалвам се мъничко.
Благодаря Краси Все така да се развива бебчо.Погал  Hug
Емка добри или не ще знам с какво се боря,а това е най-важното.Знаем ли проблема,ще намерим решение Hug

# 68
Здравейте момичета,
набрала съм скорост в ученето,
за това само се записвам , ще дойда по-късно да
ви прочета  Hug

# 69
Здравейте, прекрасни!
Е аз съм изпуснала цяла тема, но тази няма да се отървете от мен!
Кафенце много силно те  Hug и както винаги си сътворила прекрасна тема!
Честит ройден ден на Бърборанка и БИ БИ ТО!Желая ви много сбъднати мечти!
Тони, не така!Никъде не те пускаме да ходиш, още по-малко да спреш да пишеш!За нас си много скъпа Naughty
Моли браво за хубавото фуликулче, дано прерасне в едно здраво ембрионче със силно пулсиращо сърчице! Praynig
Мецанче-бърборанче, чувам че и ти имаш хубава новина!Дано уловите фуликулчето, имам хубаво предчуствие, пу-пу-пу! Hug Praynig
Чин, как е тумбачето?Виждам, че има снимчица, ама много е сладък!Погал по коремчето  bouquet
Бенджи, много успех и леко раждане, то почти не останало! Hug
Аничка, ти как си?
На всички който неволно пропущам много  Hug
Прекрасен ден!

# 70
Да се запиша и аз...
Кафенце, бъди силна! Знам колко е гадно да чака и да се надява човек, особено след като е получил надежда- за няколко дни -  Cry а и аз не съм най-успялата личнос в този форум, така че моите съвети се свеждат само до това - вярвай и се надявай! няма да останем завинаги в този кошмар! ще го преживееш...и ще планираш следващи стъпки. звучи цинично, но е истина. докато сме живи, докато имаме сили и цикъл, ще се борим, нали? няма смисъл от самосъжаление, нито дори от съжалението на другите. но има смисъл от приятелството, а тук можеш да черпиш с пълни шепи от него. Обичаме те, Кафенце! Heart Eyesи те подкрепяме! Hug Hug Hug Всеки следващ ден ще е по-лек от предишния повярвай ми!
Истинска, ще чакам да се отчетеш! Peace
Бърборанче, Бибито, честит рожден ден! newsm59 nbirthday
Емка, постът ти много ме трогна и го споделям напълно! Hug
Тони, това е много неприятно...имайки предвид и колко разоряващо е ходенето по доктори...ние с мъжа ми направо сме се видели в чудо...а загубата на доход не допринася...но какво  да се прави:). не чакайте, ако стане бебето, ще стане.

# 71
Ети, това ми напомня най любимата ми фраза - че най-тъмно е преди зазоряване .
Ще успеем всички, само трябва търпение . 

# 72
Тони дано нещата при вас се оправят скоро!
Бърборанче, Бибито честит рожден ден с пожелание за много здраве,щастие и успехи!
Кафенце много съжалявам за случилото се  cry Hug

# 73
  • В къщурката на хълма на феите
дами не мога да се въздържа да не се похваля .. имаме си халки! имаме си халки!! Blush

да ви ги представя официално Heart Eyes

# 74
Меци, много са красиви. Дано ви свържат с мъжа ти завинаги - да се обичате и подкрепяте в добро и зло, пожелавам ти от сърце!

Ние още не сме избрали халки. Сватбата я отменихме за 17 юли, защото сестрата на бъдещия жених ще се върне от плаване в началото на юли...решихме да я изчакаме, че и тя много се радва...

Общи условия

Активация на акаунт